Gabriel Rover

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Gabriel Rover
Jäsen
Viestit: 13
Liittynyt: 4. Marraskuuta 2020, 18:47
Tupa: Luihuinen

Gabriel Rover

Viesti Kirjoittaja Gabriel Rover »

Nimi: Gabriel Eric Rover
Kutsumanimi: Gab, Gabby, Rover
Syntymäaika ja ikä: 6.6.2006, 16 vuotta
Tupa: Luihuinen
Sukupuoli: velho/ miessukupuolinen

Ulkonäkö:
Gabriel on hoikahko, nopeasti pituutta kasvava poika, jolta pituutta löytyy tällä hetkellä 178 cm. Gabrielin sammaleenvihreiden silmien silmäkulmassa on salaperäinen pilke lähes aina. Gabin iho on suhteellisen hyvässä kunnossa (sillä hän huoltaa sitä PALJON), mutta murrosiän merkit näkyvät kyllä finneinä ja mustapäinä. Gabrielin hiukset ovat lähes platinanvaaleat ja kaikista mahdollisista entisistä muiteistaan toivottoman ylikasvaneet. Gabrielista huomaa nuoresta iästä huolimatta, että tämä on harrastanut urheilua läpi elämänsä, sillä kroppaan on päässyt kertymään lihasmassaa.

Koulupukuaan Gab käyttää huolimattomasti kravaatti löysällä, kauluspaidan ylimmät napit auki, ja jalassa on mustien puvunkenkien sijasta monesti mustat tennarit. Vaatetyyliltään Gabriel on ennemmin käytännöllinen kuin tyylikäs, mutta pyrkii pukeutumaan edes perussiisteihin vaatteisiin, suosien pääosin tummia ja/tai kylmiä värejä. Tavallisimpia vaateyhdistelmia Gabrielin päällä on tummat farkut tai koulupuvun housut ja tummanvihreä villapaita tai ihan vain yksinkertaisesti jonkinlainen, monesti tumma, kauluspaita. Viimeisen vuoden ajan Gabin päälle on eksynyt myös enenevissä määrin rock-bändien huppareita ja t-paitoja.

Luonne:
Kun Gabrielia miettii, ensimmäisenä sanana mieleen tulee sosiaalisuus, jota hän halutessaan harjoittaakin. Sosiaalisuus näkyy hänessä vahvana uteliaisuutena ja toisaalta hurmaavuutena. Halutessaan hän osaa nimittäin olla suoranainen enkeli, vaikka arki monesti onkin hieman erilaista. Etenkin viimeisen vuoden aikana Gab on ollut mielentilaltaan vaihteleva, hieman jopa ailahtelevainen. Nyt ailahtelu tuntuu kuitenkin vähän helpottaneen, onneksi.

Voisi sanoa, että Gabriel pitää aina omiensa selkää, tarvittaessa myös muiden (etenkin jos siitä koituu hänelle itselleen merkittävä määrä etua). Gabrielin koulumenestystä voisi kuvata osuvimmin yhdellä fraasilla: vaihteleva, mutta aina vähintään keskinkertaista, sillä hän on erittäin kunnianhimoinen ja tavoitekeskeinen.

Kun Gabriel on jostain syystä stressaantunut, hänestä löytyy taipuvaisuutta sulkeutuneisuuteen, jatkuvaan väsymykseen ja ihmisten ja sosiaalisten tilanteiden välttelyyn kaikin mahdollisin keinoin. Gabin stressatessa tai hänen ollessaan ahdistunut, hän purkaa sitä yksin piirtämällä, kirjoittamalla pieniä ajatuksia salaiseen vihkoonsa tai soittamalla kitaraa. Toisena mainittu saattaa olla ulkopuoliselle hieman kryptinen, vaikka sen joku näkisi, koska se on kirjoitettu sekaisin englanniksi, venäjäksi ja ranskaksi.

Muuta:
-Pitää huispauksesta ja kokee olevansa siinä kohtuullisen hyvä, vaikkakaan ei yllä läheskään samaan ilmiömäisyyteen esimerkiksi serkkunsa kanssa.
-Rakastaa musiikkia, 90-luvun indierock-bändejä.
-On käynyt koulua Ranskassa ja Itä-Euroopassa, sillä on joutunut muuttamaan ahkerasti vanhempiensa työn takia.
-Perheeseen kuuluu kaksi pikkuveljeä, Ryan ja Matt, jotka ovat molemmat huomattavasti alle kouluikäisiä ja vanhemmat Joanne Rover (os. Wyatt) ja Fred Rover.
-Asuu tätä nykyä setänsä luona, koska ei ole kovin hyvissä väleissä (tai väleissä ollenkaan) perheensä kanssa.
-Muu perhe asuu tällä hetkellä Yhdysvaltojen Keskilännessä.