Marygold O'Gara

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Marygold O'Gara
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 12. Syyskuuta 2022, 18:20
Tupa: Rohkelikko

Marygold O'Gara

Viesti Kirjoittaja Marygold O'Gara »

Marygold O’Gara (MG, Emgie/Engie)

Syntynyt seitsemäs elokuuta aamulla vuonna 2010.

• Lajitteluhatulla kesti hetki valita luihuisen ja rohkelikon väliltä.

• Aloittanut koululla ensimmäisen luokan vuoden 2021 syksyllä.

• Puhuu kevyellä irlantilaisaksentilla, mutisee usein, normaalia matalampi tytön ääni.

• Lemmikkinä tabbyraidallinen uros kissa (2021 syntynyt Mittensille ja Bellalle). Nimeltään Tilkku (Patch). Syyslukukaudella ei ainakaan mukana koululla.

• Lempiaineet ovat Yrttitieto, liemet, loitsut, PVS, taikaolentojen hoito ja huispaus.

• Haluaisi pelata etsijää, mutta pelaa jahtaajaa. Haluaa kapteeniksi.

• On oikeakätinen, mutta käyttää kumpaakin kättä.

• Sauva on Irlannin oratuomi pensasta, jossa ytimenä Zouwun torahammas, 12 tuumaa ja melko joustamaton.

• Luuta on punapuuta, kromisia yksityiskohtia ja mustat harjakset. Hyvin yleiskäyttöinen luuta, jonka ohjausvastaavuus on erinomainen. Tarjoaa tasaista kyytiä säässä kuin säässä.

• Harrastuksena liikunta, juokseminen, huispaus, jousiammunta. Virkkaus ja muut kädentaidot. Kirjoittaminen, lukeminen, opiskelu, uhkapelit, taikuus. Onko ehdottomasti aina liikkeellä ja tekee jotain.


Luonne

Rauhallisen ja mallikkaan ulkokuoren ja käytöksen takaa löytyy jotain aivan päinvastaista. Kamppailee myrskyävän tunne-elämän lisäksi myös elämänkokemustensa ja periytyvien uni/näkyongelmien kanssa. On syntynyt hyvä temperamenttisena lapsena, jonka tarpeet eivät tulleet useinkaan kohdatuksi, mikä on johtanut välttelevään kiintymyssuhteeseen. Tästä huolimatta on humoristisen rakastava henkilö.

Tulistuu mikäli joku ympärillä saa osakseen huonoa kohtelua, asiat ovat epäoikeudenmukaisia tai jokin ei toimi. Ei omaa pitkäjänteisyyttä vaan pyrkii hempeän rempseällä ulkokuorellaan saamaan esimerkiksi koulutöistä hyviä numeroita ilman todellista panostusta. Monia asioita voi olla tekemättä tai tehdä helpommin. Hyvät taidot ongelmanratkaisussa ja saa yleensä viimeisen sanan tavalla tai toisella.

Tulee toimeen hyvin ihmisten kanssa, mutta on yleensä se hiljainen, saattaen sanoa väliin jotakin hauskaa tai nasevaa. Ei ole avoin. On johtajatyyppiä. Ei ole kiinnostunut seurustelusta, sillä arvostaa kaikkein eniten vapautta, eikä typerät ihmiset kiinnosta. On introvertti, eikä hänellä ole vielä paljoa koulukavereita, seikkailee yleensä ympäri koulua yksinään tai Gracen kanssa.



Ulkonäkö

Mary on normaalin näköinen, urheilullinen ja hänellä on hurmaava hymy hymykuoppien kera sekä eläväiset säkenöivät silmät. Pituutta löytyy 163cm, painaa 50 kiloa ja käyttää koon 38 kenkiä. Urheilullinen rakenne, hyvä ryhti.

Tuuheat tummat kulmat. Vihreät mantelinmuotoiset silmät. Pehmeän muhkeat huulet. Erottuvat leukaterät ja kulmikkaat kasvot. Ruskeat, messingin sävyiset lapaluille ylettyvät hiukset. Kihartuva hiustyyppi, laineikkaat. Vaalea muuten hyvä iho, mutta teini-iän tuomaa rasvoittumista. Vähän pisamia naamalla, saa niitä auringosta myös muualle.

Yleensä pukeutuu koulu- tai huispauskaapuihin. Milloin näitä ei ole pukeutuu kaikenlaisiin kierrätysvaate yhdistelmiin. Lempiasu: koon liian iso farkkutakki, isoveljien vanhat bändipaidat, lyhyet hameet ja converset.

Meikkaa toisinaan kajaalia ja huulikiiltoa. Pitää korvissaan aina pieniä hopeisia apila korvakoruja ja kaulallaan hopeista ketjua leijona ja risti koruilla.
© avatar picture HÉLÈNE DELMAIRE Eyeless girl