Elokuu 2022

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Elokuu 2022

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Elokuu 2022


Tervehdys jäsenille

Vaikka AM:in kesäloma onkin pitkä, alkaa sekin pikkuhiljaa lähestyä loppuaan kesän kääntyessä syksyyn. Elokuu on viimeinen kokonainen lomakuukautemme, ja uusi lukuvuosi alkaa syyskuun ensimmäisinä päivinä. Näin elokuussa olemmekin jo täydellä touhulla valmistelemassa tulevaa lukuvuotta, mikä tarkoittaa mm. tulevan lukuvuoden ilmoittautumisen avautumista ja mahdollisuutta opettajille ilmoittaa uusia kurssejaan ja varata taas tuntiaikoja. Koko elokuun ajan voi kuitenkin vielä edelleen pelailla keskiajalle sijoittuvaa kesäleiriämme, elleivät hahmot ole jo aivan kurkkuaan myöten täynnä keskiaikaa.


Lukuvuodelle 2022-2023 ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tulevalle lukuvuodelle on alkanut tänään! Kaikkien jäsenten on ilmoittauduttava läsnäoleviksi seuraavalle lukuvuodelle, jos tahtoo hahmojensa jatkavan AM:issa. Tämä koskee siis niin oppilashahmoja kuin myös opettaja- ja henkilökuntahahmoja. Ilmoittautuminen tapahtuu foorumilla tänään julkaistussa ilmoittautumistopiikissa TAI sähköpostitse osoitteeseen amtylypahka@gmail.com. Ohjeet sähköposti-ilmoittautumiseen löytyvät myös ilmoittautumistopiikista. Ilmoittautuminen tulisi tehdä topiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti viimeistään sunnuntaina 11. syyskuuta 2022. Ilmoittamatta jätetyt hahmot/pelaajat poistetaan tämän jälkeen ilman erillistä ilmoitusta. Pyrimme tällä tavalal kerran vuodessa siivoamaan jäsenlistalta AM:in ehkä jo kokonaan unohtaneet pelaajat sekä muuten pelaamattomiksi jääneet hahmot. Tämän ilmoittautumisen lisäksi opettajien on postattava vähintään yksi kurssi-ilmoitus opetussuunnitelmineen niin ikään tänään julkaistuun kurssi-ilmoitustopiikkiin viimeistään maanantaina 31. lokakuuta 2022 TAI otettava yhteyttä allekirjoittaneeseen (yksityisviestillä tai sähköpostitse osoitteeseen amtylypahka@gmail.com) ja sovittava jokin muu aikataulu. Foorumin opettajainhuone-alueelta löytyy nyt myös tulevan lukuvuoden chatoppituntiaikojen varaustopiikki, jos tahtoo varata jo tuntiaikoja valmiiksi.

Valvoja-ja johtajaoppilasvalinnat
Olemme tehneet tulevan lukuvuoden valvoja- ja johtajaoppilasvalinnat, ja valituille on lähetetty aikasemmin tänään yksityisviestit foorumilla. Kannattaa siis muistaa tarkistaa yksityisviestinsä! Valvojaoppilaat on valittu tulevista 5. luokan oppilaista ja johtajaoppilaat tulevista 7. luokan oppilaista. Virka tulee ottaa vastaan viimeistään sunnuntaina 11. syyskuuta 2022 vastaamalla saamaansa yksityisviestiin, ottaako tehtävän vastaan vai ei. Toivomme kuitenkin mahdollisimman pikaisia vastauksia, jotta voimme varmistaa nimitykset mahdollisimman aikaisin ja toisaalta tarjota titteliä jollekulle toiselle, jos joku valittu ei aio ottaa sitä vastaan.

Elokuun chatpeli-ilta (14.08.2022 klo 19)
Elokuun chatpeli-illassa ollaan jo matkalla takaisin koululle! Pelaamme siis matkaa Lontoosta koululle Tylypahkan pikajunassa. Tähän peli-iltaan ovat siis tervetulleet myös kesäleirille osallistumattomat hahmot ja tietysti syksyn uudet ekaluokkalaiset. Lisätietoa peli-illasta löytyy peli-iltatiedotteesta. Peli-iltaa pelataan koulun chatissa sunnuntaina 14. elokuuta 2022 klo 19 alkaen.

Foorumipelipäivä ja hahmoesittelyidenpäivitysilta (äänestyksessä)
Syyskuulle on kaavailtu jälleen foorumipelipäivää/-iltaa ja hahmoesittelyidenpäivitysiltaa ja kiinnostuneet voivat äänestää sopivista päivämääristä täällä sunnuntaihin 21. elokuuta 2022 klo 21 saakka. Foorumipelipäivässä siis on nimensä mukaisesti tarkoituksena roolipelata foorumilla kun taas hahmoesittelyidenpäivitysilta on tarkoitettu (niin ikään nimensä mukaisesti) hahmoesittelyiden päivittämiseen uudelle lukuvuodelle. Hahmollesi on luultavasti tapahtunut yhtä sun toista kuluneen lukuvuoden aikana tai vähintäänkin hän on vanhentunut (ja ehkä kasvanut pituutta), joten sellaisia kannattaa aika ajoin päivittää hahmon esittelyyn ja mikäpä olisikaan tälle parempi ajankohta kuin uuden lukuvuoden alku!

Elokuun erikoiskirjahaaste
Vihdoin olemme niin pitkällä tätä kalenterivuotta, että voimme julkaista ehkä jopa kaikkein perinteisimmän kirjahaasteemme. Täsäs kuussa on nimittäin tarkoituksena lukea hyvin tuoretta kirjallisuutta eli toisin sanoen kirja, joka on julkaistu vuonna 2022. Kirjan genrellä ei ole väliä, mutta sen pitäisi olla julkaistu ensimmäisen kerran tänä vuonna, joten esimerkiksi uusintapainokset eivät ole tämän haasteen tarkoittamia uusia kirjoja. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät haastetopiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaiseen topiikkiin. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2022 loppuun saakka, ja jos olet sattunut jo aikaisemmin tänä vuonna lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa sen heti haasteen topiikkiin ja siten hyväksilukea haasteeseen. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen!

Heinä-elokuun roolipelihaaste (4/6)
Viime kuussa alkanut roolipelihaaste, jonka aiheena on rutiini, jatkuu vielä elokuunkin ajan. Jos siis ei ole vielä ehtinyt osallistua siihen, vielä on aikaa! Haasteen ideana on nimensä mukaisesti pohtia hahmon kesärutiineita. Rutiini on tarkoitus esitellä pienenä listana ja se voi kattaa vaikka hahmon koko tavallisen kesäpäivän tai vain jonkin pienen yksityiskohdan, kuten vaikkapa heräämisen tai meikkaamisen. Lisätietoa sekä tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista, ja osallistumisaikaa on elokuun loppuun eli keskiviikkoon 31. elokuuta 2022. Haasteeseen voi osallistua niin monella hahmollaan kuin tahtoo, ja jokaisesta osallistumisesta tienaa roolipelipisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti. Kaikki haasteosallistumiset kartuttavat kesän ajan pistesaldoa eivätkä siirry syksyn uuteen tupapokaalitaistoon. Lisätietoa roolipelihaasteista yleisesti löytyy roolipelihaastetopiikista.

Kesäloma ja kesäleiri
Kesälomamme tosiaan jatkuu vielä elokuun ajan ja muutaman päivän syyskuun puoltakin. Loma päättyy sunnuntaina 4. syyskuuta 2022. Loman aikana ei järjestetä normaalia opetusta, mutta foorumi ja chat ovat tavalliseen tapaan auki, ja lisäksi meillä on käynnissä edelleen myös keskiaikateemainen kesäleiri. Leirille voi ilmoittautua aina sunnuntaihin 21. elokuuta 2022 saakka. Tämän jälkeen emme enää käsittele uusia ilmoittautumisia, koska leiri päättyy virallisesti sunnuntaina 4. syyskuuta 2022. Kesäleirille voi ilmoittautua ilmoittautumistopiikissa.

Todistukset
Kaikille jäsenille lähetettiin noin viikko sitten sähköpostitse infoviesti, joka sisälsi tietoa tulevasta lukuvuodesta sekä pelaajan kaikkien oppilashahmojen “lukuvuositodistukset” ja mahdolliset ansaitut palkinnot. Jos et ole saanut tätä viestiä, tarkista roskapostikansiosi. Jos viestiä ei löydy sieltäkään, voi olla, että meillä on sähköpostilistallamme jokin sähköpostiosoitteesi, joka ei olekaan enää käytössä. Todistuksensa perään voi tällöin kysellä Jesse Cainelta yksityisviestitse, sähköpostitse tai vaikka chatissa (jolloin kannattaa tosin varmistaa, että viestisi on huomattu). Todistusviestissä olleet infot voi lukea myös täältä. Ja muistakaa, että jos oman hahmon tuleva luokka-aste ei miellytä (jäipä hahmo sitten luokalleen tai pääsi seuraavalle), asia on edelleen täysin neuvoteltavissa, kunhan vain laitat sähköpostia Jesse Cainelle tai sähköpostia osoitteeseen amtylypahka@gmail.com. Muistathan mainita viestissäsi, mistä hahmosta/hahmoista on kyse ja millä luokalla tahtoisit heidän syksyllä koulun alkaessa olevan.


Uudet oppilaat

Ei vielä uusia oppilaita


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

05.08.2022 - Myles Stansonin (16 vuotta) syntymäpäivä
11.08.2022 - Marcus Everettin (33 vuotta) syntymäpäivä
12.08.2022 - Täysikuu
14.08.2022 - Elokuun chatpeli-ilta klo 19
16.08.2006 - Jefferson Kenworthyn (16 vuotta) syntymäpäivä
21.08.2022 - Jesse Cainen (35 vuotta) syntymäpäivä ja viimeinen päivä ilmoittautua kesäleirille
27.08.2022 - Uusikuu


Elokuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista