Alexander Barnett

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Alexander Barnett
VIP
Viestit: 125
Liittynyt: 17. Kesäkuuta 2015, 11:16
Tupa: Puuskupuh

Alexander Barnett

Viesti Kirjoittaja Alexander Barnett »

Alexander Nathan Barnett
Syntymäaika: 1.6.2004
Sukupuoli: Poika
Tupa: Puuskupuh

Ulkonäkö
Alexin hiukset ovat huolettoman (ja huolimattoman) näköiset. Väriltään ne ovat hiekan vaaleat, pituus on hieman vaihteleva mutta ei koskaan ihan lyhyt. Alex ei koskaan laita hiuksiaan millään tavalla, saatikka leikkauta niitä niin usein kuin hänen määräilevä äitinsä haluaisi. Kuitenkin Alex on sellaista tyyppiä joka onnistuu näyttämään kohtuullisen komealta ilman mitään erityistä yrittämistä. Ruumiinrakenteeltaan hän on varsin sopusuhtainen, ei mitenkään merkittävän pitkä eikä myöskään luokan lyhimpiä. Jos joku ei paremmin tietäisi, Alexia voisi luulla urheilijaksi, tai vähintäänkin että hän harrastaisi edes jotain lajia. Poika ei kuitenkaan harrasta mitään erityistä liikuntaa, mutta näyttää silti hyvin jäntevältä ja hieman lihaksikkaalta. Alex on selkeästi voittanut geenilotossa. Pääpalkintona taisi olla hänen suuret merensiniset silmänsä (oikeastaan poika on perinyt ne äidiltään).
Yleensä Alexilla on yllään vetoketjullinen neuletakki tai college huppari, sen alla joku t-paita, sekä mukavat reisitaskuhousut. Alex ei kauheasti pidä koulupuvuista. Koulupuku, siis sehän tarkoittaa että joku taho pakottaa hänet pitämään päällään jotain, mikä muistuttaa häntä liiaksi äitinsä toimilta.

Luonne
Vanhassa koulussaan Alex on ollut kaikkien kaveri-tyyppi. Hän on rauhallinen ja huoleton, aina mukava kaikille, eikä pidä riitelemisestä. Alex oli myös monien opettajien suosiossa, sillä hän saa hyviä numeroita ja on ollut aina vapaaehtoisena mukana kaikessa ja auttanut mielellään luokkatovereitaan läksyissä ja muussa. Hyvät kouluarvosanat eivät ole kuitenkaan tulleet nenä kiinni kirjassa istumisesta, vaan Alex on vain todella nopea oppimaan ja osaa hyvin hyödyntää oppimaansa käytännössä. Opiskelu on Alexin mielestä mukavaa, varmaankin juuri siksi kun hän on aina pärjännyt hyvin joutumatta tekemään kauheasti töitä sen eteen.
Lukutoukka Alex ei kuitenkaan ole, sillä hän on huono keskittymään samaan asiaan pitkiä aikoja. Hän on myös ajoittain kärsimätön, eikä pidä odottelusta tai siitä ettei ole mitään tekemistä. Siksi Alex onkin usein mielellään auttamassa muita, ettei hänen tarvitsisi olla yksin ja tekemättä mitään. Vaikka Alex onkin sellainen ”kaikkien kaveri”, hänellä ei kuitenkaan ole varsinaisia hyviä ystäviä kuin muutama. Alex luottaa muihin ihmisiin helposti, mutta saa usein huomata piankin että hänen ystävällisyyttään onkin käytetty hyödyksi.
Alexin motto on että ystävyydessä luottamus, avunanto ja arvostus on oltava molemminpuolista.

Tausta
Alex on jästisyntyinen. Hänen vanhempansa ovat molemmat menestyviä lääkäreitä, erityisesti Alexin isä joka on erikoistunut neurologisiin sairauksiin. Alex on ainut lapsi, ja odotukset pojan suhteen ovat aina olleet sen suuntaisia että totta kai hänestäkin tulee lääkäri. Poika itse ei ole koskaan ollut niinkään varma asiasta, vaikka hänen koulumenestyksensä onkin ollut todella hyvää, ja varmasti hän myöhemmin pääsisi mihin kouluun tahansa. Sen verran Alex kuitenkin tietää, että kyllä hän haluaa tehdä isona jotain sellaista mikä tuottaa apua ja iloa muille ihmisille.
Kutsu taikakouluun tuli Alexille täysin yllättäen. Alkuun hän olikin varma että kyseessä on jonkun sortin pila, mutta aina kun hän repi saamansa kirjeen, seuraavana päivänä saapui uusi. Tätä jatkui viikon, ja ajatus ehti muhia hyvin Alexin päässä. Mitä jos taikuutta onkin olemassa? Perusluonteeltaan Alex on hyvin utelias, ja toisaalta ei olisi ensimmäinen kerta kun hän uskoo jotain hölynpölyä.
Vanhemmilleen Alex ei ole kertonut että hän on menossa taikakouluun, vaan hän on onnistunut esittämään asian niin että hän on siirtymässä hyvin tasokkaaseen sisäoppilaitokseen, joka takaa hänelle pääsyn parempaan kouluun lääkäriopintoja varten. Pojan ei tarvinnut nähdä tarinaansa liiemmin vaivaakaan. Alex on hyvä tietokoneiden kanssa, ja hän oikeastaan vain teki väärennetyn kutsukirjeen omakeksimäänsä kouluun. Liekö pojan järjettömällä uskottavuudella jotain tekemistä velhouden kanssa?
Yleensä Alex on hyvin rehellinen ja luotettava, mutta hän ei oikein tiedä miten kertoisi vanhemmilleen velhokoulusta. Hänen suunnitelmansa on tutustua ensin kouluun ja katsoa mistä on kyse, ja ehkä oppia jotain hyödyllistä mistä hänen vanhempansa voisivat olla ylpeitä. Jos koulu osoittautuu hyödylliseksi, niin Alex aikoo kertoa totuuden vanhemmilleen.
// Tarinan jatkoa: Alex on kertonut vanhemmilleen totuuden velhokoulusta ensimmäisen luokan kesäloman aikana. Poika oli valmistellut hyvän esitelmän velhoudesta ja kaikkeen siihen liittyvästä, tuonut näytille kaikki oppikirjansa ja huispauslehtiä. Lisäksi Alex esitteli parantajan ammattia, joka olisi varmasti yhtä hyvä tulevaisuuden suunnitelma kuin lääkärin ammatti. Yllättäen Alexin vanhemmat ottivat kaiken tiedon hyvin vastaan, ja tukevat nyt poikaa kohti parantajan uraa. Tietysti, johonkinhan sitä poikaa on painostettava, jos ei hänestä lääkäriä tulekaan. Vanhemmat ovat kuitenkin hyvin ylpeitä poikansa paljastuneista velhon lahjoista, vaikka kummallakaan ei ollut oikeastaan mitään ennakkotietoa velhoudesta, eikä suvussa ole muita velhoja.

Hahmon kehitystä:
- Alex on ystävystynyt Isla Dunnin, Timothy Moonstonen ja Elena Summersin kanssa.
- Alex pääsi kolmantena opiskeluvuotenaan Puuskupuhin huispausjoukkueeseen lyöjäksi.
- Aikoo panostaa opintoihinsa niin että pääsisi jatko-opiskelemaan parantajaksi, tosin häntä kiinnostaa suuresti myös huispaus.
Alexander Barnett, Puuskupuh, 6. luokka
Hahmoesittely