Jasper Thorne

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Jasper Thorne
Uusi jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 1. Elokuuta 2023, 18:01
Tupa: Korpinkynsi

Jasper Thorne

Viesti Kirjoittaja Jasper Thorne »

Nimi: Jasper Julius Alexander Thorne
Syntymäaika ja ikä: 20.08.2008 / 15 vuotta
Luokka-aste: 5
Sukupuoli: miessukupuolinen / velho
Veristatus: puoliverinen
Tupa: Korpinkynsi

Ulkonäkö:
Jasper on keskimittainen, hieman hontelo ja nopeasta pituuskasvusta kärsivä poika. Pojan kasvot ovat pitkänmalliset ja leuka kapea. Jasperin piirteet ovat vaaleat ja hieman huonosti erottuvat aina pojan siniharmaista silmistä tämän suorahkoihin vaaleisiin hiuksiin ja kulmakarvoihin, ja tämän kasvoista paljon kertookin se, että erottuvin piirre on pojan korkeat poskipäät. Jasperin huulet ovat kapeahkot ja hymy herkässä, ja pojan hymyillessä tälle ilmestyy hymykuoppa kasvojen vasemmalle puolelle.

Oppitunneilla ja muutenkin kouluajalla Jasper pitää koulupukuaan jokseenkin oikeaoppisesti, ainakin tämän serkkuun verrattuna. Usein tämä toki tarkoittaa ainoastaan sitä, ettei pojan koulupuvusta puutu mitään osia, ja että esimerkiksi kravatti on suorassa ja asiallisesti solmittuna. Vapaa-ajalla Jasperin päällä ei kuitenkaan näe koulupukua juuri koskaan, vaan tämä käyttää vapaalla lähinnä jästeille tyypillisiä vaatteita, ennemmin mukavia kuin varsinaisesti muodikkaita vaatteita. Tällaisia vaatekappaileita ovat esimerkiksi villapaidat tai neuleet ja tummat farkut tai suorat housut.

Luonne:
On serkkuaan huomattavasti tietoisempi syistään päätyä korpinkynteen, eivätkä syyt varmasti jää muiltakaan pimentoon, ainakaan sen jälkeen, kun ovat keskustelleet Jasperin kanssa. Jasper on luonteeltaan ystävällinen ja älykäs, joskus hieman omituinenkin, mutta se johtunee vain pojan kauheasta kohtalosta oboistina. Jasper on ollut aina hyvä opinnoissaan, ainakin niissä, jotka ovat häntä sattuneet kiinnostaman. Pojan älykkyys ei kuitenkaan rajaudu ainoastaan kirjaviisauteen. Jasper on ystävällisyytensä ja rajatun ulospäinsuuntautuneisuutensa ansiosta yllättävänkin hyvä ihmisten kanssa.

Jasperilla on tapana pohtia asioita, jopa jäädä märehtimään ja siksi hän viihtyykin ekstrovertiksi yllättävän hyvin omissa oloissaan ajoittain. Tämä saattaa aiheuttaa osalle uusista ihmisistä ensivaikutelman ylimielisyydestä tai koppavuudesta. Onneksi Jasperin kanssa tovin puhuttuaan suurin osa ymmärtää ensivaikutelman ehkä sittenkin pettäneen.

Perhe ja lapsuus:
Perheeseen kuuluu isä Julius Thorne ja äiti Ellen Thorne (os. Mansfield) ja kymmenen vuotta nuorempi pikkuveli Ethan (2/2018). On läheinen isän puoleisten serkkujensa Gregory Thornen ja tämän pikkusiskon Alexandran kanssa, joista Gregoryn kanssa on kasvanut kuin veljinä. Äitinsä puolelta on serkuksia Elizabeth Levin kanssa.

Jasper on elänyt koko elämänsä samassa omakotitalossa, aivan serkkunsa Gregoryn naapurissa. Lapsuudessaan Jasper kävi serkkunsa kanssa jästikoulua, kunnes täytti 11. Tämä jälkeen, aina lukuvuoteen 2023–24 saakka, Jasperin äiti Ellen opetti Jasperia ja Gregorya näiden kotona, mutta Ellenin työelämään palaamisen myötä Jasper päätyi Tylypahka AM:iin oppilaaksi.

Kotiopetuksen ja jästikoulun lisäksi Jasperin elämään on voimakkaasti vaikuttanut tämän sedän vaimon Nancyn suuri rakkaus jalkapalloon ja halu käyttää Gregoryn lisäksi myös Jasperia katsomassa ja pelaamassa sitä. Vaikka tosissaan pelaamisesta Jasper luopuikin jo muutamia vuosia sitten, rakkaus jalkapalloon, ja etenkin kotiseura Sunderland AFC:n, on jatkunut.

Muuta:
- kotoisin Sunderlandista
- kannattaa Sunderland AFC:tä
- ei tykkää Newcastle Unitedista (koska naapuriseura, joka pelaa Valioliigassa D: )
- soittaa oboeta