Roolipelihaaste 4: Rutiini (heinä-elokuu)

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Colin Quill
Tylypahkan kauhu
Viestit: 198
Liittynyt: 24. Elokuuta 2020, 20:46
Tupa: Puuskupuh

Roolipelihaaste 4: Rutiini (heinä-elokuu)

Viesti Kirjoittaja Colin Quill »

Roolipelihaaste 4: Rutiini (heinä-elokuu)
Deadline: ke 31. elokuuta 2022 kello 23.59
Etkö tiedä, mikä on roolipelihaaste? Lue lisää täältä

Tehtävänanto
Kouluarjen rutiineista olikin jo haaste jo kaksi vuotta sitten, mutta kesällähän tiettävästi kaikki on toisin. Ei ole koulua, ei kerhotapaamisia, huispausotteluita jne. Heinä-elokuun roolipelihaaste tarttuukin tähän asiaan ja tarjoaa mahdollisuuden pohtia ja keskittyä hahmosi lomaelämän tottumuksiin ja rutiineihin.

Rutiini voi olla tiedostettu tai tiedostamaton, eikä sen välttämättä tarvitse ihan jokapäiväistä arkea koskea. Pyrkimyksenä ei siis ole keksimällä keksiä jokin rutiini, vaan valita rutiiniksi jokin luonteva asia, josta hahmollasi oletettavasti on jonkinlainen selkeämpi työjärjestys käytössä. Tietenkin voit myös vasta tämän haasteen kautta jäsentää sitä, esimerkiksi minkälainen aamurutiini tai treenejä edeltävä alkulämmittely hahmollasi on.

Rutiini on määrä esitellä listauksena. Järjestysnumerot tai ranskalaiset viivat tai muut luettelomerkit sopivat hyvin jäsentämään ruutiinilistan eri kohtia. Kohdat voivat olla niin lyhyesti tai pitkästi selitettyjä kuin haluat, eikä kohtien lukumäärälle ole ala- tai ylärajaa. Aiheeksi käyvät esimerkiksi vaatteiden pukeminen, meikkaaminen, ruokaileminen, pikkusisaruksen lepyttely tai ihan mikä vain, jossa hahmollasi on olemassa jokin rutiini. Alla esimerkki yhdestä rutiinilistasta.
Esimerkki
Off-game esimerkki hampaiden harjaamisesta (inspiraationa toimi Cainen lista samasta aiheesta)
Hampaiden pesu
1. Etsi puhelin ja kuulokkeet. Yhdistä ne toisiinsa. Laita kuulokkeiden napit korvaan.
2. Valmistele hammasharja. Kostuta harja veteen ja levitä tämän jälkeen hammastahnaa harjalle.
3. Valitse hyvä biisi, jota kuuntelet hampaiden harjauksen aikana. Pistä se soimaan puhelimesta.
4. Aloita harjaus alahampaista.
5. Fiiliksen mukaan joko a) pese hampaat oikea oppisesti
tai b) pese jotenkuten fiiliksen mukaan.
6. Kun kappale loppuu, valitse seuraavaksi kuunneltava kappale tai päätä hampaiden harjaus.
Haasteeseen voi osallistua niin oppilas- kuin henkilökuntahahmolla, ja halutessaan myös useammalla hahmolla. :3 Muistathan pitää haasteosallistumisesi hyvänmaun rajoissa (ei K18-asioita). Mikäli mielit täysiä pisteitä, niin myös useampi rutiinilistaus samalta hahmolta on sallittua. Tarkoituksena ei ole pitkittää listaa täysien pisteiden toivossa. :3

Pisteytys
Ensimmäisestä hahmosta palkitaan 10 roolipelipistettä, ja kaikista seuraavista 5 pistettä/hahmo. Täysiä pisteitä varten rutiinilistassa tulee olla vähintään 10 kohtaa, ja lyhyemmät listaukset pisteytetään kohtien lukumäärän mukaan (esimerkin kuuden kohdan listasta saa 60 % täysistä pisteistä). Kaikenmittaiset listat ovat sallittuja, mutta lisäpisteitä ei anneta, vaikka listauksessa olisikin yli 10 kohtaa.

Palautus
Rutiinilistat voi postata suoraan vastauksena tähän topiikkiin tai linkkinä luovuustopiikistasi löytyvään listaukseen. Jos osallistut useammalla hahmolla, postaathan jokaisen osallistumisesi (tai linkit niihin) erikseen.

Linkin voi tehdä seuraavalla koodilla:

Koodi: Valitse kaikki

[url=URL-osoite]Linkin teksti[/url]
Colin Quill. they/them. hufflepuff. 17 yo. johtajaoppilas, varapj, man of culture, weeb, kpop stan, partyヾ( ͝° ͜ʖ͡°)ノ♪
잘 되는 일이 하나 없이
세상 모든 게 답답해
I feel isolated
나는 여기 왜 있지라고 말할 때

song: nine.i - young boy