Walter Morgan

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Walter Morgan
Aloittelija
Viestit: 6
Liittynyt: 18. Huhtikuuta 2022, 21:51
Tupa: Rohkelikko

Walter Morgan

Viesti Kirjoittaja Walter Morgan »

Koko nimi: Walter William Morgan
Kutsumanimi: Walter
Lempinimi/nimet: Ei ainakaan Walter-BOY

Ikä:12

Syntymäaika: 18.4.2009 (Oinas)

Asema: Oppilas, 2. luokka


Perhe ja historia: Puhdasverisestä perheestä. Walteria kaksi vuotta vanhempi sisar Vanessa on Luihuisen tuvassa, ja nuorempi sisar Violet ei ole vielä kouluikäinen. Poika riitelee paljon Vanessan kanssa, mutta pohjimmiltaan tulevat hyvin toimeen ja pitävät tarkkaan perheen ja oman maineen puolia. Molemmat vanhemmista työskentelevät taikaministeriössä, isä Theodor Morgan on hyvässä asemassa kansainvälisen taikayhteistön osastolla ja äiti Katelyn Morgan (os. Bulstrode) taikuuden sopimattoman käytön virastossa kenttätyössä.

Perhe asuu varsin velhomaisessa pienessä omakotitalossa velhojen asuttamassa lähiössä Lontoon laitamilla. Walterilla, toisin kuin perheen tytöillä, on oma huone jonka seinät on vuorattu eri velhobändien julisteilla ja coolien kitaroiden kuvilla.


Ulkonäkö: Walter on pitkä ja hoikka, selvästikin hänellä on kasvupyrähdys jo käynnissä. Pojalla on pitkät mustat hieman lainehtivat hiukset, joita hän usein pitää niskaponnarille kiinnitettynä. Walter pukeutuu usein erikoisiin vaatteisiin, joista useimmat ovat hänen siskoltaan Vanessalta. Ei niin että Walter hyväksyisi siskonsa muotiluomukset tai vähän käytetyt vaatteet mukisematta, vaan hän saattaa pitää vaikkapa takkia ylösalaisin käännettynä.


Luonne: Walter on energinen ja reipas, joidenkin mielestä vähän liiankin toimelias nuori. Siinä missä Walt on impulsiivinen, sen vastapainona hän on kärsimätön. Odottaminen ja toimettomana istuskelu eivät kuulu Walterin agendaan, vaan jotain ohjelmaa järjestyy oikeastaan koko ajan. Walter on sosiaalinen ja hakeutuu mielellään ihmisten seuraan, sekä tuttujen että tuntemattomien. Walterista on helppo pitää, mutta toisaalta Vanessan mielestä Walteriin on myös erittäin helppo ärsyyntyä. Jatkuva kitaran tai ukulelen (pienempi ja kulkee vaikka koululaukussa!) rämpytys saattaa olla myös tupatovereiden hermoja raastavaa.


Harrastukset: Musiikki, kitaran soittaminen

Tavoitteet: Soittaa bändissä ja saada paljon kavereita