Helmikuu 2021

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Helmikuu 2021

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Helmikuu 2021


Tervehdys jäsenille

Tervetuloa helmikuuhun! Tämä kuukausi on vuoden lyhin, kuten on myös tämä kuukausitiedote. Kuukauteen mahtuu kuitenkin paljon tapahtumia, sillä huispauskausi jatkuu kahden ottelun voimin, ja lisäksi oppilaskunta on pistänyt jälleen kaikkensa likoon ystävänpäiväksi järjestämällä sekä naamiojuhlat että ruusukampanjan, josta voit lukea lisää alta.


Helmikuun chatpeli-ilta (13.02.2021)
Helmikuun peli-illassa pelataan ystävänpäivän kunniaksi järjestettäviä naamiobileitä Suuressa Salissa. Oppilaskunta on järjestänyt juhlat ja kaikki koulun oppilaat sekä henkilökunta ovat tervetulleita juhliin. Koska kyseessä ovat naamiobileet, pukukoodina on tietysti naamio - tarkemmin sanottuna jonkinlainen silmikko tai venetsialaistyylinen naamio (joskaan muunlaiset naamiotkaan tuskin ovat kiellettyjä - paitsi ehkä kuolonsyöjänaamiot…). Muuten vaatetus on vapaavalintaista (joskin pakollista). Juhlissa on tarjolla musiikin lisäksi juhlijoille myös pientä purtavaa ja suunkostuketta. Peliä pelataan AM:in chatissa lauantaina 13. helmikuuta 2021 klo 19 alkaen. Lisätietoa peli-illasta löytyy virallisesta peli-iltatiedotteesta sekä naamiodiscon infosta.

Ystävänpäivän ruusukampanja
Naamiobileiden lisäksi oppilaskunta juhlistaa ystävänpäivää myös jälleen ruusukampanjalla. Kaikki halukkaat voivat muistaa niin ystäväänsä kuin rakastaankin ja samalla oppilaskuntaa neljän sirpin halpaan hintaan, jolla saa siis lähettää haluamalleen henkilölle ruusun pienen viestin kera. Oppilaskunta hoitaa ystävänpäivänä sitten näiden ruusujen jakamisen vastaanottajalleen. Ruusujen mukaan voi kirjoittaa vain positiivisia viestejä. <3 Lisätietoa ruusukampanjasta sekä tietysti ohjeet ruusujen “lähettämiseen” löytyvät ruusukampanjan topiikista. Ruusut tulee lähettää viimeistään perjantaina 12. helmikuuta 2021, jotta ne ehtivät toimitettavaksi ystävänpäivänä!

Helmikuun huispausottelut
Helmikuussa päästään joulutauon jälkeen vihdoin taas huispauksen pariin! Korpinkynsi ja Luihuinen kohtaavat toisensa huispauskentällä lauantaina 6. helmikuuta 2021 ja Rohkelikko sekä Puuskupuh taas ottavat toisistaan mittaa lauantaina 20. helmikuuta 2021.

Lukurauhan päivä (07.02.2021)
Sunnuntaina 7. helmikuuta 2021 vietetään Lukurauhan päivää. Tarkoituksena on rauhoittaa päivä kirjojen lukemiselle - tai kuuntelemiselle! AM:issa juhlistamme lukurauhan päivää viime vuoden lukutaitopäivän tapaan lukutunnilla. Vaikka siis et voisikaan pyhittää koko päivää lukemiselle, voit liittyä mukaan lukutuntiin 7. helmikuuta 2021 klo 18-19 chatkanavalle #amlukutunti. Tarkoituksena on siis lukea yhdessä tunnin ajan. Lukumateriaali on vapaasti valittavissa ja paikalle voi saapua jo vähän etukäteen kertomaan, mitä aikoo lukea, ja tunnin jälkeen voidaan vaihtaa myös fiiliksiä lukukokemuksesta.

Helmikuun erikoiskirjahaaste
Helmikuun erikoishaasteena on lukea kirja yhdesäs jonkun kanssa eli niin sanottu “kaverilukeminen”. Mikä nimittäin olisikaan parempaa kuin hehkuttaa (tai haukkua) yhdessä jotakin kirjaa! Lukukaveri voi olla niin AM:ista kuin AM:in ulkopuoleltakin ja lisäohjeita haasteeseen löytyy erikoishaasteen topiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaiseen topiikkiin, kun olet kirjasi lukenut. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2021 loppuun saakka, ja jos olet sattunut jo aikaisemmin tänä vuonna lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa sen heti haasteen topiikkiin ja siten hyväksilukea haasteeseen. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen! Lisätietoa kirjahaasteesta yleisesti sekä osallistumisohjeet löytyvät kirjahaasteen infosta.

Kesäleirin 2019 palkintojenjako
Onko se lintu? Onko se sieppi? Onko se Jayden Lewis lentämässä jälleen kerran ulos luokasta?! Ei! Se on vuoden 2019 kesäleirin palkintojenjako! Olemme siis vihdoin päässeet rästihommissa siihen saakka, että ei viime kesän vaan sitä edellisen kesän leiri on pisteytetty ja palkinnot valmiita jaettaviksi! Suunnatkaa siis palkintopostaukseen onnittelemaan itseänne tai kanssaleireilijöitänne! Tämän palkintojenjaon myötä leirin foorumialue vihdoin arkistoidaan kahden viikon kuluttua ja voimme siirtyä taas eteenpäin rästihommien parissa. :D

Tammi-helmikuun roolipelihaaste (1/6)
Tammikuussa alkanut roolipelihaaste jatkuu vielä tämän kuun ajan eli aiheena on edelleen toisen silmin, jossa tarkoituksena on kirjoittaa hahmostasi jonkun toisen näkökulmasta. Lisätietoa sekä osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista ja osallistumisaikaa on helmikuun loppuun eli sunnuntaihin 28. helmikuuta 2021. Haasteeseen voi osallistua niin monella hahmollaan kuin haluaa ja jokaisesta osallistumisesta tienaa roolipelipisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoa roolipelihaasteista yleisesti löytyy täältä.


Uudet oppilaat

Lili Grant (Rohkelikko, 3. luokka)
Harriet Jones (Luihuinen, 3. luokka)
Vanessa Morgan (Luihuinen, 3. luokka)
Amir al-Ayadi (Luihuinen, 3. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä :(


Tapahtumat

06.02.2021 - Korpinkynsi vs. Luihuinen -huispausottelu
08.02.2021 - Renee Parkin (45 vuotta) syntymäpäivä
11.02.2021 - Uusikuu
12.02.2021 - Viimeinen päivä lähettää ystävänpäiväruusuja
13.02.2021 - Helmikuun chatpeli-ilta klo 19 alkaen koulun chatissa
14.02.2021 - Ystävänpäivä ja Atlas Ironwoodin (21 vuotta) syntymäpäivä
20.02.2021 - Rohkelikko vs. Puuskupuh -huispausottelu ja Melody Woodin (20 vuotta) syntymäpäivä
25.02.2021 - Jamie Wescottin (23 vuotta) syntymäpäivä
27.02.2021 - Täysikuu
28.02.2021 - Viimeinen päivä osallistua ensimmäiseen roolipelihaasteeseen


Helmikuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista