Jens-Alfrigg Frøchen

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Jens-Alfrigg Frøchen
Aloittelija
Viestit: 5
Liittynyt: 14. Elokuuta 2021, 19:20
Ammatti: Professori
Oppiaine: Apuopettaja

Jens-Alfrigg Frøchen

Viesti Kirjoittaja Jens-Alfrigg Frøchen »

Jens-Alfrigg Frøchen

Koko nimi: Jens-Alfrigg Johannes Frøchen

Kutsumanimet: Jens, Johannes, John, Herr Frøchen, Mr. Frøchen, Johnny (siskot), Alfrigg (sukulaiset ja perhe)

Ikä/syntymäaika: 34 / 27.4.1989

Sukupuoli: Mies

Veristatus: Jästisyntyinen

Sauvakäsi: Vasen, kirjoittaa oikealla

Suojelius: Korppi

Virka: Apulaisopettaja/tukiopettaja sekä koulun orkesterin johtaja

Sauva: Pajua, 14 tuumaa, hallasalamanterin häntä, melko joustava

” Paju on epätavallinen sauvapuu, jolla on parantavaa voimaa. Olen havainnut, että pajusauvan ihanneomistajalla on jonkin verran yleensä tarpeetonta epävarmuutta, vaikka he kuinka yrittäisivät piilottaa sen. Monet itsevarmat asiakkaat vaativat saada kokeilla pajusauvaa (niiden komean ulkonäön ja maineen houkuttelemina, pajusauvat perustellusti mahdollistavat edistyneen sanattoman taikuuden), ovat pajusauvat johdonmukaisesti valinneet ne, joilla on suurta potentiaalia ennemmin kuin ne, jotka kokevat, että heillä on vähän opittavaa. Vanha sananlasku, ”niillä, joilla on pisin matka kuljettavanaan, taittavat sen nopeimmin pajun kanssa” tuntuu pitävän paikkansa.”

”Mitä joustavampi sauva, sitä helpommin se vaihtaa omistajaa ja alistuu.”

Ulkonäkö:
Herr Frøchen on perinteisen skandinaavisen näköinen siniharmaine silmineen sekä vaaleine hiuksineen, joita mies pitää sivut leikattuina vaihtelevan lyhyiksi ja päälle jäävä pitkä osa joko rennosti takana tai sivulla. Kasvot ovat voimakaslinjaiset ja on niitä joskus kuvailtu veistoksellisiksikin. Kyntensä pitää aina todella lyhyiksi leikattuina ja parran tarkasti trimmattuna lyhyeksi.

Jens on hieman keskimittaista norjalaista pidempi, noin 183 cm ja ruumiinrakenteeltaan harteikas ja voimakas. Jens ei kuitenkaan ole mikään bodari. Pukeutumisessa Jens suosii klassista tyyliä, mustaa, harmaata sekä valkoista. Pukeutuu lähes aina jästivaatteisiin suosien yksivärisiä kauluspaitoja sekä suoria housuja.

Luonne:
Jens on luonteeltaan tyypillinen härkä, sitkeä, perusteellinen ja kärsivällinen. Vaikka ulkoapäin katsellen häntä voisi luulla hitaaksi tai laiskaksi, on se useimmiten vain hieman sulkeutuneen luonteen luoma harha. Kun hitaasti ilmenevät tunteet ja mielipiteet lopulta muodostuvat, on Jens niissä hyvin vahva.

Jensiä voi hyvällä omatunnolla kutsua hitaasti tai sisäänpäin lämpeneväksi. Kun lopulta kuitenkin hänen maailmaansa pääsee sisälle, voi huomata hänen olevan yhteisössään sosiaalinen ja kannustava. Perinorjalaiseen tyyliin Jens välttää suorasanaisuutta ja puhuu mieluummin monisanaisesti ja kehuen.

Perhe ja lapsuus:
Jens-Alfrigg syntyi Johannes ja Inga Frøchenin kolmanneksi lapseksi ja iltatähdeksi Tromssassa, Norjassa. 9 ja 10 vuotta vanhemmat isosiskot Sigrid ja Ingrid antoivat pikkuveljelle välittömästi lempinimen Johnny. Lapsuuden kulmakivinä toimivat perheen ja sukulaisten lisäksi kolme taloa. Suurlähetystössä työskentelevän isän työn takia hankittu asunto Lontoossa, äidin vanhempien koti Pohjoisnorjan maaseudulla sekä perheen varsinainen koti Tromssassa johon lopulta kaikki tuntuivat aina palaavan matkoiltaan. Nykyään Jensillä on myös oma koti Tromssan lähellä.

Alfrigg alkoi jo aivan lapsena soittaa kotona perheen flyygeliä ja viisivuotiaana pojan käteen lykättiin ensimmäistä kertaa myös alttoviulu. Perheen perinorjalainen idylli järkkyi kuitenkin, kun Jens-Alfrigg 11-vuotiaana sai kirjeen, jossa hänet ilmoitettiin hyväksytyksi taikakouluun. Opiskeltuaan seitsemän vuotta taikuutta vuorotellen Norjassa ja Englannissa palasi Jens Tromssaan, jossa opiskeli ensin musiikkipedagogiikkaa, jonka jälkeen jästien yliopistossa erityisopettajan pätevyyden. Lisäksi on matkustellut tutustuen elementtitaikuuteen (erityisesti vesi).

Muuta:
- Soittaa jousikvartetissa alttoviulua siskojensa ja serkkunsa kanssa. Lisäksi soittaa myös pianoa ja laulaa (baritoni)
- Säveltää omaa musiikkia
- Oli taikaopintojensa aikana tasaisen hyvä suorittaja kaikessa. Paras oli kuitenkin loitsuissa.
- Haaveili lapsena ammattimuusikon urasta
- Ei syö punaista lihaa (paitsi riistaa) eikä juuri siipikarjaakaan
- Rakastaa punaviiniä ja kirsikoita
- On kummisetä 16-vuotiaalle siskonpojalleen ja 9-vuotiaalle siskontyttärelleen