Gaia Elmsworth

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Gaia Elmsworth
Uusi jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 2. Syyskuuta 2022, 18:47
Tupa: Puuskupuh

Gaia Elmsworth

Viesti Kirjoittaja Gaia Elmsworth »

PERUSTIEDOT:
Nimi: Gaia Amalthea Elmsworth
Ikä / Syntymäaika / Luokka-aste: 12 v. / 24.7.2011 / 2. luokka
Sukupuoli: noita
Asuinpaikka: Upper Flagley, Yorkshire
Verisääty: Puhdasverinen
Tupa: Puuskupuh
Lemmikit: Lehtopöllö Rocco
Harrastukset: Suklaasammakkokorttien keräily, etsii vielä omaa juttuaan
Sauva: Melko joustava 10 ¼ päärynäsauva, jonka ytimenä lohikäärmeen sydänjuuri
Tästä kullanvärisestä puusta valmistuu loistavia taikavoimia omaavia sauvoja, jotka antavat parhaansa lämminsydämisen, anteliaan ja viisaan käsissä. Päärynäsauvan haltijat ovat minun kokemukseni perusteella yleensä suosittuja ja arvostettuja. En tiedä yhtäkään tapausta, jossa päärynäsauvaa olisi löydetty Pimeän noidan tai velhon hallusta. Päärynäsauvat ovat yksiä kaikkein sitkeimpiä, ja olen usein havainnut että ne saattavat yhä näyttää huomattavan uusilta, vaikka ne olisivat olleet jo vuosia kovassa käytössä.

Perhe ja sukulaiset:
Isä Alaric Elmsworth, töissä St. Oswaldin noitien ja velhojen vanhainkodissa
Äiti Sarah Elmsworth os. Miller, töissä taikaministeriössä taikaurheiluosastolla
Sisko Clio (9v) ja veli Zephyr (6v)

Cordelia Norringtonin serkku

Aikajana
Pinterest


Ulkonäkö:

Gaia on noin 145 senttiä pitkä tyttö. Ei siis mikään erityisen pitkä ikäisekseen, mutta vielä sitä ehtii kasvaa. Niin hän ainakin toivoo, sillä ei halua olla ikuisesti mikään pikkulapsi. Vartaloltaan hän kuitenkin on lapsenomainen, joskin melko urheilullinen sellainen, sillä on melko aktiivinen tapaus. Mitään urheilua hän ei tietoisesti harrasta, hän nyt vain sattuu nauttimaan juoksemisesta, hyppynarusta ja kaikesta mahdollisesta aina tanssimisesta kiipeilyyn. Iho on väriltään vaalea, joskus kesäisin saattaa nenänpieliin ilmaantua jokunen pisama. Silmät ovat väriltään sinivihreät, nenä on sopiva ja huuletkin ihan mukiinmenevät.

Tytön hiukset ovat vaaleat ja ylttyvät pitkälle selkään. Hiukset ovat hieman kiharat ja liian helposti takkuuntuvat. Siksi niitä pidetäänkin melkein aina ponnarilla tai letillä, söpöillä pinneillä ja muilla härpäkkeillä koristeltuna. Vapaalla Gaia tykkää pukeutua mekkoihin ja hameisiin, sekä ihan tavallisiin t-paitoihin. Oikeastaan melkein mikä vaan käy, kunhan on nätti. Jästimuotia hän ei seuraa, mutta ostaa sitä mitä kaupoista löytyy ja mikä miellyttää silmää. Yleensä hänen päällään siis on melko iloisia tai hempeitä värejä, tuskin koskaan pelkkää mustaa. Kouluun hän pukeutuu asianmukaisesti. Lävistyksiä tai tatuointeja ei ole, koska ei ole saanut lupaa. Gaia on olemukseltaan pikemminkin suloinen kuin kaunis.


Luonne:

Gaian ulkonäkö antaa helposti vaikutelman siitä, että hän on helposti höynäytettävä, hölmö ja pilalle hemmoteltu pikkutyttö. Ehkä hän on vähän sitäkin, mutta monelle tulee varmasti yllätyksenä, että hän on oikeasti todella reipas ja menevä sisupussi, joka viihtyy paremmin ulkona kuin sisällä. Kynsien katkeaminen ja mullan tonkiminen eivät todellakaan ole Gaialle mikään kauhistus.

Iloisuus on Gaialle luonteenomaista. Hän ei juuri jaksa murehtia, paitsi jos asiat eivät mene niin kuin hän tahtoo. Pitkään hän ei kuitenkaan murjota, vaan on pian niin kuin mitään ikävää ei olisi edes tapahtunut. Suuttua hän siis osaa, mutta leppyy nopeasti. Gaialle tekisi luultavasti hyvää oppia vähän lisää kärsivällisyyttä ja keskittymistaitoja. Opiskelut nimittäin eivät suju aina ihan suunnitelmien mukaan, koska on niin paljon mielenkiintoisempaa vaan höpötellä niitä näitä. Vaikka Gaia suhtautuu opiskeluun vähän turhan rennosti, hän kuitenkin aina jälkeen päin harmittelee sitä, ettei saanut parempia arvosanoja.

Gaia yrittää ehkä olla turhankin miellyttävä kaikille. Mutta minkä hän sille mahtaa, että on mukavampaa jos on kaikkien kaveri kuin ettei tulisi toimeen? Oikeastaan Gaia etsii vielä kovasti itseään ja siksi hän ajelehtii helposti porukasta toiseen. Jos pitäisi valita, onko Gaia järki- vai tunneihminen, niin hän on ehdottomasti jälkimmäinen. Hän on myös todella sosiaalinen, mutta kaipaa myös joskus omaakin aikaa. Jos kaipaa seuraa johonkin outoon päähänpistoon, niin luultavasti Gaian saa houkuteltua mukaan. Ainakin jos asian osaa esittää tarpeeksi hauskana.


Menneisyys:

Alaric Elmsworth ja Sarah Miller tutustuivat toisiinsa jo kouluaikoina. Sarah oli rohkelikkojen huispauskapteeni, kun taas Alaric oli lukutoukka puuskupuhista, joka mieluummin kiersi luudanvarret kaukaa. He jopa seurustelivat hetken aikaa ennen kuin Sarah valmistui koulusta ja aloitti huispausuransa Nauriston Nuolissa. He päätyivät kuitenkin uudelleen yhteen Alaricin viimeistellessä parantajan opintojaan, jolloin hän päätyi hoitamaan luudalta pudonnutta Sarahia. Jonkin ajan päästä seurasivat häät, muutto Yorkshiren Upper Flagleyn kylään sekä tyttären syntymä. Myöhemmin perheeseen syntyi myös kaksi muuta lasta.

Gaia oli pienenä todella ujo ja arka. Hän pelkäsi pimeää, eikä uskaltanut juuri tehdä mitään vaarallista, niin kuin vaikkapa testata luudalla lentämistä tai jotain muuta yhtä hurjaa. Pimeää hän luultavasti pelkää vieläkin, ainakin joskus, mutta luudan kyydissä hän sentään jo pysyy. Oikeastaan Gaia oli hyvin harmiton lapsi, melko vaatimaton ja omissa oloissaan viihtyvä lukutoukka. Sittemmin lukuharrastus on jäänyt vähemmälle ja kavereiden kanssa hengailu on tullut mieluisammaksi ajanvietteeksi

Perheensä kanssa Gaia on päässyt matkustelemaan jonkun verran ulkomailla ja hän on ollut tekemisissä muiden taikovien perheiden kanssa. Upper Flagleyssa nimittäin asuu useita velhoperheitä, joten samankaltaista seuraa ainakin siinä suhteessa on ollut tarjolla. Gaia on vasta 12 vuotias, eikä hänen elämässään ole ehtinyt tapahtua mitään järisyttävää. Paitsi tietenkin nuorempien sisarusten syntymät ja koulun aloittaminen. Oikeastaan hänen tähänastista taivaltaan voisi huoletta kuvata melko yksitoikkoiseksi.

SUHTEET:
Grace West: Kaveri, jolla on hieno tyyli
Felix Briggs: Ihastus ja tanssiaispari
Rémi LaRue: Felixin kaveri, joka tietää ihastuksesta
Hyerin Hyeon: Kaveri, jonka kanssa on jutellut mukavia
Cordelia Norrington: Serkku