Evie Goldwyn

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Evie Goldwyn
Jäsen
Viestit: 16
Liittynyt: 9. Helmikuuta 2023, 23:46
Tupa: Puuskupuh

Evie Goldwyn

Viesti Kirjoittaja Evie Goldwyn »

KESKEN!

Nimi: Evie Amelia Goldwyn
Kutsumanimet: Evie (/ˈiːviː/), Eve (/iːv/), Vivi (/ˈvɪvi/)
Sukupuoli:
Syntymäpäivä & ikä: 16.3.2007, 16-vuotias
Asuinpaikka: Beverley / York
Verisääty: jästisyntyinen
Taikasauva & sauvakäsi: 10¾", omenapuuta, yksisarvisen häntäjouhi | oikea
Suojelius: pullonokkadelfiini (ei osaa vielä)
Mörkö: perheen ja ystävien vihaamaksi tuleminen

Tupa: Puuskupuh
Luokka: 6. luokka
Kerhot: -

Ulkonäkö: Evie on 163cm pitkä ja painaa noin 50kg, ja ruumiinrakenteeltaan hän siro ja sopusuhtainen. Eviellä on huono ryhti, mikä johtuu pitkälti huonosta opiskeluasennosta. Eviellä on ruskeat, olkapäitä hipovat, hieman aaltoilevat hiukset, jotka tyttö pitää useimmiten huolettomasti auki. Eviellä on soikeat kasvot ja hänen ihonsa on keskieurooppalaisen vaalea. Toisinaan tytön kasvoille, eteenkin otsaan, ilmaantuu muutama inhottava finni, mutta pahin teiniakne on onneksi jo selätetty. Eviellä on kaarevat, siististi nypityt kulmakarvat ja niiden alla isot, mantelinmuotoiset sinivihreät silmät. Evie käyttää ripsientaivuttimia ja maskaraa saadakseen ripsensä näyttämään hieman pidemmiltä ja silmänrajauskynää tuodakseen katseeseensa syvyyttä, mutta muuten hän ei juuri meikkaa. Evien nenä on siro, sopusuhtainen ja pyöreäkärkinen, ei mitenkään huomiota herättävä. Tytön huulet ovat vaalean ruusunpunaiset ja hän käyttää vaniljan makuista huulirasvaa. Asia, jota Evie häpeää ulkonäössään, on hänen aataminomenansa. Muihin tyttöihin verrattuna hänen omansa on silmiinpistävän selkeä. Aikaisemmin Evie pyrki piilottelemaan sitä käyttämällä huiveja ja pitkäkauluksisia paitoja, mutta tapa on alkanut hiljalleen jäädä pois eikä tämä enää välitä asiasta, ellei joku ota sitä esille. Kouluaikana Evie pukeutuu muiden koulun oppilaiden tavoin koulupukuun, mutta vapaa-aikana tyttö pukeutuu mieluiten rentoihin huppareihin, villapaitoihin, teepaitoihin ja toppeihin, sekä pillifarkkuihin ja collegehousuihin. Lisäksi hänellä on aina hiuslenkki tai kaksi oikeassa ranteessa. Eviellä ei ole korvisten lisäksi muista lävistyksiä eikä hänellä ole tatuointeja. Hänen käyttämänsä hajuvesi tuoksuu vaniljalta.

Luonne: Useimpien ensivaikutelma Eviestä on, että hän on hieman ujo, mutta mukava tyttö. Tämä pitääkin aika lailla paikkaansa. Evie ei ole järin puhelias tai hyvä kertomaan vitsejä, vaan on yleensä se, joka kuuntelee ja nauraa muiden jutuille. Hän ei tahdo kenellekään pahaa ja tulee mieluummin kaikkien kanssa toimeen. Hän on ystävällinen, antelias ja muut huomioon ottava. Hän haluaa olla 'hyvä ihminen' ja hän pitää tupansa arvoja - ystävällisyys, oikeudenmukaisuus ja lojaalius - ehdottoman tärkeinä.

Evien ujo puoli johtuu osittain hänen introvertistä luonteenlaadustaan, ja osin siitä, ettei hän koskaan ole ollut suosittu ja pidetty, vaan aina vähän ulkopuolinen ja yksinäinen. Häntä on myös kiusattu, varsinkin jästikoulussa, ja myös hänen kolmantena ja neljäntenä vuotenaan Tylypahkassa. Vaikka Evien itsetunto onkin saanut tästä kolauksen, suhtautuu hän toisiin ihmisiin toiveikkaan uteliaasti ja toivoo vielä löytävänsä itselleen ystäviä, jotka pitävät hänestä ja hyväksyvät hänet sellaisena kuin hän on.

Evien lempikouluaineita ovat tähtitieto, muinaiset riimut, loitsut, ja taikaliemet ja juomat. Myös jotkin ennustuksen haarat kiehtovat tyttöä, varsinkin teenlehdistä ja unista ennustaminen. Sen sijaan muodonmuutokset ei ole tytön vahvimpia puolia ja lentämisestä korkeita paikkoja pelkäävä tyttö ei pidä lainkaan. Evietä voisi kai luonnehtia tunnolliseksi oppilaaksi, sillä hän tulee oppitunneille aina ajoissa, antaa muille työrauhan ja tekee läksynsä. Tosiasia kuitenkin on, että Eviellä on tapana jättää läksyjen tekeminen ja kokeisiin opiskelu vähän viimetippaan, eikä olekaan epätavallista nähdä tytön pänttäävän tai suttaavan esseitä sulkakynä sauhuten viimeisenä iltana selvästi hermoromahduksen partaalla.

Perhe: Eviellä on vuoden nuorempi pikkuveli nimeltään Ethan Goldwyn. Ethan on siskoaan sosiaalisempi ja vilkkaampi. Sisarukset tulevat hyvin toimeen keskenään, vaikkakin Evie tykkääkin välillä kiusoitella pikkuveljeään, ja ymmärrettävästi Evie on Ethanin mielestä "välillä ärsyttävä". Evien äiti on nimeltään Joanne Towneley. Hän on englannin kielen ja kirjallisuuden opettaja ja asuu Yorkissa. Hänellä on miesystävä nimeltään John, joka on metsäpatologian tutkija. Evien isä on nimeltään Hugh Goldwyn, hän asuu Beverleyssä ja on maatalousalalla. Hän on mennyt uudelleen naimisiin Martha-nimisen naisen kanssa ja heillä on kaksivuotias poika, Myles.

Harrastukset: lukeminen, kielien opiskelu, neulominen, palapelien teko, uiminen, kirjeenvaihto, keräily, hyväntekeväisyys, aktivismi, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, matkustaminen, värittäminen, luonnossa kuljeskelu

Palkinnot:
🏆Vuoden tulokas 2022-2023

Muuta:
• Evien ääni kuulostaa tältä.
• Evien horoskooppimerkki on kalat, nouseva merkki skorpioni, ja kuumerkki vesimies.
• Evie pelkää korkeita paikkoja ja hänellä on surkea suuntavaisto.
• Evien inspiraatiogalleria löytyy täältä.


V.I.P.-todistus

Ennustus .................................. O
Huispaus ja lentäminen ................ P
Loitsut .................................... U
Muinaiset riimut ......................... U
Muodonmuutokset ...................... S
Pimeyden voimilta suojautuminen ... O
Taikaliemet ja -juomat ................. O
Taikaolentojen hoito ................... O
Taikuuden historia ...................... O
Tähtitieto ................................ U
Yrttitieto ................................. O
Viimeksi muokannut Evie Goldwyn, 22. Tammikuuta 2024, 14:36. Yhteensä muokattu 10 kertaa.
Avatar
Evie Goldwyn
Jäsen
Viestit: 16
Liittynyt: 9. Helmikuuta 2023, 23:46
Tupa: Puuskupuh

Re: Evie Goldwyn

Viesti Kirjoittaja Evie Goldwyn »

Tuttuja ja tuttavia

Tiffany Miracle: Mukavan ja sosiaalisen oloinen, tyypillinen teinityttö.
Jefferson Kenworthy: Hyväkäytöksinen mutta hieman etäinen, ilmeisesti rikas.
Wren Deverell: Nätti, kivat vaatteet, ihanat hiukset. Varmaan ihan mukava. Ei kuitenkaan ole kiinnostunut aktivismista ja sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta, vaan suhtautuu siihen skeptisesti ja vältellen, mitä Evie ei arvosta.
Grace West: Idiootti, aiheuttaa draamaa vain draaman aiheuttamisen ilosta. Parempi vältellä.
Ruth "Eliza" Levi: Idiootti, sionisti, väkivaltainen. Myös välteltävien ihmisten listalle.

NPC-hahmoja

Nimi: Georgina "Gina" Pattson
Syntymäaika: 29.6.2007
Sukupuoli:
Luokka-aste: 6.
Tupa: Puuskupuh
Verisääty: jästisyntyinen
Ulkonäkö: Vaalennetut, lapaluihin ulottuvat hiukset. Soikeat kasvot, poskissa hieman pyöreyttä. Vaalea iho, pisamia otsassa, nenävarrella ja poskissa. Tummat, ohuet, siistiksi nypityt kulmakarvat. Oliivinvihreät silmät. Tekoripset. Pyöreäkärkinen, hieman ylöspäin suuntautuva nenä. Nenäkoru. Täyteläiset huulet. 167cm pitkä, normaalipainoinen. Muodikkaat vaatteet. Pitää huolta ulkonäöstään.
Harrastukset: muoti, kauneudenhoito, ompelu, shoppailu, päiväkirjan pitäminen, pojat
Muuta: pelkää hämähäkkejä | haluaa muuttaa isona Pariisiin | hyvä yrttitiedossa ja liemissä | soittaa pianoa | näytelmäkerhon jäsen

Georgina oli Evien paras ystävä ensimmäiset kaksi vuotta Tylypahkassa. Toisen ja kolmannen vuoden kesällä Georgina pisti Evieen välit poikki kuultuaan, että tämä on biseksuaali. Ei enää varsinaisesti kiusaa Evietä, mutta pitää tähän etäisyyttä ja saattaa luoda tämän suuntaan ivallisia silmäyksiä.
Vastaa Viestiin