Grace West

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Grace West
Uusi jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 12. Syyskuuta 2021, 10:37
Tupa: Luihuinen

Grace West

Viesti Kirjoittaja Grace West »

Hahmon nimi: Grace Juliet West
Kutsumanimi:Grace
Syntymäaika: 1.8.2010
Skpl: Tyttö
Seksuaalinen suuntautuminen:?
Sauva:Valkopyökkiä ja yksisarvisen häntäjouhi. 12 tuumaa, periksiantamaton

Valkopyökkisauva valitsee kantajakseen lahjakkaan noidan tai velhon, jolla on yleensä yksi ja ainoa todellinen intohimo, jota voisi sanoa myös pakkomielteeksi. Sauvasta tulee henkilökohtainen todella nopeasti, joten muilla ihmisillä on äärimmäisen paljon vaikeuksia käyttää sauvaa edes yksinkertaisiin loitsuihin. Sauva kieltäytyy tekemästä asioita, jotka eivät ole isäntiensä periaatteiden mukaisia.

Yksisarvisen jouhi tuottaa johdonmukaista taikuutta, ja näitä ytimiä omaavia sauvoja on kaikkein vaikeimpia kääntää pimeyden voimien puolelle. Luotettava ja yleensä hyvin kiintyvä ensmmäiseen omistajaansa. Sauva ei ole ehkä kaikista voimakkain ja ne ovat taipuvaisia melankoliaan, jos niitä käyttää vakavasti väärin.


Suojelius:?

Ulkonäkö: Grace on 150 cm ja laiha, tuntuu kuin muodot vain sulaisivat kehoon ja katoaisivat. Kasvot ovat teräväpiirteiset ja Grace onkin alkanut näyttään entistä enemmän vanhemmilta siskoiltaan, hapanta ilmettä myöten. Silmät ovat siniharmaat ja hiukset todella tumman ruskeat. Hiukset ylettyvät vähän yli olkapäihin ja nykyään kihartaa niitä säännöllisesti. Pitää erilaisia hiuspantoja, rusetteja, hattuhärpäkkeitä jne. Väritykseltään on muuten kalpea, jota tehostaa vielä meikkaamalla itseään kalpeammaksi. Poskilla saattaa hehkua puna silkasta tunnekuohusta.

Vaatetyyli on nykyään lolita, koulupuvun hameen alle on viritetty alushameita ja käsissä löytyy hansikkaat. Pitkät polvisukat pitseineen.


Luonne: Westeistä Grace on se sosiaalisesti lähestyttävin. Puhuu jonkin verran, ei nyt ole mikään puheliain tyyppi mutta small talk sujuu kyllä. Sanoo myös aika pitkälle sen mitä ajattelee, eikä välttämättä ole ajoituksen mestari. Dramaattinen luonne, ja osaakin tehdä yksinkertaisista asioista tuplasti vaikeampi kuin ne onkaan, varsinkaan jos ei saa tahtoaan läpi. Tekisi isosiskonsa eteen mitä tahansa tai mitä tahansa Vivi keksisi pyytääkään. Salaisena intohimona tytöllä on musiikki ja kunnianhimoa häneltä ei puutu, mutta tilansa vuoksi on joutunut hillitsemään vouhotustaan. On heittänyt hanskat tiskiin musiikkiuran suhteen, eikä ole koskenut pianoon kesän 2022 jälkeen. Kasvanut henkisesti paljon puolen vuoden aikana ja on päättänyt ottaa ilon irti, kun on vielä hengissä. Ilkikurisuus ja keppostelu on Gracen juttuja, sekä kaikki erilaiset jäynät.

Perhe:Lukee perheeseensä edelleen biologiset vanhemmat Joanin (s. 1982) ja Timothyn (s. 1982) ja isosiskot Lily ja Vivianna. Gracelta kysyttäessä hän jatkaisi samaan hengenvetoon, että hänellä on nyt myös toinen perhe, Shelbyt. Sijaisäiti Emma ja isä George. Sijaisperhe asuu Birminghamissa. Grace sai elokuussa 2023 kuulla vanhempiensa olevan puhdasverisiä, sukunimeltään Dagger. Gracen mielipide oli asiaan "ihan sama, otetaan rahat ja ollaan iloisia"

Harrastukset:Bänditouhut Sherryn ja Marygoldin kanssa, Musketöörien elämän vaikeuttaminen

Muuta:Grace ja Vivianna sijoitettiin loppukesällä 2021 kiireellisesti toisille vanhemmille, perheväkivallan takia. Grace puhuu asiasta suoraan, jos asia tulee puheeksi. Kesällä 2022 hänelle todettiin harvinainen kiroussairaus, joka oireilee epilepsian tavoin. Parantajan määräyksestä hänen pitää elää mahdollisimman tasaista elämää, jotta kirous ei ota valtaa. Grace vitsailee lähinnä kuolemallaan, mutta ei jaksa yleensä kertoa tarkemmin. Ei halua sääliä.