Roolipelihaaste 3: Myönteinen asia ja huolenaihe (touko—kesäkuu)

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Colin Quill
Tylypahkan kauhu
Viestit: 198
Liittynyt: 24. Elokuuta 2020, 20:46
Tupa: Puuskupuh

Roolipelihaaste 3: Myönteinen asia ja huolenaihe (touko—kesäkuu)

Viesti Kirjoittaja Colin Quill »

Roolipelihaaste 3: Myönteinen asia ja huolenaihe (touko—kesäkuu)
Deadline: to 30. kesäkuuta 2022 kello 23.59
Etkö tiedä, mikä on roolipelihaaste? Lue lisää täältä!

Tehtävänanto
Loppukokeet ja kesä lähestyy ja stressitasot saattavat kasvaa itse kullakin. Touko–kesäkuun roolipelihaasteen tarkoituksena onkin pysähdyttää hetkeksi miettimään oman roolipelihahmonsa tämänhetkistä elämää. Mitä myönteistä hänen elämässään tällä hetkellä on sekä mitä huolenaiheita hänellä on? Tämä kuvastuukin jo roolipelihaasteen nimessä myönteinen asia ja huolenaihe.
Tämä roolipelihaaste on vuorostaan taas hieman kirjoituskeskeisempi, jotta hahmon ajatusmaailmaan ja elämään pääsisi ehkä vielä syvemmin sukeltamaan kirjallista tietä. Jotta haaste ei olisi liian helppo ja liian myönteinen tai huolia täynnä, niin haasteena on kirjoittaa sekä myönteisestä asiasta että jostain huolenaiheesta.
Tarkoituksena on siis kirjoittaa kaksi erillistä vähän lyhempää tekstiä, josta ensimmäinen käsittelee jotakin myönteistä, ja toinen jotakin huolta aiheuttavaa. Halutessasi voit toki yhdistää kummatkin yhdeksi tekstiksi, mutta silloin on hyvä, että erottuu selkeästi se, että mikä on hahmosi myönteinen asia ja mikä huolenaihe. Halutessasi voit mainita haasteosallistumisessa myös enemmän myönteisiä asioita ja huolenaiheita, mutta sitä ei edellytetä.
Saat itse valita, että teetkö tämän roolipelihaasteen yksinpelinä tai esimerkiksi päiväkirjamerkintänä.
Haasteeseen voi osallistua niin oppilas- kuin henkilökuntahahmolla, ja halutessaan myös useammalla hahmolla. :3 Muistathan pitää haasteosallistumisesi hyvänmaun rajoissa (ei K18-asioita).

Pisteytys
Ensimmäisestä hahmosta palkitaan 20 tupa/roolipelipistettä, toisesta 10, ja kaikista seuraavista 5 pistettä/hahmo. Täysiä pisteitä varten tekstiosuuksien yhteenlasketun pituuden tulee olla vähintään 500 sanaa, ja lyhyemmät kirjoitukset pisteytetään sanamäärän mukaan (esimerkiksi 250 sanalla saat 50 % täysistä pisteistä). Kaikenmittaiset tekstit ovat sallittuja, mutta 500 sanan ylittämisestä ei anneta lisäpisteitä.
Kaikki viimeistään 5. kesäkuuta 2022 postatut roolipelihaasteosallistumiset lasketaan vielä lukuvuoden 2021—2022 pisteisiin ja palkintoihin. Tämän jälkeen postattujen haasteosallistumisten pisteet menevät vain ja ainoastaan kesäleirin pisteisiin.

Palautus
Kirjoitukset voi postata suoraan vastauksena tähän topiikkiin tai linkkinä luovuustopiikistasi löytyvään kirjoitukseesi. Jos osallistut useammalla hahmolla, postaathan jokaisen osallistumisesi (tai linkit niihin) erikseen.

Linkin voi tehdä seuraavalla koodilla:

Koodi: Valitse kaikki

[url=URL-osoite]Linkin teksti[/url]
Colin Quill. they/them. hufflepuff. 17 yo. johtajaoppilas, varapj, man of culture, weeb, kpop stan, partyヾ( ͝° ͜ʖ͡°)ノ♪
잘 되는 일이 하나 없이
세상 모든 게 답답해
I feel isolated
나는 여기 왜 있지라고 말할 때

song: nine.i - young boy