Maaliskuu 2022

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Maaliskuu 2022

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Maaliskuu 2022


Tervehdys jäsenille

Maaliskuu! Se turha kuukausi ystävänpäivän ja pääsiäisen välissä. Talven ja kevään välissä. Tai toisille se loistava kuukausi alkaa valmistua vuoden lopun koerumbaan! Lumet ovat jo sulaneet koulun pihamailta ja pian alkanee nurmikin taas vihertää. Myös Jarmon on nähty välillä vilkuttelevan ei-enää-jäätyneestä järvestä. Taivaalla on toisinaan havaittu auringoksi kutsuttu outo valoilmiö, ja rohkeimmat oppilaat ehkä uskaltautuvat jo ulos asti lukemaan.


Maaliskuun chatpeli-ilta (27.03.2022)
Maaliskuun chatpeli-illassa oppilaat pääsevät harjoittelemaan sellaista tärkeää elämäntaitoa kuin vauvan hoitaminen, kun koulun entinen kouluavustaja Aurelia Jackson palaa pitämään kurssia aiheesta (kerättyään itse henkilökohtaista kokemusta oman poikansa kanssa). Oppilaat saavat pareittain kurssilla loitsitun vauvanuken, josta pitää pitää huolta viikon ajan. Kurssilla opetellaan siihen tarvittavia taitoja, kuten esim. vaipanvaihtoa ja vauvan ruokkimista. Lisätietoa peli-illasta löytyy peli-iltatiedotteesta. Peli-iltaa pelataan koulun chatissa sunnuntaina 27. maaliskuuta 2022 klo 19 alkaen. Huomatkaa myös, että kesäaika alkaa samana päivänä, joten älkää unohtako siirtää kellojanne ennen iltaa!

Maaliskuun erikoiskirjahaaste
Maaliskuun kirjahaasteena on lukea kirja, joka liittyy musiikkiin. Tällaisia voivat olla esimerkiksi tietokirjat aiheesta tai muusikon elämäkerta, mutta toki myös fiktiiviset teokset, jotka liittyvät jollakin tavalla musiikin maailmaan. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät haastetopiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaiseen topiikkiin. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2022 loppuun saakka, ja jos olet sattunut jo aikaisemmin tänä vuonna lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa sen heti haasteen topiikkiin ja siten hyväksilukea haasteeseen. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen!

Maalis-huhtikuun roolipelihaaste (2/6)
Vuoden toisen roolipelihaasteen aiheena on jo useammalta AM:in kesäleiriltäkin tuttu sanasijoitus. Tarkoituksena on siis sijoittaa tiettyjä, (enemmän tai vähemmän) satunnaisia sanoja chat- ja/tai foorumiroolipeleihinsä. Jokainen osallistuja saa oman 10 sanan listansa pyytämällä sitä Colin Quilliltä. Lisätietoa sekä tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista, ja osallistumisaikaa on huhtikuun loppuun eli lauantaihin 30. huhtikuuta 2022. Haaste on pelaajakohtainen eli jokainen pelaaja saa vain yhden sanalistan, mutta sanoja ei tarvitse sijoittaa vain yhden ja saman hahmon peleihin vaan niitä voi sijoittaa halutessaan kaikkien hahmojensa peleihin. Haasteeseen osallistumisesta tienaa roolipeli- ja tupapisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoa roolipelihaasteista yleisesti löytyy roolipelihaastetopiikista.

Kirjahaasteen 2021 tulokset
Nyt, kun viime kuussa saimme hoidettua muutaman muun ylläpitotyön pois alta, ilmestynee tässä kuussa vihdoin viime vuoden kirjahaasteenkin kooste! Pitäkää silmänne auki!


Uudet oppilaat

Felix Briggs (Rohkeilkko, 2. luokka)
Stella Gibbs (Rohkelikko, 4. luokka)
Rémi LaRue (Rohkelikko, 2. luokka)
Walter Morgan (Rohkelikko, 2. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

02.03.2022 - Uusikuu ja Vincent Coatesin (56 vuotta) syntymäpäivä
12.03.2022 - Tylyahopäivä
17.03.2022 - Pyhän Patrickin päivä
18.03.2022 - Täysikuu
23.03.2022 - Allen Lowettin (8 vuotta) syntymäpäivä
24.03.2022 - Klaus Schneiderin (35 vuotta) syntymäpäivä
27.03.2022 - Kesäaika alkaa ja maaliskuun chatpeli-ilta klo 19


Maaliskuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista