Austin di Angelo

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Austin di Angelo
Jäsen
Viestit: 13
Liittynyt: 14. Maaliskuuta 2021, 14:56
Tupa: Luihuinen

Austin di Angelo

Viesti Kirjoittaja Austin di Angelo »

//tervetuloa, esittelyn päivitys osittain kesken. jos haluat pelata, niin heitä viestiii

Koko nimi: Austin Drew di Angelo
Kutsumanimi: Austin, di Angelo
Syntymäaika: 6.7.2007
Sukupuoli: velho
Tupa: Luihuinen
Luokka: 6 lk

Verisääty: puoliverinen
Taikasauva: tba
Sauvakäsi: vasen

Kielitaito: amerikanenglanti (äidinkieli), saksa (kohtalainen), venäjä (alkeet)
Asuinpaikka: Etelä-Dakotan osavaltio
Perhe: Äiti Karen työskentelee tulkkina. Isä Matthew on mekaanikko, joka luotsaa vapaa-ajallaan kakkosvalmentajana paikallista lasten baseballjoukkuetta. Sisarukset Sabrina (s. 2003) ja Brooklyn (s. 2015).

kaikenlaisia juoruja laivan upottamisesta laittomuuksiin, vaikuttaa oudolta

Ulkonäkö päivittämättä
ikäistään pitempi | kiltti hymy | emo
Austin saattaa vaikuttaa emomaiselta, mikä on hieman ristiriidassa hänen yllättävänkin kiltin puhetavan ja hymyn kanssa.
Austin on pituudellaan vähän ikäistään pitempi. Hiukset ovat luonnostaan tummanruskeat, eivätkä vielä hivo olkapäitä. Jakaus on sivulla, ja hiukset roikkuvat hieman kaartuen alaspäin. Vanhempien pyynnöistä huolimatta Austin pitää hiuksiaan toisinaan silmien ja eritoten kasvojen edessä. Bedhead pitkin päivän, sillä sille harvoin jaksaa tehdä mitään.
Hiusverhon takana piilee Austinin tarkkaavaiset mantelisilmät ja heti yläpuolella tummat kulmakarvat. Pojan nenä on vähän isompi ja huulessa pieni amorinkaari. Austinilla on tapana pitää päätä hieman kallellaan, ja toisinaan heilauttaa sitä sen verta, että hiukset asettuvat paremmin.
Poika on fyysisesti ihan hyvässä kunnossa. Pääosin kiitos baseballin, jota hän pelaa shorttina. Tarvitaan reaktiokykyä ja nopeutta. Näin pelaamattomina hetkinä kädet ovat löytävät usein tiensä housujen etutaskuihin. Satunnaisia arpia on, muttei kovin merkittäviä missään näkyvässä paikassa.
Vaatteidensa puolesta Austinilla nähdään usein hupparitakkeja, t-paitoja ja kangashousuja. Tummat sävyt ovat enemmän esillä kuin muut. Mitään suuria väripilkkuja ei ole, mutta satunnaisesti valkoista ja harmaata näkyy. Pojan pukeutuminen on varsin korutonta. Huppu päähän ja menoksi. Kouluaikoina hän käyttää kravatillista koulupukua, joka ei aina ole ihan tiptop.
Austin ei ole se säihkyvin persoona, mutta vakiovarusteena on vieraankin henkilön puhuteltaessa kiltti hymy. Hänellä on isot etuhampaat ja nauraessaan hänellä on tapana peittää/piilotella kädellä suunsa

Luonne
älykäs | outo | sosiaalisesti saapas
Austinin entinen maailmankäsitys ja -ymmärrys on joutunut siirtymän sivuun, minkä vuoksi hänen sisäinen maailmansa on osittain hakokenttää, arvailuja, tyhjyyttä ja myllerrystä. Poika ei oikein tiedä mihin uskoa enää, minkä vuoksi intellektuellikeskustelut elämänmerkityksestä ja elämänsisällöntuotosta läheisen ihmissuhteen kanssa on ehkä oman elämän pysyvimpiä peruspilareita. Elämä olisi ehkä helpompaa, jos Austinilla olisi myös muita henkilöitä, joihin luottaa. Pojalla on varsin voimakas eläytymiskyky omiin mielikuviinsa ja silmiin eteen tuleville kuvitelmille ja tulkinnoille, millä on puolensa ja puolensa.
Moni pojan ympärillä oleva tuntematon on tosin saattanut ennemmin panna merkille, ettei Austin ole henkilö, joka tutustuu muihin, välitä muista, saati ymmärtäisi sosiaalisia vihjeitä. Hän osaa olla huomaamatta [ihmisiä, asioita, vihjeitä], eikä täten hienotunteisuuskaan kuulu hänen vahvuuksiinsa. Austin ei selvästi osaa lukea muiden ajatuksia, eikä erityisemmin olekaan kiinnostunut tietämään niitä. Yleensä poika valikoi sanansa aika tarkkaan, minkä vuoksi hän olettaa muidenkin tekevän samoin. Toki hänkin on tietoinen poikkeuksista.
Parhaimmillaan tai pahimmillaan Austin voisi viettää tuntikausia omien ideoimisen ja tutkimisen parissa. Filosofia, kielletty taikuus, kuolema ja muut kiehtovat aiheet ovat mielenkiintoisia. Hän on hieman kiinnostunut eräiden muiden toimijoiden näkemyksistä maailmankaikkeudesta, muttei kaikkien.

Tausta
Austin syntyi perheensä keskimmäiseksi lapseksi. Äidillä oli aiemmasta suhteesta neljä vuotta vanhempi lapsi Sabrina. Pian yhteisen lapsen syntymän jälkeen Karen ja Matthew menivätkin naimisiin. Austin oli jo lapsena keskittymiskykyinen hiljainen puurtaja, joka piirsi ja rakensi käpylehmiä. Perheen nuorimmainen syntyi Austinin ollessa kahdeksan.
Henkilökohtaisiin syihin vedoten Austin keskeytti koulunsa Yhdysvaltojen taikaoppilaitoksessa loppuvuonna 2020. Hän aloittaa AMssa keväällä 2021, kesken lukukauden.

Harrastukset: basson soittaminen, piirtäminen, (baseball)
Muuta:
- korkea kipukynnys
- hyvä heittokäsi ja lyöntitekniikka
- Travisin lävistämät korvareiät

Musiikki: ssshhhiiittt! - восемь, Merchant Ships - Thing Left in the Last Year
Muuta ilmi tullutta:
- yksi vihko, johon piirtää ja tekee muistiinpanoja
- ei saa vanhemmilta rahaa
- on kiinnostunut kielletystä taikuudesta ja laittomuuksista
- ihastunut kummitukseen
- tykkää silittää eläviä ja kuolleita eläimiä

Ihmissuhteet [4.10.2021]
Travis Stanson, kaveri, tuki ja turva.
Rigel Turner, henkilö, joka edesauttoi elämäntehtävän saattamisen ulottumattomille ja johti kohtalon käänteeseen.
Не общайтесь со мной - я так ненавижу это /ssshhhiiittt! - восемь
esittely
avatar: Thing you wanted to say but never did, Geloy Concepcion