Maaliskuu 2023

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Maaliskuu 2023

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Maaliskuu 2023


Tervehdys jäsenille

Ystävänpäivä on nyt turvallisesti takanapäin ja pääsiäinen vasta ensi kuussa, mutta riittää maaliskuullekin sentään jotain juhlittavaa, sillä kuun puoleenväliin sijoituu Pyhän Patrickin päivä, jota AM:in oppilaat ovat perinteisesti juhlistaneet enemmän tai vähemmän riehakkain (ja kielletyin) menoin. Erityisesti luihuiset ovat pitäneet vihreäsävyistä juhlaa omanaan. Mahdetaanko tänäkin vuonna pitää jossakin salaiset bileet…?

Tämän kuun kuukausitiedote näyttää jotenkin uskomattoman lyhyeltä, mutta en rehellisesti keksi enää mitään muutakaan uutta, mitä tässä kuussa tapahtuisi… Huhtikuun chatpeli-illan päivämäärä tulee tavalliseen tapaan äänestykseen joskus kuun loppupuolella. Ja ilmeisesti ainakin yhdet salaiset bileet ovat todella tulossa! Niistä voi käydä lukemassa lisää täältä.



Maaliskuun erikoiskirjahaaste
Maaliskuun haasteen aiheena on lukea moderni mukaelma klassikosta. Moderni ja klassikko voivat toki olla vähän tulkintakysymyksiä, mutta kunhan kirja on jonkinlainen mukaelma, se voitaneen hyväksyä haasteeseen. Jos sinulla on vaikeuksia keksiä sopivaa kirjaa, kannattaa koettaa konsultoida vaikkapa muita AM:läisiä! Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät haastetopiikista, ja sinne myös ilmoitetaan haasteen suorittamisesta. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2023 loppuun saakka, ja jos olet jo aikaisemmin tänä vuonna sattunut lukemaan jonkin haasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa hyväksilukea sen haasteeseen ilmoittamalla sen haastetopiikkiin vaikka heti. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen!

Kirjahaasteen 2022 tulokset
Ne ovat vihdoin täällä! Nimittäin kirjahaasteen 2022 lopulliset tulokset. Jotka saimme ulos vielä helmikuun puolella! Viime vuoden kirjahaasteen loppukooste löytyy täältä ja sen julkaisun myötä myös vanha kirjahaastealue arkistoidaan noin kahden viikon kuluttua. Jos joku tahtoo vielä jälkikäteen oman kirjatopiikkinsa avattavaksi muokkauksia varten, voi sitä pyytää Jesse Cainelta.


Uudet oppilaat

Ei vielä uusia oppilaita


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

02.03.2023 - Vincent Coatesin (57 vuotta) syntymäpäivä
07.03.2023 - Täysikuu
10.03.2023 - Timothy Morganin (17 vuotta) syntymäpäivä
11.03.2023 - Tylyahopäivä
17.03.2023 - Pyhän Patrickin päivä
21.03.2023 - Uusikuu
23.03.2023 - Allen Lowettin (9 vuotta) syntymäpäivä
24.03.2023 - Klaus Schneiderin (36 vuotta) syntymäpäivä
26.03.2023 - Kesäaika alkaa


Maaliskuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista