Cecilia Egerton

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Cecilia Egerton
Uusi jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 1. Elokuuta 2023, 19:42
Tupa: Puuskupuh

Cecilia Egerton

Viesti Kirjoittaja Cecilia Egerton »

PERUSTIEDOT
Nimi: Cecilia Hazel Egerton
Ikä / Syntymäaika / Luokka-aste: 13v. / 11.6.2010 / 3. luokka
Asuinpaikka: Lontoo
Sukupuoli: Noita
Siviilisääty ja seksuaalinen suuntautuminen: Sinkku, hetero
Verisääty: Puhdasverinen
Harrastukset: Huispaus ja harpun soitto (vanhempien vaatimuksesta)
Tupa: Puuskupuh
Sauva: Taipuisa sauva kastanjaa, 10½ tuumaa, ytimenä lohikäärmeen sydänjuuri

"Kastanjasta tehtyä sauvaa vetää puoleensa noidat ja velhot, jotka ovat taitavia taikaolentojen kesyttäjiä, omaavat suuria lahjoja yrttitiedossa ja jotka ovat luontaisia lentäjiä. Jos se kuitenkin saa kumppanikseen lohikäärmeen sydänjuuren, se saattaa löytää parhaan parinsa niistä, jotka ovat yli-ihastuneita luksukseen ja materiaalisiin asioihin."

Perhe
Cecilian perheeseen kuuluvat äiti Shirley ja isä Edgar, pari vuotta vanhempi isosisko Lavinia sekä kolme vuotta nuoremmat pikkuveljet Tristan ja Dorian (kaksoset)

Aikajana
Pinterest
Päiväkirja

Ulkonäkö

Cecilian ulkoinen olemus ei herätä erityisen suurta huomiota. Hän on noin 150 cm pitkä, sopusuhtainen ja liikunnallisen näköinen nuori noita. Vartalo on saanut jo hieman muotoja, mutta myös lapsenpyöreyttä on vielä nähtävillä. Iho on väriltään vaalea. Suureksi harmikseen Cecilia saa isosiskonsa tavoin hieman pisamia ollessaan liikaa auringossa.

Kasvot ovat malliltaan soikeahkot. Silmät ovat siniset, kuten koko muulla perheellä. Kulmat ovat tummat, samoin ripset. Yleensä kasvoilta välittyy iloisuus ja pirteys. Cecilia on toisinaan kadehtinut siskonsa kiharoita, sillä omat hiukset ovat vain hieman laineikkaat, eivätkä edes vaaleat. Hän on lapsista ainoa, joka on perinyt isän vaaleanruskean hiusvärin. Hiukset ovat yleensä jonkinlaisella letillä, joiden tekemisissä Cecilia on verrattain taitava.

Vaatteiden suhteen Cecilia on melko huoleton. Hänellä ei ole mitään selvää omaa tyyliä, vaan hän pukeutuu siihen, mitä kaapista löytyy ja mikä sattuu tuntumaan mukavalta. Tummista vaatteista hän ei kuitenkaan erityisemmin välitä, vaan pukeutuu mielellään värikkäästi. Osa vaatteista on siskon vanhoja, vaikka rahaa olisi uusiinkin. Korkokengillä Cecilia ei osaa kävellä, joten välttelee niitä myös juhlissa. Värikkäitä tennareita voisi ehkä pitää Cecilian tavaramerkkinä. Kengät ovat kokoa 36. Korvista löytyy yhdet reiät korvakoruille, mutta muuten Cecilia ei juuri käytä mitään asusteita.


Luonne

Ceciliaa ja Laviniaa ei heti uskoisi saman perheen lapsiksi, sillä he ovat keskenään todella erilaiset. Siinä missä Lavinia on ylpeä ja itsekäs, Cecilia on lämmin, nauravainen ja maanläheinen. Hän ei pidä puhdasverisyyttä lainkaan tärkeänä ja on aina välittänyt muiden tunteista. Cecilia suhtautuu elämään huolettomasti ja avoimesti. Hän on utelias luonne, joka innostuu helposti uusista asioista. Koulussa hän pärjää keskinkertaisesti, mitä nyt sattuu olemaan oikeasti todella hyvä yrttitiedossa ja taikaolentojen hoidossa. Taitavana lentäjänä hän pärjäisi luultavasti myös huispauskentällä, mutta ei ole saanut lupaa harrastaa niin vaarallista lajia. Cecilia on kyllä lukenut aiheesta kaiken, minkä on käsiinsä saanut, haaveilee omasta kilpaluudasta ja fanittaa ihan tosissaan Rapakon Palloseuraa. Harpunsoitossa hän ei ole kovin hyvä, eikä edes pidä siitä, mutta vanhempien painostuksesta hän on soittanut sitä jo useamman vuoden.

Muiden seurassa Cecilia osaa olla oma itsensä, sillä ei erityisemmin tajua välittää siitä, mitä muut saattavat ajatella. Hän on puhelias ja sosiaalinen noita, joka mielellään olisi kaikkien kaveri. Kaikki eivät kuitenkaan jaksa hänen seuraansa, sillä hän osaa olla jopa rasittavan positiivinen. Lisäksi hänessä luultavasti ärsyttää se, etteivät asiat aina mene perille. Cecilia onkin hieman naiivi ja lapsellinen. Suorastaan typerä joissakin asioissa. Hänelle on parempi puhua suoraan, jos haluaa tulla ymmärretyksi oikein. Cecilia on myös sen verran huolimaton, että saattaa unohdella asioita, eikä hän jaksa läheskään aina keskittyä. Salaisuuksia hänelle ei kannata kertoa, sillä hän ei välttämättä muista pysyä hiljaa. Ceciliaa on jokseenkin helppo huijata, mutta hän itse on todella huono valehtelemaan.

Cecilia osaa myös suuttua ja loukkaantua. On tilanteita, jolloin muiden ikävät kommentit viiltävät pahasti, vaikka yleensä sellaiset ohitetaan olankohautuksella. Aina Cecilia ei kuitenkaan edes tajua tulleensa loukatuksi, mikä on luultavasti säästänyt hänet monelta mielipahalta. Tunteitaan Cecilia ei osaa piilotella, vaan saattaa pahimmillaan purskahtaa itkuun jopa muiden nähden, jos ei ehdi paeta ajoissa paikalta. Vapaa-aika kuluu enimmäkseen kavereiden kanssa hengaillen. Läksyt hän kuitenkin yrittää tehdä parhaansa mukaan.


Menneisyys

Cecilia syntyi perheensä toiseksi lapseksi. Jo pienestä pitäen hän vietti enemmän aikaa lastenhoitajien kuin vanhempiensa kanssa. Isosiskon kanssa oli joitakin yhteisiä leikkejä, mutta siskon suutuspäissään rikkomat nuket ja määräily eivät jaksaneet kiinnostaa läheskään niin paljon kuin pihamaalta löytyvät ötökät ja kukat. Lapsena Cecilia karkasi usein leikkimään naapurin lasten luokse, vaikka vanhemmat olivat kieltäneet viettämästä aikaa sekaveristen kanssa, kuten he naapurin taikovaa perhettä nimittivät. Harmillisen usein oma sisko laverteli Cecilian karkailusta ja hän päätyi kotiarestiin. Rangaistukset eivät kuitenkaan tepsineet, vaan Cecilia jatkoi karkailuaan. Koska vanhemmat olivat paljon poissa kotoa, oli helppo unohtaa noudattaa heidän määräyksiään.

Koulunsa Cecilia aloitti ranskalaisessa yksityiskoulussa, jota ehti käydä vain pari vuotta ennen kuin se lakkautettiin. Ceciliaa koulunvaihto ei haitannut ollenkaan, sillä hän ei erityisemmin pitänyt vanhan koulun elitismistä, vaikkei sitä sellaiseksi osannut nimittää. Muuten Cecilian elämä on ollut melko tasaista, eikä hän itse ole pitänyt sitä tylsänä. Vanhemmat ovat määräilleet hänen elämäänsä paljon, mutta Cecilia on ehtinyt tottua siihen. Ainakaan vielä hän ei ole erityisemmin kapinoinut tiukkoja sääntöjä vastaan, vaan on olettanut niiden olevan omaksi parhaakseen.

Suhteet:
Lavinia Egerton: Sisko, jota ihailee, mutta joka on myös aika rasittava
Mellow Weatherfield: Punatukkainen poika, jonka Cecilia toivoi olevan romanssiennustuksen poika
Sherry Stevens: Kaveri, jolle on kertonut romanssihuolistaan
Gregory Thorne: Kivan oloinen poika, joka tykkäsi dinohupparista!
Anthony Morgan: Ensimmäinen ystävä uudesta koulusta
Grace West: Vampyyri! Tai niin Cecilia ainakin joskus uskoi
Marygold O'Gara: Kaveri ja huispauskaveri, vaikka ovat eri joukkueissa
Harriet Jones: Fiksu tyttö, jolta sai hyviä romanssivinkkejä