Huhtikuu 2022

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Huhtikuu 2022

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Huhtikuu 2022


Tervehdys jäsenille

Huhtikuu on täällä ja sitä myötä loppukokeet, V.I.P.:t ja S.U.P.E.R.:it aivan nurkan takana. Jos ei ole aloittanut kokeisiin valmistautumista jo kauan sitten, viimeistään nyt kannattanee alkaa laatia jonkinlaista lukusuunnitelmaa. Ennen toukokuuta ja koekauden alkua huhtikuussa on kuitenkin onneksi luvassa muutaman päivän loma pääsiäisen muodossa. Loman voi harkintansa mukaan ottaa hyvänä kokeisiinlukuaikana tai käyttää sen rentoutumiseen. Koteihinsa oppilaat eivät valitettavasti pääse pääsiäiseksi lähtimään, mutta sen sijaan pitkäperjantain ja 1. pääsiäispäivän välinen lauantai on ylimääräinen Tylyahopäivä, joten pieni irtiotto kouluarjesta on mahdollinen!


Huhtikuun chatpeli-ilta (18.04.2022)
Viime kuussa oppilaat harjoittelivat vauvan hoitamista, ja tässä kuussa he pääsevät harjoittelemaan toisenlaisessa onnettomuustilanteessa toimimista! Huhtikuun chatpeli-illassa oppilaille on nimittäin järjestetty palosammutusharjoitus koulun pihamaalla. Harjoitusta ohjaa prof. Kacey Everett ja osallistujat pääsevät harjoittelemaan erilaisia sammutusloitsuja sekä sammutuspeitteen käyttöä. Lisätietoa peli-illasta löytyy peli-iltatiedotteesta. Peli-iltaa pelataan koulun chatissa maanantaina 18. huhtikuuta 2022 klo 19 alkaen.

Huhtikuun erikoiskirjahaaste
Huhtikuussa alkaa islamilaisen kalenterin yhdeksäs kuukausi eli ramadan. Ramadanin aikana muslimit viettävä kuukauden mittaista paastoa, joka päättyy monipäiväiseen id al-fitr -juhlaan. Ramadanin kunniaksi huhtikuun haasteena onkin lukea kirja, jonka päähenkilö on muslimi. Fiktion sijaan haasteeseen voi toki lukea myös ei-fiktiota, kuten esim. elämäkerran, jolloin päähenkilön määritelmää voi hieman soveltaa. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät haastetopiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaiseen topiikkiin. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2022 loppuun saakka, ja jos olet sattunut jo aikaisemmin tänä vuonna lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa sen heti haasteen topiikkiin ja siten hyväksilukea haasteeseen. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen!

Koulupukujen vaihto Aprilliaaaa
Käykää toki silti katsomassa Alexin suunnittelemat upeat koulupuvut!
Tylypahka AM:issa ovat olleet käytössä samat koulupuvut jo kohta 17 vuotta (ja in-game varmasti pidempäänkin!), joten on tullut aika uudistaa ne. Koulupukujen on tarkoitus yhdistää, ei erotella oppilaita, joten tupavärein koristellut koulupuvut eivät ole oikein enää tätä päivää. Niinpä AM:issa siirrytään käyttämään kaikille oppilaille yhteistä koulupukudesignia, josta löytyy lisätietoa tästä tiedotteesta. Uudet koulupuvut tulevat käyttöön syyslukukaudesta 2022 alkaen.

Kesäleiri 2022
Hyvät uutiset: Tylypahka AM toteuttaa kesäleirin myös tänä vuonna! Huonot uutiset: en voi sanoa siitä vielä mitään sen enempää! Joka tapauksessa kesäleiri on siis tulossa ja sinne ovat perinteiseen tapaan tervetulleita kaikki oppilaat, myös tänä keväänä valmistuvat sekä vasta ensi syksynä aloittavat, ja henkilökunnan jäsenet voivat tulla mukaan leirille valvojina. Lisätietoa leiristä on luvassa noin toukokuun puoleenväliin mennessä, ja ilmoittautuminen alkaa myös toukokuun puolella. Leiri alkaa (off-game) viikko lukuvuoden päättymisen jälkeen.

Maalis-huhtikuun roolipelihaaste (2/6)
Viime kuussa alkanut roolipelihaste sanasijoitus jatkuu myös tässä kuussa. Tarkoituksena on siis sijoittaa tietyt 10 sanaa roolipeleihinsä chatissa ja/tai foorumilla. Jokainen osallistuja saa oman 10 sanan listansa pyytämällä sitä Colin Quilliltä. Vielä on kokonainen kuukausi aikaa sijoittaa sanoja, joten vaikka et olisi vielä muistanut edes pyytää omaa sanalistaasi, vielä ehtii hyvin! Olkoon tämä myös muistutuksena niille, joilla on sanalista, mutta jotka eivät ole muistaneet sijoittaa sen sanoja. :D Lisätietoa sekä tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista, ja osallistumisaikaa on huhtikuun loppuun eli lauantaihin 30. huhtikuuta 2022. Haaste on pelaajakohtainen eli jokainen pelaaja saa vain yhden sanalistan, mutta sanoja ei tarvitse sijoittaa vain yhden ja saman hahmon peleihin vaan niitä voi sijoittaa halutessaan kaikkien hahmojensa peleihin. Haasteeseen osallistumisesta tienaa roolipeli- ja tupapisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoa roolipelihaasteista yleisesti löytyy roolipelihaastetopiikista.


Uudet oppilaat

Ei vielä uusia oppilaita


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

01.04.2022 - Uusikuu ja Mona Ashfordin (21 vuotta) syntymäpäivä.
09.04.2022 - Tylyahopäivä
15.04.2022 - Pitkäperjantai
16.04.2022 - Tylyahopäivä ja täysikuu
17.04.2022 - 1. pääsiäispäivä ja Jim Fortin (22 vuotta) syntymäpäivä
18.04.2022 - 2. pääsiäispäivä ja huhtikuun chatroolipeli-ilta klo 19
23.04.2022 - Puuskupuh vs. Luihuinen -huispausottelu
29.04.2022 - Amir al-Ayadin (15 vuotta) syntymäpäivä
30.04.2022 - Uusikuu ja vappuaatto


Huhtikuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista