Heinäkuu 2021

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Heinäkuu 2021

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Heinäkuu 2021


Tervehdys jäsenille

Toivottavasti kaikkien kesälomat ovat alkaneet hyvin! Heinäkuun loppupuolella alkaa myös AM:in kesäleiri, joten sille osallistuvat hahmot pääsevät viimein vesille. Ja leirin valvojiksi värvätyt raukat joutuvat suljetuksi metallipurkkiin keskelle merta leiriläisten kanssa. Eivät käy tasan onnen lahjat. Mutta ainakin luvassa on varmasti parempaa ruokaa kuin koululla!


Heinäkuun chatroolipeli-ilta
Heinäkuun chatpeli-ilta sijoittuu kesäleirille, joka tänä vuonna on siis risteily. Risteilyn viimeisenä lauantaina laivalla on päivällä bingo, johon leiriläisetkin voivat osallistua. Pääpalkintona on vuorokaudeksi käyttöön laivan hienoin luksushytti! Kannattaa siis käydä kokeilemassa onneaan! Peli-iltaa vietetään AM:in chatissa maanantaina 26. heinäkuuta 2021 klo 19 alkaen. Lisätietoa peli-illasta löytyy peli-iltatiedotteesta. Pelin aiheen vuoksi peliin voivat osallistua vain AM:in kesäleirille osallistuvat hahmot (ellet keksi hahmollesi muuten pätevää syytä olla samassa laivassa). Elokuun peli-ilta on jälleen kaikille hahmoille avoin kesäpeli.

Lukuvuoden 2020-2021 päättäjäiset ja palkinnot
Lukuvuoden 2020-2021 virallisia päättäjäisiä juhlistettiin AM:in chatissa viime viikon sunnuntaina. Kiitokset kaikille paikalle ehtineille ja onnittelut kaikille valmistuneille ja palkituille! Jos et päässyt paikalle juhlaan tai tarvitset vähän muistin virkistystä tai janoat vain lisää palkintoja, kaikki myönnetyt palkinnot (sekä valmistuneet ja luokaltaan päässeet!) löytyvät palkintopostauksesta. Chatjuhlassa ei käyty ajan säästämiseksi läpi ihan kaikkia palkintoja, joten myös siellä olleet voivat löytää postauksesta vielä muutaman uuden palkinnon!

Todistukset
Nyt kun päättäjäisjuhla on onnellisesti ohi, pääsemme siirtymään todistusten pariin. Nämä “todistukset” tullaan lähettämään kaikille jäsenille sähköpostitse lähipäivien (tai -viikkojen…) aikana. Viesti sisältää kaikki lukuvuoden aikana (ja viime lukuvuoden, koska emme lähettäneet erikseen viime vuoden todistuksia) mahdollisesti ansaitsemasi kurssiarvosanat sekä palkinnot. Lähetämme vain yhden viestin per pelaaja, joten viesti sisältää kaikkien hahmojesi arvosanat ja palkinnot, jos sinulla on useampia hahmoja. Lisäksi viesti sisältää vielä vähän jo etukäteisinfoa ensi lukuvuodelle ilmoittautumisesta.

Heinäkuun erikoiskirjahaaste
Heinäkuun haasteena on Tokion kesäolympialaisten kunniaksi lukea fiktiivinen teos, joka sijoittuu Tokioon tai johonkin aiempaan olympialaisten isäntäkaupunkiin. Myös talviolympialaisten isäntäkaupungit käyvät. Jos fiktio ei oikein nappaa, voi vaihtoehtoisesti haasteeseen lukea myös jonkin olympialaisia käsittelevän tietokirjan. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät erikoishaasteen topiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaiseen topiikkiin. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2021 loppuun saakka, ja jos olet sattunut jo aikaisemmin tänä vuonna lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa sen heti haasteen topiikkiin ja siten hyväksilukea haasteeseen. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen! Kirjahaasteeseen yleisemminkin voi edelleen osallistua, vaikka ei sitä heti vuoden alussa olisikaan tehnyt! Lisätietoa kirjahaasteesta yleisesti sekä osallistumisohjeet löytyvät kirjahaasteen infosta.

Heinä-elokuun roolipelihaaste (4/6)
Heinä-elokuun roolipelihaasteen teemana on “inspiraatiokansio”. Tarkoituksena on siis koota itselleen inspiraatiota hahmonsa/hahmojensa pelaamista varten. Lisätietoa sekä osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista ja osallistumisaikaa on elokuun loppuun eli tiistaihin 31. elokuuta 2021. Huomaa, että pisteet tästä haasteesta lasketaan kesäleirin pistesaldoon, ei vielä ensi vuoden tupapokaaliin. Haasteeseen voi osallistua niin monella hahmollaan kuin haluaa ja jokaisesta osallistumisesta tienaa roolipelipisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoa roolipelihaasteista yleisesti löytyy täältä.

Pyjamabilemiitti 30.7. - 1.8.2021 (Vantaa)
Livemiitit ovat sattuneista syistä olleet hieman vähissä viime aikoina, mutta tämän kuun lopussa on luvassa pyjamabilemiitti Vantaalla! Ohjelmassa on siis ainakin pyjamia ja ruokaa ja ehkä myös lautapelejä ja leffoja. Lisätietoa miitistä löytyy miittitopiikista! Jos osallistuminen kiinnostaa, muistakaa ilmoittautua miititopiikissa tai suoraan Aurelia Jacksonille viimeistään maanantaina 5. heinäkuuta 2021, jotta kaikille osallistujille saadan varmistettua nukkumapaikka ja ehditään suunnittelemaan miitin ohjelma!

Kesäloma
Vietämme edelleen kesälomaa, joka alkoi maanantaina 7. kesäkuuta 2021 ja päättyy sunnuntaihin 5. syyskuuta 2021. Kesäloman aikana ei järjestetä normaalia opetusta, mutta foorumi ja chat ovat normaaliin tapaan auki ja niissä voi pelata menneelle lukuvuodelle tai vaikka kesälomalle sijoittuvia pelejä. Lisäksi myös tänä vuonna on kesäloman aikana luvassa jo perinteeksi muodostunut AM:in kesäleiri, jolle sijoittuvia tapahtumia voi kesän aikana pelata ja josta on vähän lisäinfoa viellä alla.

Kesäleiri 2021
Tylypahka AM:in tämän vuoden kesäleiri sijoittuu Pohjanmerelle ja sen rannoille, sillä AM lähtee risteilemään! Leiriläiset pääsevät leirin aikana vierailemaan peräti seitsemässä eri maassa sekä nauttia tietysti loistoristeilijä M/S Morganan aktiviteettitarjonnasta. Leiri alkoi virallisesti 14. kesäkuuta 2021, mutta mukaan voi ilmoittautua koko kesän ajan aina sunnuntaihin 29. elokuuta 2021 saakka. Leiri päättyy virallisesti sunnuntaina 5. syyskuuta 2021 eli juuri ennen seuraavan lukuvuoden alkamista. Lisätietoa kesäleiristä löytyy (paljon) kesäleirin foorumialueelta ja suosittelemme tutustumaan etenkin off-game infoon ja in-game infoon, jotta tiedät, mistä kesäleirissä on kyse!

Kesäloman ajan roolipelit
Kesäleirille (risteilymatka Pohjanmerellä) sijoittuvat roolipelit voi ilmoittaa kesäleirin chatpelitopiikkiin, foorumipelitopiikkiin ja kesäleirin aikajanalle. Pelit, jotka sijoittuvat edelliselle lukuvuodelle tai kesäloman ajalle (mutta eivät kesäleirille), ilmoitetaan vanhaan lukuvuoden 2020-2021 chatpelitopiikkiin, foorumipelitopiikkiin ja aikajanalle Kesän aikana pelatuista peleistä palkitaan normaalisti roolipelipisteet, mutta ei tupapisteitä, sillä kesän päätteeksi ei jaeta tupapokaalia. Kesän päätteeksi sen sijaan palkitaan perinteiseen tapaan kuitenkin ahkeria roolipelaajia. :)

Luokalleen jääminen ja seuraavalle luokalle siirtyminen
Valmistuneet, luokaltaan päässeet ja luokaltaan jääneet on nyt virallisesti julkistettu palkintopostauksen alussa. Jos hahmosi tilanne ei kuitenkaan miellytä eli haluaisitkin hahmosi jäävän luokalleen tai pääsevän seuraavalle luokalle, siihen on täysin mahdollista vielä vaikuttaa uuden lukuvuoden alkuun saakka! Nämä muutokset eivät myöskään vaadi mitään erityisempää syytä vaan riittää, kun ilmoitat asiasta minulle yksityisviestillä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen amtylypahka@gmail.com. Mainitsethan viestissä hahmosi nimen sekä sen, millä luokalla tahtoisit hahmon syksyllä olevan. Muutokset seuraavalle luokalle siirtymisestä tai vanhalle luokka-asteelle jäämisestä eivät tosiaan tarvitse mitään erityisempää selitystä, mutta jos tahdot hahmosi siirrettävän useamman luokka-asteen alas- tai ylöspäin, siihen tarvitaan joku in-game selitys. Pyydähtän muutosta kuitenkin mielellään elokuun 2021 loppuun mennessä, jotta saamme syyslukukauden alkuun päivitettyä jäsenlistalle oikeat luokka-asteet!

Valmistuminen
Jos valmistunut hahmosi oli päähahmosi, valitsethan elokuun loppuun mennessä uuden päähahmosi ja ilmoitat siitä minulle yksityisviestillä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen amtylypahka@gmail.com! Uusi päähahmosi voi olla joku vanha, AM:iin vielä jäävä hahmosi tai ihan uusi hahmo. Jos et ilmoita syyslukukauden alkuun mennessä uutta päähahmoasi, ylläpito valitsee sen automaattisesti jäljellä olevista hahmoistasi. Valmistuneilla hahmoilla on myös lisäksi muutamia mahdollisuuksia jatkaa vielä elämäänsä AM:issa (jatko-opiskelijana tai muussa taikamaailmassa), joten jos sellainen kiinnostaa, tutustuthan ohjeisiin tämän postauksen lopussa!

Ylläpidon kesäloma
Kun päättäjäisjuhla on nyt juhlittu ja todistuksetkin (toivottavasti) pian lähetetty, pääsee myös ylläpito viettämään muutamaksi viikoksi pientä kesälomaa ylläpitotöistä. Tämä tarkoittaa, että näiden viikkojen aikana ei ole luvassa isompia päivityksiä, hakemuksiin ja muihin sähköposteihin ei luultavasti vastata ja muutenkin kaikki ei-kiireelliset asiat saavat hetken odottaa. Kaikki mahdolliset loman ajalle sijoittuvat peli-illat ja muut vastaavat pidetään kuitenkin normaalisti ja pyrimme myös siihen, että mahdolliset uudetä kesäleirille ilmoittautuneet lisätään mukaan mahdollisimman nopeasti.


Uudet oppilaat

Ei vielä uusia oppilaita.


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

03.07.2021 - Yuna Tanakan (18 vuotta) syntymäpäivä
10.07.2021 - Uusikuu
18.07.2021 - Orion Ironwoodin (18 vuotta) syntymäpäivä
19.07.2021 - Kesäleiri alkaa (in-game)
24.07.2021 - Täysikuu ja Anthony Underwoodin (22 vuotta) ja Imogen Westin (37 vuotta) syntymäpäivä
30.07.2021 - Pyjamabilemiitti
31.07.2021 - Pyjamabilemiitti


Heinäkuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista