Huhtikuu 2023

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Huhtikuu 2023

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Huhtikuu 2023


Tervehdys jäsenille

Hauskaa huhtikuuta kaikille! Tylypahka AM:issa kevät alkaa olla jo melko pitkällä, vaikka säätila Suomessa saattaa näyttää hieman toisenlaiselta. Huhtikuun alussa oppilaat saavat varmasti kaivatun pitkän viikonlopun pääsiäisloman muodossa. Mikä parempaa, tänä vuonna kuukausittainen Tylyahopäiväkin sattuu osumaan kyseiseen viikonloppuun, joten vaikka oppilaat eivät voikaan lähteä koteihinsa viettämään pääsiäistä, pääsevät he sentään tuulettumaan edes vähän koulun tilusten ulkopuolelle. Se, käyttääkö pääsiäislomansa sitten alkamalla valmistautua tuleviin loppukokeisiin vai rentoutumalla, jää tietysti jokaisen itse päätettäväksi.


Huhtikuun chatpeli-ilta (10.04.2023)
Huhtikuun peli-illan aiheena on pääsiäisviikonloppuun sijoittuva Tylyahovierailu. Oppilaat pääsevät kerran kuussa vierailemaan läheisessä velhokylhässä ja viettämään siellä päivän, ja huhtikuussa tämä sattuu osumaan juuri pääsiäisviikoinlopulle. Tylyaho ei ole ehkä järin suuri kylä, mutta löytyy sieltä sentään joitakin kauppoja sekä ravitsemusliikkeitä, joissa oppilaat voivat käydä täydentämässä herkkuvarastojaan ja nauttimassa ruokaa, jota koulun olematon budjetti ei ole pilannut. Peli-iltaa vietetään AM:in chatissa maanantaina 10. huhtikuuta 2023 klo 19 alkaen ja lisätietoa peli-illasta löytyy peli-iltatiedotteesta.

Jästitiedon alkeiskurssi (kevät 2023)
Huhtikuussa on luvassa jästitiedon alkeiskurssi chatopetuksena. Oppitunteja on kolme kappaletta ja ne pidetään chatissa tiistaisin klo 21:00-21:30 alkaen tiistaina 4. huhtikuuta 2023 eli toisin sanoen heti ensi viikolla. Kurssille voivat osallistua kaikki oppilaat luokka-asteeseen katsomatta. Oppituntien lisäksi kurssiin kuuluu myös essee sekä loppukoe. Lisätietoa kurssista löytyy mm. foorumilta kurssitopiikista tai kurssisivulta. Kaikki tulevat oppitunnit on merkattu lukujärjestykseen. Huom. Jos osallistut kurssille jollakin muulla hahmolla kuin päähahmollasi, pidäthän itse huolen siitä, että ilmoitat kurssin opettajalle, mille hahmolle tupapisteesi kuuluisi antaa.

Huhtikuun erikoiskirjahaaste
Tämänkertaisena erikoiskirjahaasteen on lukea kirja, joka liittyy urheiluun tai urheilijaan. Kirja voi olla siis vaikkapa fiktiivinen tarina, jossa tavalla tai toisella jokin urheilulaji on keskeisessä osassa, tai esimerkiksi jonkun oikean urheiljan elämäkerta. Tai mitä tahansa muuta, minkä koet liittyvän tarpeeksi läheisesti urheiluun. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät haastetopiikista, ja sinne myös ilmoitetaan haasteen suorittamisesta. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2023 loppuun saakka, ja jos olet jo aikaisemmin tänä vuonna sattunut lukemaan jonkin haasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa hyväksilukea sen haasteeseen ilmoittamalla sen haastetopiikkiin vaikka heti. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen!

Kesäleiri 2023
Tylypahka AM:in perinteinen kesäleiri toteutuu myös tänä vuonna! Tarkemmat tiedot leiristä ilmestyvät toukokuun alussa, mutta sitä ennen voimme paljastaa, että kysessä ei ole valitettavasti mikään upouusi leiri-idea vaan oikein ekologinen kierrätystuote vuosien takaa. Mutta uskomme, että pidätte siitä! Tai ainakin oppilaat pitävät viime vuoden keskiaikailun jälkeen… Lisätietoa leiristä on tosiaan luvassa toukokuun kuukausitiedotteen yhteydessä ja ilmoittautuminenkin aukeaa viimeistään toukokuun puolivälissä. Leiri itsessään alkaa kesäkuun alkupuolella. Leirille ovat tervetulleita kaikki Tylypahka AM:in oppilaat (myös tänä keväänä valmistuvat sekä ensi syksynä aloittavat uudet oppilaat) ja henkilökunnan jäseniä on luonnollisesti haalittu kynsin ja hampain mukaan leirin valvojiksi. Valvojaksi voi ilmoittaa halutessaan myös jonkin viime keväänä tai sitä aikaisemmin AM:ista valmistuneen hahmonsa, jos tahtoo päästä vaihteeksi pelaamaan sellaista.


Uudet oppilaat

Ei vielä uusia oppilaita


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

04.04.2023 - Jästitiedon alkeiskurssi alkaa chatissa klo 21
06.04.2023 - Täysikuu
07.04.2023 - Pitkäperjantai
08.04.2023 - Tylyahopäivä (pelataan chatissa 10.04.2023 klo 19)
09.04.2023 - 1. pääsiäispäivä
10.04.2023 - 2. pääsiäispäivä ja huhtikuun chatpeli-ilta chatissa klo 19
17.04.2023 - Travis Stansonin (15 vuotta) syntymäpäivä
20.04.2023 - Uusikuu
22.04.2023 - Puuskupuh vs. Luihuinen -huispausottelu
25.04.2023 - Cordelia Norringtonin (18 vuotta) syntymäpäivä
27.04.2023 - Jens-Alfrigg Frøchenin (36 vuotta) syntymäpäivä
29.04.2023 - Amir al-Ayadin (16 vuotta) syntymäpäivä
30.04.2023 - Vappuaatto


Huhtikuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista