Isla Dunn

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Isla Dunn
Jäsen
Viestit: 17
Liittynyt: 24. Kesäkuuta 2015, 23:01

Isla Dunn

Viesti Kirjoittaja Isla Dunn »

Nimi: Isla Dunn
Tupa: Puuskupuh
Syntymäaika: 11.5.2004
Perhe: Äiti, isä, veli
Muuta: Huispauskapteeni, etsijä

Ulkonäkö: Muun perheen tavoin Islalla on tylsät, vaaleanruskeat hiukset. Islan tukka on leikattu polkkatukaksi. Tyttö itse haluaisi lyhyemmät hiukset, mutta äiti on kieltänyt tämän. Islan äiti pitää edelleen hengissä omaa toivetta, jossa tyttö pitäisi "tyttöjenjutuista".
Isänsä ja veljensä tavoin, tytöllä on myös vihreät silmät ja kulmikkaat kasvot. Isla ei ole koskaan pitänyt itseään kauniina. Isla on myös harvinaisen pitkä ja laiha ikäisekseen joka ei myöskään ole Islan mielestä erityisen kaunista.
Vapaa-ajallaan Isla pukeutuu mielellään huppareihin ja farkkuihin. Kyseisistä vaatteista ei näe hänen kroppaansa erityisen hyvin, joten ne ovat Islan mieleen. Joka päivä Islan on vaihdettava vapaa-ajan vaatteensa, sillä yleensä viiden minuutin sisään tyttö on onnistunut sotkemaan vaatteensa.

Luonne: Isla on positiivinen nuori tyttö. Hän yrittää tulla toimeen kaikkien kanssa, vaikkei näistä pitäisikään. Erittäin harvoin kuitenkaan käy niin, ettei Isla jostakusta pitäisi.
Isla on erittäin kiinnostunut uusista ihmisistä, vaikka yleensä roikkuukin vain yhdessä ja samassa tyypissä. Hän saattaa mennä kyselyissään liian pitkälle. Soveliaisuuden rajat eivät ole tytölle tuttu juttu. Osa on luullut, että Isla kyselee kaikkien henkilökohtaisia asioita juorutakseen niitä eteenpäin, vaikka Islan perimmäinen tarkoitus onkin vain tutustua.

Historia: Isla syntyi Skotlannissa rauhalliseen naapurustoon äidilleen Leana Dunnille ja isälleen Bruce Dunnille. Isla oli perheen toinen lapsi, veli Callum syntyi kolme vuotta siskoaan aiemmin. Naapuruston rauha oli tiessään sillä sekunnilla, kun sisarukset oppivat kävelemään.
Callum ja Isla olivat erottomattomat. Sisarukset keksivät yhdessä ties mitä pikkukiusaa naapureille - yleensä jääden siitä kiinni. Sisarusten maine myös kiiri naapurustossa - vaikka nämä eivät olisi mitään tehneet, heitä ensimmäsenä syytettiin pahanteosta.
Callumilla oli tapana kutsua Islaa veljekseen. Isla ei juurikaan viettänyt aikaa tyttöjen kanssa. Hän tuli paremmin toimeen poikien kanssa. Siinä missä tytöt leikkivät nukeilla, Isla kaahasi pikkuautoilla mutalammikoissa onnessaan.
Isla on perheen ensimmäinen noita. Asia ei ollut loppujen lopuksi suurikaan yllätys sisaruksille. Heidän metkunsa menivät nappiin joskus aivan liian hyvin. Callum oli iloinen Islan puolesta jo kirjeen saamisesta lähtien. Isla on koettanut myös iloita asiasta, mutta rakkaan veljen jättäminen kauas on ollut hänelle vaikea pala. Taikaopinnot häntä kiinnostavat, mutta Isla tietää kuinka vaikeaa hänellä tulee olemaan, jos (ja kun) ei näe Callumia päivittäin.