Felix Briggs

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Felix Briggs
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 7. Maaliskuuta 2022, 17:52
Tupa: Rohkelikko

Felix Briggs

Viesti Kirjoittaja Felix Briggs »

Nimi: Felix Simon Briggs
Syntymäpäivä: 22.7.2009
Tupa: Rohkelikko

Ulkonäkö:
Jos on yhden Briggsin tavannut, tunnistaa varmasti toisenkin nopeasti. Kaikilla on paksu, lainehtiva ruskea tukka, siniset silmät ja pitkät tummat ripset. Felix on sisarustensa tapaan keskipituinen - ei erityisen pitkä ikäisekseen, mutta ei myöskään lyhyt. Felix näyttää urheilulliselta, sillä urheilee tavalla tai toisella muutamaan kertaan viikkoon. Mitään Felix ei kuitenkaan harrasta aktiivisesti vaan hyppää urheilulajista toiseen, päivän kiinnostuksen mukaisesti.
Felix pukeutuu vaatteisiin, mitkä vanhemmat ovat hänelle hankkineet. Tyylitajua Felixillä ei juurikaan ole, mutta tavaramerkkinään Felix pitää hivenen kulahtanutta, harmaata pipoa. Pipo jos mikä on Felixistä tyylikäs! Kaikki coolit vanhemmat jästitkin pyörivät pipo päässä skeittirampilla, joten miksei Felixkin?

Luonne:
Felix on elämäniloinen nuori! Hän rakastaa kaiken uuden kokeilua ja onkin ensimmäisenä sanomassa "Joo!!" jos jotain ehdotetaan. Elämä kotona ei oikeastaan ole koskaan ollut tylsää ja Felix itse ei ole oppinut tylsistymään. Jos tekemistä ei Felixillä kotona ole niin ainakin jotain työtä riittää.
Vaikka Felix pääosin onkin leppoisa kaveri, joka tykkää kaikista kavereista, hän on myös helppo tulistumaan pienistäkin asioista jos päivä sattuu olemaan huono. Siinä missä Felix tulistuu helposti, hän myös rauhoittuu äkkiä ja on kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Riippuen tilanteesta Felix pyytää myös anteeksi käytöstään - kaikilta muilta paitsi sisaruksiltaan.

Historia:
Felixin suku on ollut jo pitkän ajan taikovaa, mutta puhdasveriseksi sukua ei voi sanoa. Felixin suku on iso, sisaruksia ja serkkuja Felixiltä löytyy. Felixillä itsellään on kolme vanhempaa sisarusta (Daisy, syntynyt 2001, Albert, syntynyt 2003, Elsie syntynyt 2005) ja kaksi nuorempaa (Mavis, syntynyt 2011, Maud, syntynyt 2015). Daisy & Albert ovat opiskelleet aikanaan AMissä, mutta Elsie on surkki ja asuu näinollen vanhempiensa luona, jästikoulua käyden.
Briggsien kasvatus on ollut melko vapaata ja lapset ovat saaneet muovautua omanlaisiksi persoonikseen sen kummempaa kuria käyttämättä. Ei ole siis mitenkään ihmeellistä jos joku sisaruksista joskus on ilmestynyt paikalle mustan silmän tai vähentyneiden hiusten kanssa. Tällä on puolensa ja puolensa - sisarukset ovat keskenään läheisiä, mutta sääntöjen noudattaminen on tuottanut jokaiselle hankaluuksia.
Briggsit asuvat Felixin isän perimällä maatilalla, jossa isäkin on asunut lapsuuden. Heillä on useita kasvihuoneita, jossa viljelevät vihanneksia ja yrttejä. Sadon Felixin isä myy puodissaan veljensä kanssa Viistokujalla. Felixin äiti taas toimii kirjastonhoitajana paikallisen velhokylän kirjastolla.

Aikajana