🎊 Alkajaisjuhla 2023 (19.09.2023 klo 19)

Kuva

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

🎊 Alkajaisjuhla 2023 (19.09.2023 klo 19)

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Vietämme lukuvuoden 2023-2024 alkajaisjuhlaa AM:in chatissa tiistaina 19. syyskuuta 2023 klo 19 alkaen. Ohjelmassa on tietysti perinteinen lajittleuseremonia, mutta myös muutamia puheita ja mahdollisesti muitakin ohjelmanumeroita. Juhlan virallisen osuuden jälkeen luvassa on hieman vapaamuotoisempaa seurustelua sekä tietysti juhlaruokailu, jolla kannattaa tankata vatsa täyteen, koska seuraavan kerran vastaava ruoanpaljous tullaan luultavasti näkemään vasta päättäjäisjuhlissa.

Kaikki alkavan lukuvuoden oppilaat ja henkilökunnan jäsenet ovat tervetulleita juhlaan, mutta huomatkaa, että AM:in chat sallii samasta IP-osoitteesta korkeintaan viisi samanaikaista yhteyttä, joten sen enempää peliin ei annata tuoda hahmoja. Määrän ylittämisestä seuraa parin tunnin porttikielto, jonka kestoon AM:in ylläpito ei valitettavasti voi mitenkään vaikuttaa. Älkää siis ahnehtuko liian montaa hahmoa, jottei käy niin, että missaakin koko juhlan! (Olemme mahdollisesti joutuneet oppimaan tämän kantapään kautta useammin kuin kerran, joten uskokaa pois. :D)


Alkajaisjuhlan ohjelma
Juhlan virallinen osuus tulee kestämään luultavasti hieman reilun tunnin ja sen kulku on suunnilleen seuraavanlainen:
  1. Avaussanat (prof. Jesse Caine)
  2. Lajitteluseremonia (prof. Jesse Caine ja prof. Aurelia Carrow)
  3. Avajaispuhe (prof. Aurelia Carrow)
  4. Oppilaan puhe (Travis Stanson, Luihuinen)
  5. Uusien valvoja- ja johtajaoppilaiden julkistaminen (prof. Jesse Caine)
  6. Oppilaan puhe (Colin Quill, Puuskupuh)
  7. Mahdolliset muut tiedotusluontoiset asiat (prof. Jesse Caine)
  8. Päätössanat (prof. Jesse Caine)
  9. Juhlaillallinen

Alkajaisjuhla in-game
In-game alkajaisjuhla pidetään jo sunnuntai-iltana 3.9.2023, kun oppilaat ovat saapuneet koululle Tylypahkan pikajunalla. Oppitunnit puolestaan alkavat heti seuraavana päivänä eli maanantaina 4.9.2023.

Ohjelmanumero alkajaisjuhlaan?
Kuka tahansa AM:in hahmo voi halutessaan pitää puheen tai jonkin muun (juhlaan sopivan) ohjelmanumeron alkajaisjuhlassa. Ohjelmanumeron tulisi kuitenkin olla sellainen, että sen saa jotenkin järkevästi pelattua chatissa. Alkajaisjuhlan ohjelmaa ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta koska juhlan ajankohta on jo melko lähellä, kannattaa olla mahdollisiman pian yksityisviestitse yhteydessä Sebastian Madisoniin, jos tahtoo hahmolleen jonkin puheen tai muun ohjelmanumeron juhlaan. Kerro kenestä hahmosta ja minkätyyppisestä ohjelmasta (puhe, runonlausunta, joku muu?) olisi kyse. Jotta juhla kulkisi mahdollisimman sujuvasti eikä ylittäisi tavoiteaikaamme, pyydämme kaikkia esiintyjiä valmistelemaan ja toimittamaan puheensa/muune sityksensä yksityisviestillä jo etukäteen. Tällä varmistamme myös, että juhlaohjelmaan ei jää aukkoja, jos joku esiintyjistä ei yllättäen pääsekään paikalle vaan joku toinen hahmo voi tällöin pitää ohjelmanumeron.
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista