Vanessa Morgan

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Vanessa Morgan
Aloittelija
Viestit: 9
Liittynyt: 28. Helmikuuta 2021, 17:36
Tupa: Luihuinen

Vanessa Morgan

Viesti Kirjoittaja Vanessa Morgan »

Koko nimi: Vanessa Olivia Morgan
Kutsumanimi: Vanessa
Lempinimi/nimet: Nes, Nessy (lähinnä vain vanhempien lapsesta asti käyttämä lempinimi)
Syntymäaika/Ikä: 19.2.2007, 14-vuotias
Asema: Oppilas, 4. luokka
Horoskooppi: 7x kalat!

Perhe: Puhdasverisestä perheestä. Kaksi nuorempaa sisarusta Walter ja Violet, joista vanhempi Walter aloitti ensimmäisen luokan syksyllä 2021 Rohkelikon tuvassa. Molemmat vanhemmista työskentelevät taikaministeriössä, isä Theodor Morgan on hyvässä asemassa kansainvälisen taikayhteistön osastolla ja äiti Katelyn Morgan (os. Bulstrode) taikuuden sopimattoman käytön virastossa kenttätyössä.

Asuu: Varsin velhomaisessa pienessä omakotitalossa velhojen asuttamassa lähiössä Lontoon laitamilla. Valitettavasti joutuu jakamaan oman huoneensa talossa pikkusiskon Violetin kanssa.

Ulkonäkö: Vanessa on pitkä ja hieman muodokas ikäisekseen, ei mikään langanlaiha. Tällä hetkellä Vanessan hiukset ovat lyhyet (pixie cut) ja mustat, päältä hieman pidemmät ja kiharalla. Tällä hetkellä, koska eihän sitä tiedä mikä ensikuussa on ’muotia’. Kouluajan ulkopuolella pukeutuu mielellään mekkoihin tai varsin avonaisiin paitoihin, lisäksi muokkaa usein vaatteitaan mielestään muodikkaammiksi. Käyttää jonkun verran aikaa ehostautumiseen ja mielellään tietysti taikakonstein; omaa merenvihreät silmät, joiden väriä usein terävöittää vielä muutosloitsulla. Lyhyiden hiusten kanssa muodissa on myös isot korvakorut, usein hopeiset kuunsirpit.
Kuva:https://photos.app.goo.gl/EQuqJgAoD4QcxkoV6 Piirtänyt Fxs

Luonne: Vanessa on pääsääntöisesti hyvä oppilas ja pärjää tasapainoisesti kouluaineissa. Hän on luova ja taiteellinen, mikä saattaa näkyä myös taidossa luovia itsensä pois kiperästä tilanteesta kuten unohtuneista läksyistä. Kiinnostuksen kohteet hänellä on muualla kuin koulusuorituksissa, nimittäin enemmän aikaa kuluu ”sosiaalisista suhteista huolehtimiseen”, kuten Vanessa itse asiaa nimittää. Vanessalla on kova tarve pärjätä ja kuulua koulussa hyvään kaveriporukkaan, erityisesti oman tuvan sisällä. Oikeastaan Vanessa tulee hyvin toimeen kaikkien tupien jäsenten kanssa, mutta joskus hän käyttäytyy tarkoituksella kylmästi esimerkiksi Puuskupuheja kohtaan. Hänestä saattaakin joskus saada kyynisen tai sarkastisen kuvan, vaikka pohjimmiltaan Vanessa ei ole ilkeä.

Historia: Vanessa on hyvästä perheestä, molemmat vanhemmista ovat puhdasverisiä ja töissä taikaministeriössä (toki kyseessä saattoi olla työpaikkaromanssi, mutta siitähän ei hiiskuta). Tytön sekä kahden nuoremman sisaruksen lapsuus on ollut hyvä, mitä nyt lapsenvahdit tulivat erittäin tutuiksi äidin pitkien työkeikkojen vuoksi. Vanessa tulee hyvin toimeen molempien vanhempiensa kanssa, vaikka on sitä riideltykin esimerkiksi liian lyhyistä mekoista ulkona. Vanessa on pärjännyt tasaisesti koulussa, suosikkiaineena loitsut ja tylsimmän maineessa on tällä hetkellä jästitieto.

Taidot/heikkoudet: Hyviä ominaisuuksia ovat luovuus ja sosiaaliset taidot. Harjoituksen myötä saattaa kehittyä hyväksi loitsuissa. Heikkoutena sosiaalisten lahjojen väärinkäyttö, lähinnä totuuden koristelu, jos se on jotenkin oman edun mukaista.

Harrastukset: Kiinnostuksen kohteena Vanessalla on muoti, tosin hänen oma muotinsa poikkeaa valtavirasta ja nuorten noitien ja velhojen lehtien kansikuvista. Harrastuksenaan hän muokkaa vaatteita ja suunnittelee asuja. Velhojen lehdistä Vanessa lukee usein myös horoskoopit, ja käyttää niitä elämänohjeinaan. Hän on ylpeäsi kala aurinkomerkiltään, sekä kuudelta muultakin merkiltä!

Muuta:
Timothy Morgan - serkku (Isät veljeksiä, Timothyn isä nuorempi kuin Theodor)
Ciarán O'Dwyer – pikkuserkku (äiti Beatrice Morgan)
Aiden Morgan – pikkuserkku
Samuel ja Edmund Selwyn – pikkuserkkuja (äiti Meredith Selwyn os. Morgan)
Henkipään Harpyijoiden kapteeni Gwendolyn Morgan – #jotainsukua #tietysticoolia+
Vanessa Morgan, Luihuinen, 3. luokka
Hahmon kuva, piirtänyt Fxs