Edmund Selwyn

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Edmund Selwyn
Jäsen
Viestit: 13
Liittynyt: 5. Marraskuuta 2020, 12:19
Tupa: Korpinkynsi

Edmund Selwyn

Viesti Kirjoittaja Edmund Selwyn »

Edmund Nicholas Selwyn E.N.S
Lempinimet: Ed / Eddie (väin äiti ja veli)

Syntynyt Englannin Hampshiressa, 25. Lokakuuta vuonna 2005
Mies, britti
Äidinkieli englanti
7.lk, Korpinkynsi, Johtajapoika

Taikasauva on tehty samasta ebenholzin kappaleesta kuin veljensä taikasauva. Sauvat näyttävätkin keskenään hyvin samalta. Sauva on noin kolmetoista tuumaa pitkä eikä se ole joustava, sen sisuksena on auguurin pyrstösulka.
Edillä on identtinen kaksoisveli nimeltään Samuel, jota kutsutaan Samiksi. Ed ja Sam ovat läheisiä. Heillä on erityislaatuinen yhteys, jossa he ymmärtävät toisiaan puolesta sanasta tai katseesta. He viihtyvät toistensa seurassa, mutta eivät ole toisistaan jatkuvasti riippuvaisia. He eivät ole ikinä eläneet pitkiä aikoja toisistaan erossa. Pojat ovat keskenään hyvin erilaisia, mikä on alkanut vahvistua siinä kahdentoista kesän ikäisenä.
Ed on syntynyt ensin, joten hänelle on langennut isovelimäinen rooli. Ed on rauhallinen, itsenäinen, pohtiva introvertti, kun taas Sam on ulospäin suuntautunut, puhelias ja huomiohakuinen. Edin rauhallisen kylmät hermot ja Samin impulsiivisuus ovat välillä toimiva, välillä taas räjähtävä yhdistelmä.
Ed on saanut olla usein paikkailemassa ja selvittelemässä hulluja ideoita täynnä olevan veljensä metkuja. Ed puhuu heidät tilanteista pois, ja kun puhe ei auta Ed maksaa. Ed on ennen kaikkea kunnollinen ja diplomaattinen, mutta lähtee yllytettynä veljensä seurassa tyhmiinkin juttuihin mukaan. Itselleen hän perustelee aina tyhmyytensä tavoin “mutta kun veljeni yllytti”.
Ed on kaksosista akateemisesti lahjakkaampi, ja hän soittaa instrumenttinaan kontrabassoa. Lähiaikoina hän on opetellut soittamaan myös poikkihuilua. Hänellä on hyvät tavat. Enimmäkseen hiljainen. Hymyilee paljon. Aina valmis auttamaan ihmisiä. Suuri teekokoelma. Syö hyvin vähän, mutta juo senkin edestä.
Oppilastoverina muilla voi olla Edistä etäinen mutta fiksu kuva. Hänet voi kokea ärsyttäväksi, sillä hänellä on tapana päteä ja neuvoa tai kertoa itsestäänselvyyksiä. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu väittelykerho, koulun oppilashallitus, kirjastossa oleskelu/auttaminen, koulun orkesteri ja shakkikerho.
Selwyneillä on tavallisesti ollut matala ääni. Nauru on erittäin tarttuvaa ja saa hänet vaikuttamaan epävakaalta. Pojat eivät kiroile kuin äärimmäisissä tilanteissa.
Omaa hyvän ryhdin. Kävelee yleensä hitaasti käytäviä pitkin lukien jotakin. Lukee paljon. Tekee oppiaineesta kuin oppiaineesta muistiinpanokirjoja, joissa on selkeät kuvitukset ja ajatuskaavat. Osaa piirtää arkkitehdille tyypilliseen tapaan, muttei ole laisinkaan taiteellisesti luova. Omaa hyvin vanhanaikaisen kaunokirjoitustyylin. Osaa kopioida käsialaa, tämä taito on kaiketi kehittynyt veljensä esittämisestä.
Rakastaa ja kuuntelee laajaa musiikkivalikoimaa. Kotipuolessa hänellä onkin useammanlaisia musiikkisoittimia ja kokoelmia.
Selwynit asuvat kaksi kerroksisessa kartanossa Hampshiressa, joissa heillä on huoneet joka tarkoitukseen.
Heillä on talon yhteydessä uima-allas, hevostallit, kasvihuoneet ja paljon pihamaata. Huoneensa lisäksi Ed viihtyy parhaiten kirjastossa ja kasvihuoneilla.
He omistavat jokusen hevosen ja ajokoiria. Heillä on myöskin kotitonttuja ja oma lastenvahti/kotiopettaja.
Heidän ainoat ystävät kotipuolessa ovat olleet naapurit Annie ja Timothy, mutta heidän lisäksi pojilla on ollut paljon tuttavia sekä serkkuja.
Ed ja Sam ovat käyttäneet vapaa-aikansa lomaillen ja matkustaen erilaisiin kohteisiin vanhempiensa kanssa. Sen lisäksi heillä on aina ollut paljon vapaa-ajanvietteitä kuten velhoshakki, miekkailu, huispaus, kaksintaistelu, ratsastus, metsästys, sosiaaliset tapahtumat ja musiikkiharrastukset. Heitä on kotiopetettu silloinkin kun ovat käyneet koulua. He ovat käyneet velhoille tarkoitettua arvostettua opetusinstituuttia, jossa opetetaan jästioppiaineita sekä velhokoulujen ensiopetusta.
Kuten veljelläänkin Edillä on perus keskiverto ruumiinrakenne. On kaksosista vähemmän sporttisempi, mutta käy usein kävelyillä ja hölkkälenkeillä. Metri ja seitsemänkymmentäseitsemän senttiä pitkä, ollen näin pidempi kuin veljensä. Vaalea helposti päivettyvä iho. Erottuvat verisuonet. Kaksoset erottaa toisistaan silmien väristä, Edillä on vihreänruskeat silmät, kun taas Samilla on suklaanruskeat.
Edillä on myös kahdet lukulasit (pilannut näkönsä lukemalla).
Lyhyet viileänruskeat taipuisat hiukset. Sekä Edin että Samin hiukset leikataan comp over -tyyliin vähintään kolmesti vuodessa, eli hiukset ovat fade-siilit sivuilta ja pitkät päältä. Ed pitää niitä usein keskijakauksella, toisinaan kampaa ne siististi, joskus hiukset ovat ajanpuutteesta johtuen vähemmän siistit.
Suora elegantti nenä. Hyvä luuston rakenne ja hampaat. Terävät kulmahampaat. Korkeat poskipäät. Laihat posket.
Kun ei pukeudu koulupukuun, pukeutuu tapaan, jota muut saattavat pitää tylsänä ja outona (esim. veljensä). Siistit hyvälaatuiset vaatteet. Suosii vaalean ja tumman vastakkain asetteluja sekä paljon värejä, kunhan ne ovat melko neutraaleja kuten pastelleja.
Aristoteles sanoi: "Toiset pitävät aivan yhtä vankasti tosina mielipiteitään kuin toiset tietojaan."