Tiffany Miracle

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Tiffany Miracle
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 20. Elokuuta 2021, 22:54
Tupa: Rohkelikko

Tiffany Miracle

Viesti Kirjoittaja Tiffany Miracle »

Nimi: Tiffany Isabelle Miracle
Lempinimet: Tiff
Syntymäaika: 4.2.2006
Tupa: Rohkelikko

Ulkonäkö: Tiffany on pitkä ja hoikka tyttö. Pituutta Tiffany korostaa korkokengillä. Tiffany on itse tehnyt pieniä muutoksia koulupuvun hameeseensa - lyhentänyt sitä. Ihan vähän vain. Niin, että se olisi edes vähän tyylikkäämpi. Kouluajan ulkopuolella Tiffany pyrkii pukeutumaan paremmin - sen mukaan mikä on muotia. Tiffany pitää rutkasti enemmän jästivaatteista kuin velhovaatteista, joten hän pukeutuu pääosin jästimuodin mukaan. Toki jos tilaisuus vaatii siistin kaavun, Tiffany pukeutuu sellaiseen.

Luonne: Tiffany on hemmoteltu kakara. Tiffanylta ei ole koskaan puuttunut rahaa ja sillä hän on saanut tehdä mitä huvittaa. Tiffanyn harrastuksiin kuuluukin meikkaaminen, hiusten laittaminen sekä pukeutuminen. Tiffany ostaa aina uusimpia tuotteita ja testaa mielellään kaikkea.
Koululla Tiffany on mukana koulun huutosakissa. Urheilu ei ole missään määrin hänen suosikkiharrastuksensa (onhan se ällöttävää, hikista ja ulkonäkö kärsii), mutta jotta mahtuu KAIKKIIN muotivaatteisiin, täytyy pysyä myös kunnossa.
Tiffany pitää haasteista. Pullonpyöritys kuuluu hänen suosikkipeleihinsä ja hän tykkää antaa etenkin tehtäviä muille. Hän pitää myös niiden tekemisestä, vaikka onkin joutunut muutaman kerran hankaluuksiin pullonpyöritystehtävien takia.
Tiffanyn koulumenestys on kohtuullinen. Tiffany ei liiemmin pidä koulusta, mutta hoitaa hommansa. Joskus, vain joskus Tiffany saattaa maksaa korpinkynsikaverilleen siitä, että tämä antaa kopioida omat tehtävänsä. Tai tekee yhteisen parityön yksin… Mutta vain joskus!

Perhe & suku:
Isä: Alvin John Miracle
Äiti: Beatrice Emily Miracle
Isosisko: Ruby Valerie Anne Miracle

John on ammatiltaan muusikko. Hän soittaa 'Raivoisa Kotitonttu' nimisessä bändissä kitaristina. John ja Beatrice tapasivat musiikin merkeissä eräillä festareilla, joilla Beatrice toimi nakkisämpylöiden myyjänä. John ihastui heti Beatricen ulkonäköön ja muutamien treffien jälkeen kosi tätä. Beatrice jätti työnsä nakkisämpylöiden parissa ja alkoi elämää onnellistä elämää miehensä rahoilla!
Ensimmäinen lapsi, Valerie, syntyi muutaman vuoden päästä naimisiinmenosta. Beatrice kulki mukana Johnin keikoilla siihen asti. Tiffany syntyi toisen konserttikiertueen jälkeen vahingossa ja onkin ollut perheen iltatähti.

Suku on täysiverinen, muttei kuitenkaan puhdas.

Aikajana