Dakota Reynolds

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Dakota Reynolds
Uusi jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 1. Elokuuta 2023, 20:41
Tupa: Korpinkynsi

Dakota Reynolds

Viesti Kirjoittaja Dakota Reynolds »

((Tämä esittelyt on vielä vaiheessa, mutat tässä nyt jotain. Päivitän tämän vielä joskus... luulisin!))

Koko nimi: Dakota Everleigh Amelia Reynolds
Kutsumanimi: Dakota
Ikä: 14 vuotta
Sukupuoli: tyttö
Tupa: Korpinkynsi
Luokka: Neljäs

Ulkonäkö: Dakotalla on ruskeat, lapaluihin ulottuvat ja hieman laineikkaat hiukset ja vihreät silmät. Hän pitää tarkkaa huolta ihostaan ja säästyykiin usein finneiltä - mutta sitten, kun hän joskus sellaisen saa, se on katastrofi. Tyttö pitää meikkaamisesta ja hän meikkaakin lähes joka päivä. Hänen normaali meikkinsä on melko luonnollinen (sellainen, jota monet pojat eivät yleensä edes tunnista meikiksi), mutta juhliin ja muihin erityistilaisuuksiin hän mielellään laittaa jotain hieman näkyvämpääkin. Dakotaa pidetäänkin yleensä ottaen melko nättinä - joskin ehkä enemmän "nätti naapurintyttö"-tavalla kuin "seuraava Miss Universum" -tavalla.

Tyttö nähdään koululla melko usein joko koulupuvussa tai Korpinkynnen sinisessä cheerleading-asussa. Ei hänen muukaan vaatevalikoimansa kuitenkaan erityisen pieni ole. Se koostu pitkälti klassisen tyylikkäistä vaatteista tai sellaisesta uudemmasta muodisdta, jota kaikilla muillakin on. Hän ei kuitenkaan tapaa pukeutua mihinkään liian huomiotaherättävään tai paljastavaan - tai liian halpaan. Kulahtaneet t-paidat ja hupparit eivät kuulu hänen vaatetukseensa eikä hän myöskään pidä legginssejä millään lailla pätevänä alaosana missään kuntosalin tai lenkkipolun ulkopuolella.

Vartaloltaan Dakota on melko hoikka, muttei kuitenkaan missään nimessä alipainoinen, ja lihaksiakin löytyy. Siitä pitää huolen cheerleading-harrastus. Dakota ei kuulu joukkueen pienimpiin tyttöihin, jotka yleensä ovat heiteltävänä, mutta ei kuitenkaan myöskään kaikkein vahvimpiin. Hänet näkeekin esimerkiksi pyramideissa yleensä keskellä. Dakota on muuten melko tyytyväinen vartaloonsa, mutta omasta mielestään hänellä on kavereihinsa verrattuna hieman turhan pienet rinnat. Ongelma ei ehkä ole aivan niin iso (tai siis pieni) kuin se Dakotan omassa mielessä on, mutta ei huoli ole täysin tyhjästä temmattukaan. Tämän vuoksi Dakota välttelee yleensä liian avoimia kaula-aukkoja ja olkaimettomia mekkoja.

Luonne: Dakota on todellisuudessa ehkä hieman introvertimpi kuin mitä hänen käytöksensä antaa ymmärtää. Hänet on lähes aina mahdollista bongata sosiaalisista tapahtumista, joissa hän yrittää parhaansa mukaan seurustella muiden kanssa, sillä hänellä on melko kova pelko siitä, että hän jäisi jostain paitsi - tai että toiset puhuisivat hänestä pahaa selän takana. Oikeasti tyttö viihtyy kuitenkin usein paremmin itsekseen tai pienemmässä porukassa. Monet hänen ystävistään ovat kuitenkin paljon sosiaalisempia kuin hän itse, joten hän yrittää parhaansa mukaan pysyä näiden perässä

Dakota on melko rationaalinen ja menestyy koulussa melko hyvin, mutta ei pidä siitä järin kovaa meteliä, koska sellainen ei ole coolia eikä hän ainakaan tahdo mitään nörtin mainetta.

Dakota kuuluu tupansa cheerleading-joukkueeseen, mistä suurin osa hänen ystävistäänkin on. Kun etikettejä jaetaan, Dakota onkin yleensä helppo luokitella harrastuksen, huolitellun ulkonäön ja seuransa perusteella "suosittuihin". Hän pyörii yleensä muiden cheerleaderien, huispaajien ja muiden urheilijoiden seurassa ja on hieman taipuvainen katsomaan vähän nenänvarttaan pitkin niitä, jotka ovat häntä alempana koulun sosiaalisessa hierarkiassa. Suosittujen porukkaan oli vaikea päästä, mutta sieltä on helppo pudota pois eikä Dakota tahdo riskeerata sitä vääränlaisella seuralla. Tämä antaakin tytöstä helposti hieman nyrpeän vaikutelman. Hän saattaa kahden kesken käyttäytyä varsin eri tavalla kuin porukassa.

Perhe: Äiti, isä ja pikkusisko
Dakotan perhe kuuluu ylempään keskiluokkaan, joskin hänen vanhempansa saavat tehdä melko paljon töitä siellä pysyäkseen. Dakota onkin ollut usein vastuussa niin siivoamisesta, ruoanlaitosta kuin myös nuorempien sisarusten hoitamisesta sillä välin, kun vanhemmat ovat tehneet pitkää päivää töissä. Tätä Dakota ei kuitenkaan suin surminkaan tunnustaisi koulukavereilleen, sillä kotityöt ja lastenhoito eivät todellakaan sovi yhteen hänen vaivalla rakentamansa ulkoisen kuoren kanssa.

Muuta:
  • Dakota on varsin läheinen cheerleading-joukkueensa kanssa ja vaikka hän ei ehkä kaikkien kanssa olekaan niin parhaita ystäviä kuin antaa ulospäin ymmärtää, on hänellä joukkueessa myös ihan aitoja, hyviä ystäviä.
  • (Dakota on Korpinkynnen cheerleading-joukkueen varakapteeni ja hänen paras ystävänsä Alice Herrera on joukkueen kapteeni.)
  • Dakotan paras ystävä on Alice Herrera, joka on myös Korpinkynnen cheerleading-joukkueessa.
  • Dakota kuuluu myös koulun yhteiseen cheerleading-joukkueeseen, joka koostuu eri tupien cheerleadereista ja käy mukana kannustamassa erilaisissa koulujenvälisissä kilpailuissa.
  • Dakota seurusteli rohkelikkohuispaaja Liam Harrisin kanssa, kunnes sai kuulla kesäleirin 2023 alussa, että poika oli pussaillut kesäloman aikana toista tyttöä ja pari erosi. Kaksikko ei ehtinyt seurustella kovin kauaa, mutta Liam oli Dakotan ensimmäinen poikaystävä. Eron yhteydessä Dakota oli kuitenkin ehkä enemmän raivoissaan pettämisen ja eron tuomasta nöyryytyksestä kuin surullinen suhteen päättymisestä. Hän yrittikin koko kesäleirin kostaa entiselle poikaystävälleen, apunaan uusi poika Charlie Beckett, mutta valitettavasti kaikki kaksikon kostoyritykset tuppasivat vain poikimaan Liamille pisteitä Vivianna Westin kesäleirihaasteessa - mikä raivostutti Dakotaa tietysti entisestään.