Rigel Turner

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Rigel Turner
Aloittelija
Viestit: 6
Liittynyt: 23. Kesäkuuta 2021, 20:40
Tupa: Korpinkynsi

Rigel Turner

Viesti Kirjoittaja Rigel Turner »

Nimi: Rigel Corvus Turner
Ikä: 2.8.2006
Skpl: Velho
Sauva:Mäntyä ja keijunsiipiä. Mäntysauva valitsee usein itsenäisen, yksilöllisen isännän, jota saatetaan mieltää hieman mysteerisenä. Mäntysauvat nauttivat siitä, että niitä käytetään luovasti ja sopeutuvat nopeasti uusiin tapoihin ja loitsuihin. Mäntysauvan on sanottu tuovan pitkä elämä. Mäntysauvat ovat herkkiä sanattomalle taikuudelle. Ytimenä keijun siivet saavat sauvasta keveän ja ilmavan, ja ovat ehdottomasti parhaita loitsuihin. Niissä on myös yhteyttä mystiikkaan, ja useilla keijunsiipiä kantavilla on taipumusta näkijän lahjoihin. Vaikka siivet edesauttavat hyviin loitsuihin, toimivat ne vain keskinkertaisesti puolustuksekseen pimeyden voimia vastaan ja muodonmuutoksissa ne saattavat huonolla tuurilla aiheuttaa isoakin vahinkoa.

Suojelius:?

Ulkonäkö: Rigel on 182 cm pitkä ja siroluinen teinipoika. Rigelillä on lihasmassaa, mutta se näkyy enemmän pojan vartalon sulavuutena kuin isona kokona. Vaaleat kiharat hiukset kehystävät pojan kasvoja vallattomasti ja kokee pientä hiustenleikkausahdistusta. Joten, hän antaa niiden mieluummin vain kasvaa. Pitää usein hiuksiaan auki, treenien aikana nutturalla. Silmät ovat vihertävän harmaat, tietyssä valossa ne näyttää enemmän vihreiltä ja toisessa taas harmailta. Kasvot ovat kapeat ja poskipäät korkeat, ja partaa on alkanut kasvaan lievästi. Niin lievästi, että Rigel yleensä vain ajelee kaiken pois.

Rigel ei ole mikään muodin edelläkävijä, ja viihtyykin mukavissa vaatteissa. Pehmenneet farkut, t-paidat ja hupparit ovat pojan tavaramerkki ja kauluspaita on kirosana. Jos Rigel kiemurtelee päivisin, se johtuu vain siitä että hänen mielestään kauluspaita on epämukava ja kravaatti vielä pahentaa tilannetta. Usein hänet onkin nähtävissä useampi kauluspaidan nappi auki ja kravaatti avonaisena.

Luonne: Rigel on maanläheinen ja käytännöllinen, vaikka tiedonhalu ja opiskeluinto on samaa luokkaa kuin siskollaan. Siinä missä Lyra miettii asiat monimutkaisemmin, haluaa Rigel löytää ratkaisun käytännöllisesti. Ambiverttipersoona, eikä koe mitään ongelmaa ihmisporukoissa, mutta viihtyy hyvin myös itsekseenkin. On parhaimmillaan pienissä ryhmissä, sillä isommissa jää helposti kuuntelemaan vain sivummalle. Huumorintaju on Rigelillä ehkä vähän kyseenalainen, vaikkei hän hirveästi sitä mainostakaan.

Rigel on urheilullinen, ja vähintään yhtä intohimoinen huispaaja kuin siskonsa. Pelaa lyöjänä tupansa joukkueessa. Muun vapaa-aikansa käyttää käsitöiden tekemiseen, piilossa ja salaa. Tykkää virkata.

Kärsii nykyään pahasta identiteettikriisistä, eikä ole oikein varma enää kuka on ja mitä haluaa. Yrittää etsiä itseään, mutta tuntee itsensä välillä kahlituksi.

Perhe: Vanhemmat Annie ja Victor ovat velhohistoriantutkijoita ja näiden mukana Rigel on sisarustensa kanssa kiertänyt ympäri maailmaa. Rigel on syntynyt Isossa-Britanniassa, mutta on lapsuuden kasvanut Australiassa ja Etelä-Afrikassa. Rigelillä on kaksi vanhempaa siskoa, Vega (s. 1997) ja Lyra (s.2003). Vanhemmat Annie ja Victor ovat kirjoittaneet useamman velhohistoriankirjan ja Lyran äiti Annie on ulottanut kiinnostuksensa myös tähtitietoon ja on kirjoittanut siitä yhden kirjan. Victor on keskittynyt lähinnä velhojen historiaan.

Perhe asuu Lontoossa Hounslowin piirissä pienessä kaupunkitalossa velhojen asuttumalla alueella.

Perhe ei identifoi itseään puhdasveriseksi, mutta taikovia löytyy useammasta sukupolvesta.

Muuta sukua:

Jonathan Ortiz: Serkku, Annie Turner ja Jonathanin isä ovat sisaruksia
Orion ja Atlas Ironwood: Serkku, Victor Turner ja Ironwoodien isä ovat sisaruksia

Ystävät ja tuttavat:

Colin Quill: Hyvä tyyppi, kaveri
Gaelle Lefebvre: Loistavaa ja hauskaa seuraa, hiton hyvännäköinen
Harriet Jones: Siveyden sipuli
Armstrong Jones: Vähän yksinkertainen
Henry Fizgerald: Aivan varmasti älykkäämpi kuin mitä antaa ymmärtää
Vivianna West: Hyvännäköinen, mutta ilkeä
Timothy Morgan: Levin tossun alla, vähän selkärangattoman oloinen
Jose da Silva: Hyvä tyyppi, kaveri
Ruth Levi: Takakireä
Austin di Angelo: Erikoisen väärinymmärretty, vähän outo

V.I.P-tulokset:

Loitsut: U
PVS: O
Taikaliemet:
Tähtitiede: U
Taikahistoria: U
Ennustus: O
Numerologia: O
Muodonmuutokset: U
Taikaeläinten hoito: O
Yrttitieto: O
Muinaiset riimut: U