Cordelia Norrington

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Cordelia Norrington
Merilehmä
Viestit: 256
Liittynyt: 5. Toukokuuta 2021, 15:24
Tupa: Puuskupuh

Cordelia Norrington

Viesti Kirjoittaja Cordelia Norrington »

PERUSTIEDOT
Nimi: Cordelia Scarlett Norrington
Lempinimi: Delia
Ikä / syntymäaika: 18 / 25.4.2005
Sukupuoli: Nainen
Rotu/laji: Noita
Sauva: 10 ¼ tuumainen, melko joustava pajusauva, jonka ytimenä yksisarvisen häntäjouhi
Paju on epätavallinen sauvapuu, jolla on parantava voima, ja olen havainnut että pajusauvan ihanneomistajalla on jonkin verran (yleensä tarpeetonta) epävarmuutta, vaikka he kuinka yrittäisivät piilottaa sen.
Suojelius: Delfiini
Perhe: Äiti Amanda Norrington (ent. Elmsworth), isä Henry Norrington, pikkuveljet Caspian ja Felix.

Aikajana
Pinterest


Ulkonäkö:

Cordelia on noin 160 senttinen nuori noita. Hän ei ole kaikkein kurvikkaimmasta päästä, mutta on itse tyytyväinen muotoihinsa. Liikuntaharrastuksen ansiosta hän on pysynyt melko hoikassa kunnossa ja lihaksiakin löytyy jonkin verran pehmeyden alta. Cordelia on taipuvainen herkutteluun, mikä näkyy myös ulkoisessa olemuksessa. Tytön vartalo on melko sopusuhtainen ja hänen askelissaan on selvästi huomattavissa reippautta.

Tyttö on perinyt vanhemmiltaan vaalean, helposti auringossa palavan ihon. Kesäisin nenänpieliin ilmaantuu muutamia pisamia ja poskille kohoaa aivan liian helposti kevyt punastus. Suurempia arpia tytön ihoon ei ole jäänyt, sillä hän on välttynyt sellaisilta vahingoilta ja kiitos Pyhässä Mungossa työskentelevän äitinsä, hän on aina saanut pikaisesti hoitoa jos sille on ollut tarvetta.

Kasvot ovat melko soikeat ja pehmeäpiirteiset. Vihreitä silmiä kehystävät tummat ripset ja myös kulmakarvat ovat tummat ihan luonnostaan. Hiukset ovat vaalean kullanruskeat, eivät selkeästi blondit eivätkä brunetetkaan. Sopivassa valaistuksessa on myös nähtävillä aavistus punertavaa sävyä. Huulet ovat täyteläiset ja vaaleanpunaiset. Meikkiä Cordelia ei juuri käytä, sillä pitää luonnollisuudesta enemmän.

Cordelia pukeutuu mielellään vintage-tyylisiin vaatteisiin. Pitsit, röyhelöt ja kukkakuosit ovat hänen makuunsa. Toisinaan hän saattaa pukeutua hyvinkin räikeisiin väreihin, sillä muu on liian tylsää ja masentavaa. Hän pitää koruista ja käyttääkin niitä vapaa-aikanaan paljon. Molemmista korvanlehdistä löytyy lävistys korvakoruille. Muita lävistyksiä tai tatuointeja ei ainakaan vielä ole.

Luonne:

Luonteeltaan neiti Norrington on aivan yhtä reipas kuin miltä päällepäin näyttää. Hän on ennemminkin käytännöllinen kuin lukutoukka ja se näkyi myös kouluarvosanoissa. Muutenkin Cordelia kokee olevansa monessa asiassa keskinkertainen. Hän ei pidä itseään erityisen kauniina, koska näyttää omasta mielestään ihan tavalliselta, eikä hän myöskään pidä itseään sen parempana kuin ketään muutakaan. Opiskelussa käytännön tehtävät sujuvat aina paremmin kuin teorian pänttääminen. Lempiaineita ovat olleet yrttitieto, taikaliemet ja taikaeläinten hoito, joissa hän on jopa oikeasti todella hyvä.

Cordelia on hyvätapainen ja noudattaa sääntöjä, mitä nyt joskus saattaa sattua vahinkoja silloin, kun on liian hauskaa. Hän ei kuitenkaan ole tiukkapipoinen, vaan pikemminkin kiltti. Huumorintajua häneltä löytyy ja useammin hän on hymyssä suin kuin alakuloinen. Hän suhtautuu elämään ja tulevaisuuteen positiivisesti ja huolettomasti. Muita Cordelia kohtelee kuten toivoisi itseään kohdeltavan, eikä hän helposti riitaannu. Hänen elämässään ei ole juuri ollut suurta draamaa, vaan se on ollut melko tasaista ja joidenkin mielestä jopa tylsää. Jos tytöltä itseltään kysytään, hän on kuitenkin toista mieltä. Hänellä on aina ollut kavereita ja se on riittänyt tekemään päivistä hauskoja. Kavereidensa seurassa Cordelia on puheliaimmasta päästä, eikä hänellä yleensä ole vaikeuksia puhua vieraille. Hän on sosiaalinen, lämminsydäminen nuori noita, joka olisi oikein mielellään kaikkien kaveri. Toisia tytön positiivisuus varmasti kuitenkin ärsyttää. Toki Cordeliallakin on huonot päivänsä, jolloin hän mieluusti on omissa oloissaan tai tekee jotakin fyysisesti raskasta ja taiatonta.

Tytön suurimpia heikkouksia ovat ahtaanpaikan kammo sekä se, että hän patoaa helposti negatiiviset tunteet sisäänsä. Tunteilla onkin sitten taipumus ajoittain purkautua tavalla, joka saa muut säikähtämään yleensä niin hyväntuulisen Cordelian yllättävää äkkipikaisuutta ja itkunpurskahduksia. Yleensä tällaiset puuskat menevät ohi nopeasti ja etenkin suklaa on niihin oivallinen lääke.


Menneisyys:

Cordelia syntyi Dorsetin kreivikunnassa, Lyme Regisin kaupungissa. Hänen äitinsä oli puhdasverisestä Elmsworthin velhosuvusta, isä taas oli jästiperheeseen syntynyt velho. Sittemmin perheeseen syntyi myös kaksi poikaa. Cordelian lapsuus oli melko onnellinen, mitä nyt perheellä oli omat ongelmansa kuten millä tahansa muullakin perheellä. Hänellä riitti kavereita naapurustossa, tosin he olivat kaikki jästejä ja alkoivat ennen pitkää pitää Cordeliaa hieman outona erinäisten taikavoimista johtuvien selkkausten vuoksi. Tämän seurauksena perhe muutti myöhemmin erääseen syrjäisempään kylään, jossa asui lähistöllä muitakin taikovia perheitä. Siellä Cordeliaa ei enää pidetty outona, vaan hän tunsi kuuluvansa joukkoon.

Ennen kuin Cordelia ehti kouluikään, taikakasveja tutkiva isä sai töitä Brasiliasta, Salvadorista, jonne perhe sitten lähti. Siellä Cordelia aloitti koulunsa Castelobruxossa ja oppi myös puhumaan portugalia. Englanti on kuitenkin hänen äidinkielensä, joten sillä hän pärjää paljon paremmin. Cordelia sai nopeasti uusia kavereita, joita tuli sitten ikävä, kun oli aika muuttaa takaisin Isoon-Britanniaan, tuttuun Lyme Regisiin. Eniten tuli kuitenkin ikävä ensimmäistä ja tähän mennessä ainoaa poikaystävää Miguelia, joka muutaman viikon etäsuhteen jälkeen jätti Cordelian toisen tytön takia. Cordelia aloitti Tylypahka AM:ssa kuudennen kouluvuotensa syksyllä.

Cordelian elämä on ollut melko tasaista, vaikka toki teini-ikä toi mukanaan omanlaisiaan haasteita, lähinnä tunteiden vuoristorataa ja oman paikkansa etsimistä. Viimeisenä vuonnaan Tylypahka AM:ssa Cordelia toimi tupansa johtajatyttönä ja huispauskapteenina. Kausi oli menestyksekäs, sillä joukkue voitti neljättä kertaa peräkkäin. Koulusta valmistuttuaan Cordelia on päättänyt seurata äitinsä jalanjäljissä parantajan uralle.

Suhteet:
Henry Fizgerald: Tupakaveri ja mukava johtajaoppilaspari
Rigel Turner: Sai Rigeliltä ystävänpäiväruusuja ja ilmaisun halusta tutustua paremmin
Laëtitia Lefebvre: Kaveri, jonka kanssa oli jumissa salakäytävässä
Ivana Grace: Kaveri niin huispauskentällä kuin muutenkin
José Da Silva: Kaveri/tuttava, jonka kanssa Brasilia yhdistää
Zachariah O'Gara: Uusi mielenkiintoinen tuttavuus
Viimeksi muokannut Cordelia Norrington, 21. Heinäkuuta 2023, 10:36. Yhteensä muokattu 5 kertaa.
Cordelia Norrington - Parantajaopiskelija Lontoon taikayliopistossa