Stella Gibbs

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Stella Gibbs
Aloittelija
Viestit: 9
Liittynyt: 6. Maaliskuuta 2022, 21:34
Tupa: Rohkelikko

Stella Gibbs

Viesti Kirjoittaja Stella Gibbs »

PERUSTIEDOT
Nimi: Stella Marie Gibbs
Syntymäaika, ikä ja luokka: 12.12.2007 / 16 vuotta / 6. luokka
Sukupuoli: Nainen
Rotu/laji: Noita
Sauva: Taipuisa 10 ½ tuumainen kanukkasauva, ytimenä lohikäärmeen sydänjuuri
Kanukka on yksi henkilökohtaisista suosikeistani, ja olen huomannut että ihanneomistajan löytäminen kanukkasauvalle on aina viihdyttävää. Kanukkasauvat ovat kummallisia ja ilkikurisia; ne ovat luonteeltaan leikkisiä ja vaativat kumppanin, joka voi tarjota niille laajan skaalan jännitystä ja hauskuutta. Olisi kuitenkin melko väärin päätellä tästä, etteivät kanukkasauvat kykene vakavaan taikuuteen tarvittaessa; tiedetään että ne voivat suorittaa ylivoimaisia loitsuja vaikeissa olosuhteissa. Kun ne saavat parikseen sopivasti nokkelan ja terävän noidan tai velhon, ne voivat suorittaa häikäiseviä lumouksia. Kanukkasauvan mielenkiintoinen heikkous on, että ne kieltäytyvät suorittamasta sanattomia loitsuja ja ovat usein melko äänekkäitä.

Perhe: Vanhemmat Bradley ja Maureen Gibbs, isoveli Wyatt (19v). Vanhemmat ovat eronneet ja Stella asuu sairaanhoitajana työskentelevän äitinsä kanssa kahden. Isä on ammatiltaan autonkorjaaja. Wyatt asuu jo omillaan.

Seurustelee Freya Morganin kanssa

Aikajana
Pinterest

Ulkonäkö:

Jo päällepäin huomaa, että Stella on melko rento ja menevä tapaus. Hän on 163 senttiä pitkä ja vartaloltaan sopusuhtainen nuori noita. Häneltä löytyy jonkin verran kurveja oikeista paikoista, mutta yleensä muodot jäävät piiloon vaatteiden alle. Kunnostaan Stella pitää huolta hölkkäämällä ja tanssimalla, vaikka harrastaakin jälkimmäistä lähinnä vain makuusalin kätköissä. Muutenkin tyttö on melko liikunnallinen ja on alkanut harkita huispausjoukkueeseen hakemista. Ryhti on hyvä ja notkeuttakin löytyy.

Iho on väriltään vaalea. Meikkiä tyttö käyttää hyvin hillitysti, mutta harvoin on täysin ilman mitään, sillä näpyt kasvoissa ovat usein riesana. Ripset ja kulmat ovat luonnostaan tummat. Kasvot ovat soikeat, ehkä aavistuksen sydämenmuotoiset. Huulet ovat punertavat, nenä siro ja silmät kirkkaat ja ruskeat. Hiukset ovat ruskeat, miltei mustat ja ylettyvät suunnilleen olkapäille saakka. Usein tyttö pitää hiuksiaan auki tai rennolla nutturalla. Voisi sanoa, että Stella on jopa kaunis, mutta liian huolimaton ulkonäkönsä suhteen.

Pukeutumisensa suhteen Stella ei ole kovin tarkka. Hänelle mukavuus on tärkeämpää kuin tyylikkyys. Hän ei pahemmin seuraa muotia ja hankkii suurimman osan vaatteista käytettynä. Hän viihtyy paremmin collegehousuissa ja ylisuurissa neuleissa tai flanellipaidassa kuin tiukoissa farkuissa tai mekoissa, vaikka sellaisiakin sille päälle sattuessaan käyttää. Juhliin hän kuitenkin mieluummin laittaa mekon kuin housut, sillä oikeasti hänestä on hyvin hauskaa tälläytyä joskus oikein kunnolla ja yllättää siten kaikki, jotka eivät sellaista panostusta häneltä osaa odottaa. Yleensä vaatteista löytyy muutakin väriä kuin pelkkää mustaa tai harmaata, toisinaan hän pukeutuu ehkä turhankin värikkäästi. Koruja tai muita asusteita Stella käyttää hyvin vähän. Korvakorut ovat poikkeus ja niitä hänellä on monenlaisia.


Luonne:

Hauskanpitoa ja hyvää seuraa rakastava Stella paljastaa tunteensa aivan liian helposti. Hän on puhelias ja reipas noita, varsin herkkä nauramaan ja toisinaan myös itkemään. Hän osaa olla rentoa ja hauskaa seuraa, eikä hän yleensä turhia nipota. Hänen on yleensä helppo tutustua muihin, mutta läheisiä kavereita ei ole kovin montaa. Usein Stella puhuu ja tekee ennen kuin ajattelee, mistä ei todellakaan ole aina seurannut pelkkää hyvää. Hän on myös hieman yllytyshullu, mutta ei ole houkuteltavissa ihan mihin tahansa. Elämässä on hänen mielestään kuitenkin hyvä olla vähän jännitystä, ettei mene liian tylsäksi.

Stella saattaa huonoina päivinä suuttua pienestäkin asiasta, mutta hän myös leppyy yhtä nopeasti. Hänessä on himpun verran draamakuningattaren vikaa, mutta ei hän useinkaan tee suurta numeroa itsestään. Koulussa Stella on keskiverto oppilas, eikä opiskelu jaksa aina kauheasti houkutella. Mieluummin hän pitää hauskaa ja menee siitä, mistä aita on matalin. Eniten häntä kiinnostavat pimeyden voimilta suojautuminen ja muodonmuutokset. Myös lentäminen ja loitsut kuuluvat suosikkeihin.

Vaikkei sitä heti arvaisi, Stellassa on olemassa myös taiteellisempi puoli, mikä tulee ilmi lähinnä kauneuden arvostuksena sekä musikaalisuutena. Hän osaa laulaa ja soittaa pianoa sekä hieman kitaraa. Lisäksi hän kirjoittaa runoja, joiden pohjalta aina silloin tällöin yrittää kehitellä omia sävellyksiä, joskaan ei kovin hyvällä menestyksellä. Stella pitää myös käsitöistä ja melkein aina hänellä on jokin neuleprojekti meneillään, niiden valmiiksi saamisessa tosin saattaa mennä kuukausia, ellei vuosia, sillä usein jokin menevämpi puuha vie voiton. Piirtää hän ei kuitenkaan osaa, vaikka muuten taiteellista silmää löytyykin.


Menneisyys:

Stella syntyi Sheffieldissä asuvan jästiperheen toiseksi lapseksi. Hänen lapsuutensa oli melko tasaista, mitä nyt kaikenlaista kummaa sattui usein hänen ollessaan peloissaan tai kiukkuinen. Mihinkään kovin epätavalliseen sitä ei kukaan kuitenkaan osannut yhdistää. Koko perheelle oli aikamoinen yllätys, että yksi heistä oli noita. Vanhemmat hyväksyivät lopulta asian alkujärkytyksen mentyä ohi, eikä Wyattkaan siihen kovin huonosti suhtautunut. Ehkä vain välillä oli hieman kateellinen.

Koulussa Stella pärjäsi kohtuullisesti, toiset aineet sujuivat paremmin kuin toiset. Hän kävi tavallista jästikoulua siihen saakka, kunnes aloitti ensimmäisen vuotensa Tylypahka AM:ssa. Kaikki taikuuteen liittyvä oli hänelle uutta ja ihmeellistä ja vaati rutkasti sopeutumista. Toisen kouluvuoden aikana vanhemmat erosivat, sillä isä oli löytänyt toisen naisen ja halusi jatkaa elämää mieluummin tämän kanssa. Isäänsä Stella tapaa lähinnä kesä- ja joululomilla, eikä oikein pidä tämän uudesta perheestä.

Viidentenä kouluvuonnaan Stella ryhtyi feikkisuhteeseen Henry Fitzgeraldin kanssa, sillä Harriet Jones ehdotti sitä. Samana vuonna hän myös liittyi tupansa huispausjoukkueeseen, mistä on pitänyt kovasti. Suhde Henryn kanssa päättyi keväällä sulassa sovussa, kuten oli alun perin ollut tarkoituskin.

Suhteet:
Henry Fitzgerald: Ex-poikaystävä, suhde tosin oli ennalta sovittu vuoden kestävä feikkisuhde
Freya Morgan: Ystävä, sittemmin tyttöystävä ystävänpäivästä 2024 lähtien
Tiffany Miracle: Hyvä ystävä
Armstrong Jones: Mukava tupakaveri, jonka kanssa tulee hyvin toimeen
Vivianna West: Jonesin ärsyttävän mustasukkainen tyttöystävä ja Henryn kaveri, josta ei itse erityisemmin välitä
Harriet Jones: Syy miksi päätyi Henryn kanssa suhteeseen