Nigel Barnes

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Nigel Barnes
Uusi jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 17. Elokuuta 2021, 09:19
Tupa: Puuskupuh

Nigel Barnes

Viesti Kirjoittaja Nigel Barnes »

Koko nimi: Nigel Barnaby Barnes
Kutsumanimi: Nigel
Ikä: 11 vuotta
Syntymäaika: 17.4.2010
Tupa: Puuskupuh
Taikasauva: Vaahteraa, 11 tuumaa

Perhe ja historia: Kohtalaisen tunnettu kulttuurivaikuttaja ja Päivän Profeetan kolumnisti Ulric Barnes tapasi kolmannen vaimonsa Nicolen (os. Bennett) yhteisen ystävän kautta 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen puolivälin tienoilla. Vaikka parin liki 20 vuoden ikäero sekä Ulricin kirjava avioliittohistoria aiheuttivat sukulaisissa ja tuttavissa pahennusta, pariskunta meni naimisiin muutaman vuoden seurustelun jälkeen. Vajaan vuoden kuluttua syntyi pariskunnan ainoa lapsi, Nigel.

Lapsen syntymän jälkeen Nigelin vanhempien suhde alkoi kuitenkin pian rakoilla, kun Nicolelle selvisi, että hänen aviomiehensä oli salaa tavannut muita naisia. Avioliitto päättyikin pian eroon Nigelin ollessa tuskin kahden vanha. Eron jälkeen Nicole muutti pariskunnan yhteisestä kodista Lontoosta omille kotiseuduilleen Birminghamin Sutton Coldfieldiin. Sittemmin Nicole on mennyt uusiin naimisiin ja Nigel onkin kasvanut kiinteistönvälittäjä-äitinsä, huonekaluliikkeessä työskentelevän isäpuolensa sekä vuonna 2017 syntyneen velipuolensa muodostamassa uusperheessä. Hänen perhe-elämänsä on ollut melko tavanomaista ja pojan lapsuutta voikin ajoittaisesta uusperhe-elämään liittyvästä kipuilusta huolimatta luonnehtia onnelliseksi. Nigel pitää äidistään, isäpuolestaan ja veljestään, vaikka onkin lopulta ehkä enemmän isänsä poika. Hän näet ihailee varauksetta isäänsä ja kaikkea, mikä tähän liittyy – eikä vähiten taikuutta. Isäänsä hän tosin tapaa vain harvakseltaan, sillä tämän huomio kiinnittyy enemmän töihinsä sekä tuoreimpaan vaimoonsa.

Nigel on ollut varhaisesta lapsuudestaan lähtien saanut helposti uusia kavereita ja hän onkin pidetty liki kaikkien perheensä naapurustossa asuvien lasten keskuudessa. Vaikka syvempien ystävyyssuhteiden luominen ei ole pojalle ollut yhtä helppoa, hän on viime vuosina ystävystynyt lähemmin erityisesti luokkatoveriensa Ethanin ja Jasperin kanssa. Kolmikko on viettänyt tuntitolkulla aikaa pelaten videopelejä sekä toisinaan potkien jalkapalloa. Vaikka Nigel on innoissaan taikaopintojensa alkamisesta, se on hänelle vaikea paikka, sillä hän tietää jäävänsä kaipaamaan ystäviään.

Luonne: Nigel on varsinkin oppitunneilla, mutta usein myös niiden ulkopuolella, tavattoman levoton. Hän ei kykene keskittymään kovinkaan pitkään yksittäisiin asioihin, vaan hänen huomionsa poukkoilee herkästi asiasta toiseen. Poika on sinänsä kyvykäs, mutta keskittymisvaikeudet ovat aiheuttaneet kovastikin päänvaivaa hänen tähänastisella opintiellään. Motivaation puutteesta Nigelia ei kuitenkaan voi taikaopintojen alkaessa syyttää, sillä jästiperheessä kasvaessaan hän on kehittänyt tavattoman innostuksen kaikkeen taikuuteen ja taikamaailmaan liittyvään.

Kunnon puuskupuhin tavoin Nigel on perin juurin hyväntahtoinen. Hän suhtautuu kohtaamiinsa ihmisiin ja sattumuksiin lähtökohtaisesti tavattoman positiivisesti, mikä voi toisinaan aiheuttaa kummastusta muissa ihmisissä. Nigelia voisi luonnehtia myös hieman naiiviksi ja poikaa olisikin epäilemättä helppo höynäyttää, sillä hän tahtoo uskoa ihmisistä vain hyvää. Nigelin inhon tai vähintäänkin karsastuksen kohteeksi on kuitenkin mahdollista päätyä, mikäli toimii pahantahtoisesti poikaa itseään tai muita ihmisiä kohtaan, sillä poika ei suvaitse ilkeämielisyyksiä.

Ulkonäkö: Nigel on pyöreäposkinen punapää, jonka pitkähkö hiuspehko olisi pahimpien noitavainojen aikaan vienyt hänet varmasti suoraa päätä roviolle. Hänen ruskeita silmiään kehystävät runsaslukuiset pisamat ympäri poskipäitä. Pojan usein hammashymyyn kaartuvasta suusta kurkistelevat hieman jonkin jyrsijän purukalustoa muistuttavat etuhampaat.

Pituutensa suhteen Nigel ei erotu ikäluokassaan erityisen pitkänä tai lyhyenä. Hän, kuten useimmat muut ikäisensä pojat, ei ole vielä kokenut kovinta kasvupyrähdystä eikä useimpia muitakaan murrosiän merkkejä ole pojassa nähtävissä. Pikemminkin Nigel on vielä selvästi lapsi: hänellä on kehossaan vielä jonkinlaista lapsenomaista pyöreyttä, ääni ei ole osoittanut vielä mitään madaltumisen merkkejä ja finnitkin loistavat vielä kaikeksi onneksi poissaolollaan.

Pukeutuessaan Nigel pyrkii noudattamaan koulun pukeutumissääntöjä, mutta keskittymisen herpaantuminen saattaa toisinaan pojan kohdalla johtaa vaikkapa kravatin unohtumiseen. Vapaa-ajalla Nigel suosii vakosamettihousuja, leveälahkeisia farkkuja, hieman ylisuuria neuleita sekä toisinaan kuoseiltaan näyttäviäkin paitoja, jotka erityisesti pukeutumiseltaan konservatiivisessa jästimaailmassa herättävät ajoittain huomiota. Pukeutumistyyliinsä Nigel on omaksunut huomattavia vaikutteita suuresti ihailemaltaan isältään, jonka pukeutuminen puolestaan henkii hänen 70-luvulla vietettyjen nuoruusvuosiensa muotia.

Harrastukset/kiinnostuksen kohteet:
- Jästimedian parissa kasvanut Nigel pelaa mielellään videopelejä, joista hänen suosikkinsa on monen muunkin ikäisensä pojan suosima Minecraft. Vaikka Nigel on innoissaan taikaopintojensa alkamisesta, häntä harmittaa, ettei hän voi enää pelata kavereidensa kanssa.
- Nigel on suuri musiikin ystävä ja hän tapaakin kantaa mukanaan isältään 11-vuotislahjaksi saamiaan lumottuja korvalappustereoita. Soittimeen langetettujen taikojen myötä sen pitäisi isän mukaan toimia myös koulun alueella, missä kaikki jästielektroniikka ei ilmeisesti toimi. Nigelin korvissa pauhaa usein energinen funk, vaikkakin viime aikoina poika on tutustunut myös suosittujen taikayhtyeiden ja -artistien tuotantoon.
- Nigel harvemmin jaksaa keskittyä urheilun seuraamiseen, mutta hänen suosikkihuispausjoukkueensa on Laiturpuun Loistokas, sillä hänen isänsä kannattaa joukkuetta. Jästiurheilun puolella Nigel kannattaa Aston Villaa, jonka otteluissa hän on satunnaisesti käynyt Jasperin, Ethanin ja Ethanin isän kanssa.
Avatar
Nigel Barnes
Uusi jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 17. Elokuuta 2021, 09:19
Tupa: Puuskupuh

Re: Nigel Barnes

Viesti Kirjoittaja Nigel Barnes »

Aikajana

Syyskuu 2021
- 5.9.2021 Alkajaispidoissa Nigel tutustui ohimennen Grace Westiin lajittelua odotellessaan, minkä jälkeen lajitteluhattu passitti pojan Puuskupuhiin. Puuskupöydässä poika hengasi vanhempien tupatoveriensa (ja joidenkin muista pöydistä puuskujen seuraan eksyneiden seikkailijoiden) seurassa, ja näistä erityisesti Colin Quill jäi pojan mieleen coolien hiustensa, valvojaoppilasstatuksensa ja pojan kysymyksiin vastaamisen myötä. Alkajaispitojen kuluessa Nigel sai myös päähänsä, että haluaa joskus tavata koulun kotitonttuja.
- 17.9.2021 Nigel otti osaa talkoisiin kesän aikana pahenneen jyrsijäongelman taltuttamiseksi. Yhtään jyrsijää ei pojan toimesta saatu linnasta siivottua, mutta hän tutustui Harriet Jonesiin ja Travis Stantoniin. Nigel vaikuttui erityisesti ensin mainitun ylitsevuotavasta ystävällisyydestä ja jälkimmäisen yllättävän hyvästä jästitietoudesta. Poika voisi jopa sanoa luihuiskaksikkoa kavereikseen, erityisesti Harrietin kutsuttua hänet seuraamaan huutosakin harjoituksia. Sen sijaan Austin di Angeloa Nigel päätyi pitämään hieman omituisena eikä hän luonut oikein minkäänlaista yhteyttä paikalla piipahtaneisiin Selwynin veljeksiin.


Tammikuu 2022
- 27.1.2022 Nigel vietti iltaa yhteisessä opiskeluhuoneesta, sillä oli innostunut etsimään linnasta salakäytäviä. Mitään salakäytävää poika ei löytänyt, mutta ehti jo innostua vanhempien oppilaiden hääsuunnitelmista. Jännittävin hetki oli kuitenkin Grace Westin pyörtyminen yllättäen, mikä oli Nigelista varsin pelottava tilanne.
- 29.1.2022 Nigel osallistui koulun järjestämään lipunryöstötapahtumaan. Vaikka hän olikin aluksi ujo ja epävarma, pääsi poika auttamaan joukkuettaan Vaaleansinisiä Hevoskotkia loitsimalla kamppiherjoja ja löllösääriloitsuja vastustajiin toisinaan jopa onnistuneesti. Pelin tiimellyksessä Nigel teki omien lippujen puolustamisen saralla yhteistyötä erityisesti Amir Al-Ayadin kanssa, mutta oli enemmän tai vähemmän tekemissä myös mm. syksyllä pöllötornissa tapaamiensa Harriet Jonesin, Travis Stantonin ja Austin di Angelon kanssa. Pelin lopussa Grace Westin isosisko Vivianna pääsi varastamaan lipun aivan Nigelin nenän edestä.


Toukokuu 2022
- 28.5.2022 Nigel osallistui koulufestivaaliin. Vaikka poika oli innoissaan kaikesta tapahtumanhälystä, hän joutui pettymään siihen, ettei tunnelma ollut aivan yhtä hurjaa kuin pojan isän festaritarinoissa. Marjaleivos maistui silti.
Vastaa Viestiin