Bianca Iverney

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Bianca Iverney
Uusi jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 19. Joulukuuta 2021, 17:41
Tupa: Korpinkynsi

Bianca Iverney

Viesti Kirjoittaja Bianca Iverney »

PERUSTIEDOT
Nimi: Bianca Rose Iverney
Syntymäaika, ikä ja luokka: 12.2.2006 / 18 vuotta / 7. luokka
Sukupuoli: Nainen
Rotu/laji: Noita
Sauva: 11 tuumainen hopealehmussauva yksisarvisenjouhiytimellä
Hopealehmussauvat maineensa mukaan toimivat parhaiten Näkijöillä ja niillä, jotka olivat taitavia Lukilitiksessä – ovathan ne molemmat mysteerisiä taitoja, jonka seurauksena hopealehmussauvan haltija sai merkittävän statuksen.
Suojelius: Punarinta (ei osaa vielä tehdä)
Lemmikki: Musta maatiaiskissa Leo (mukana koululla)
Perhe: Äiti Claire Iverney (ent. Morton), isä Raoul Iverney, isoveli Jesse Rowan (s. 1997) sekä isosiskot Elise Lily Leroux (s. 1998), Adele Iris (s. 2001) ja Felicia Violet (s. 2003).


Aikajana
Pinterest

Ulkonäkö:

Ulkoisen olemuksensa perusteella Biancaa on helppo luulla synkäksi persoonaksi, ehkä jopa hieman tylsäksi. Tämä johtuu lähinnä tummista vaatteista ja rauhallisuudesta. Myös tytön kasvojen usein vakava ilme lisää tummanpuhuvaa ensivaikutelmaa. Neiti Iverney on vähäeleinen, olemukseltaan hillitty ja kaunis, vaikka tuskin kuitenkaan koulun kaunein. Hän on hieman yli 160 senttinen, ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen naisen alku. Painoa on sopivasti ja myös kurveja löytyy niitäkin ikään nähden sopivassa suhteessa. Hänen ihonsa on vaalea ja suhteellisen virheetön. Poikkeuksena olkavarsissa on usein pieniä naarmuja, joita kissa hellyydenpuuskissaan saa aikaan sylissä ollessaan. Vasemmassa kyljessä on luomi, jollainen on miltei jokaisella äidin suvun naisella samassa kohtaa.

Kasvot ovat muodoltaan hieman pyöreähköt, mikä antaa Biancan olemukseen jonkinlaista pehmeyttä. Silmät ovat siniharmaat ja tummien ripsien kehystämät. Nenä on päähän sopiva, huulet luonnostaan hieman punertavat ja sopivan täyteläiset neidin omaan makuun. Ainoa asia, mihin Bianca toivoisi kasvoissaan muutosta, on se, että hän toivoisi niiden olevan hieman nykyistä kapeammat ja vähemmän pyöreät. Meikkiä hän käyttää hillitysti, lähinnä vain ripsiväriä, puuteria ja toisinaan huulipunaa. Täysin meikittä hän kuitenkin tuntee olonsa liian paljaaksi. Tytön hiukset ovat vaaleat, pitkät ja melko suorat.

Mitä pukeutumiseen tulee, tummat värit ovat Biancan makuun. Hän pitää vahvoista materiaaleista, eikä niinkään välitä mistään tyttömäisistä hepeneistä tai jästien muotivaatteista. Ellei sitten kyse ole mustasta pitsistä, jota hän suorastaan rakastaa. Goottityyli on melko lähellä Biancan vaatemakua, mutta hän ei mene aivan niin äärimmäisyyksiin. Erilaiset metalliset koristukset, kuten niitit ja soljet vaatteissa ovat tytölle mieluisia. Hänen vaatteensa ovat tummuudestaan huolimatta naisellisia, eikä hän mihinkään säkkiin pukeudu, mitä nyt joskus saattaa käyttää jotain liian suurta neuletta tai hupparia. Kirkkaat ja hempeät värit tyttö jättää suosiolla muille ja pukeutuu itse hillitysti. Biancan vaatteet ovat kuitenkin kauniita, eivät mitään yksinkertaisia ja koruttomia kyhäelmiä. Asusteita tyttö käyttää myös kohtuudella, mutta näyttävät vanhat korut ovat hänen heikkoutensa. Hän saattaa käyttää suvussa vuosikymmeniä kulkeneita koruja, jotka muiden mielestä ovat vanhanaikaisia ja kenties typeriäkin, eivätkä oikeasti edes arvokkaita. Biancalle ne kuitenkin ovat aarteita.

Luonne:

Biancan ulkoinen olemus antaa vain hieman viitteitä hänen luonteestaan. Hän on joskus todella melankolinen ja jopa synkkä, mutta ei läheskään joka päivä. Useimmiten tyttö on pirteä, reipas ja iloinen. Sitä ei kuitenkaan aina päälle päin huomaa, sillä hän saattaa näyttää hyvinkin hillityltä. Kun sitten hänen kanssaan juttelee, saattaakin yllättyä hänen puheliaisuudestaan. Hän juttelee mielellään niin koulusta, päivän säästä kuin vaikkapa koulun komeimmista pojista. Bianca on ehkä turhankin herkkä ihastumaan, mutta usein hän pitää tunteensa omana tietonaan. Vaikka hän ei muuten ole ujo, niin ihastusten seurassa ollessa hän saattaa olla hermostunut. Yleisesti ottaen Bianca tulee hyvin toimeen muiden kanssa, eikä riitaannu helposti.

Kauniit asiat, kuten tunnelmallinen musiikki, tähtitaivas, kuutamo, kauniit ihmiset ja kauniit vaatteet ovat Biancan makuun. Hän pitää tunteita tulvillaan olevista runoista, vanhoista esineistä ja vanhoista tarinoista. Sadut, myytit ja legendat, sekä muinaiset kulttuurit kiehtovat häntä suunnattomasti ja hän käyttää paljon aikaa lukeakseen aihepiiristä kaiken mahdollisen. Bianca on myös hurahtanut totaalisesti tähtitieteeseen ja ennustamiseen. Hän on aina ollut hyvä koulussa, miltei luokkansa parhaimmistoa. Hän panostaa läksyihin ja käyttää mieluummin aikaa niihin kuin ystävien kanssa höpisemiseen tai pelaamiseen. Vapaa-ajallaan tyttö on usein ulkona tai lukee, sitäkin hän tosin sään salliessa tekee mielellään ulkona. Biancalla on myös taipumusta upota ajatuksiinsa, joskus häntä saa suorastaan tönäistä, että hän muistaa keskittyä seuralaisiinsa, eikä oman mielensä kiemuroihin.

Menneisyys:

Bianca syntyi Briaren kaupungissa Ranskassa, viisilapsisen perheen kuopukseksi. Hänen vanhempansa ovat molemmat puhdasverisiä, mutta eivät kuitenkaan kovin tarkkoja siitä, jatkuuko sama heidän lastensa kohdalla. Esimerkiksi Elise on mennyt naimisiin jästin kanssa. Lapsena Bianca oli melko vilkas ja menevä. Hän ei kovin mielellään istunut sisällä, vaan leikki enimmäkseen ulkona tai perheen kissojen kanssa. Hänen lapsuutensa oli melko tasaista, joku voisi ehkä jopa sanoa sitä tylsäksi kaikessa tavallisuudessaan.

Koulunsa Bianca aloitti Beauxbatonsissa, jota kävi neljän ja puolen ensimmäisen vuoden verran. Koulu sujui alusta saakka kelvollisesti, ilman sen suurempia mullistuksia. Murrosiässäkään hän ei juuri aiheuttanut päänvaivaa vanhemmilleen. Vuoden 2021 syksyllä Biancan äiti sai unelmiensa työpaikan Me noidat -lehden muoti- ja kauneusasioiden toimituksessa ja perhe muutti sen takia Ranskasta Ison-Britannian puolelle joululoman aikana. Isä puolestaan sai nopeasti töitä taikaministeriön kansainväliseltä osastolta ja hoitaa siellä suhteita joihinkin ranskankielisiin maihin.

Suhteet:
Igor Postlethwait-Romanov: Ex-poikaystävä, jonka kanssa seurusteli nelisen kuukautta viimeisen kouluvuoden puolivälissä
Savannah Postlethwait-Romanov: Igorin sisko, josta ei pidä ollenkaan
Rigel Turner: Entinen ihastus
Colin Quill: Johtajaoppilaskaveri