Myles Stanson

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Myles Stanson
Taikuri
Viestit: 35
Liittynyt: 24. Elokuuta 2020, 21:42
Tupa: Luihuinen

Myles Stanson

Viesti Kirjoittaja Myles Stanson »

Myles Stanson

Koko nimi: Myles "Milo" Charles Stanson
Nimestä: (Myles: merciful, soldier)
(Charles: a free man)

Ikä/syntymäaika: 17/5.8.2006

Luokka-aste: 7.

Sukupuoli: poika

Veristatus: puhdasverinen

Tupa: Luihuinen

Suojelius: Ilves

Sauvakäsi: Vasen

Sauva:
Köynnöstä, 12,5 tuumaa, kimeeran suomua, nuortea (isoisän vanha sauva)

”Druidit pitivät puina kaikkea, millä oli puinen varsi. Köynnössauvat ovat omalaatuisia ja melko harvinaisia. Niiden omistajat ovat lähes aina niitä, jotka etsivät korkeampaa tarkoitusta ja joilla on omanlaisensa ja tavallista pidemmälle ulottuva näkemys. He usein hämmästyttävät niitä, jotka luulevat tuntevansa hänet parhaiten. Köynnössauvoja vetävät puoleensa luonteet, joilla on piilotettua syvällisyyttä, ja he ovat herkkiä. Köynnössauvat valitsevat velhonsa tai noitansa tavallista nopeasti, ja jo pelkästään samaan huoneeseen astuminen voi laukaista sauvan reaktiot.”

”Mitä joustavampi sauva, sitä helpommin se vaihtaa omistajaa ja alistuu.”

"Mylesin sauva on kulkenut isän suvussa jo kauan. Suvun tapana Balkanilla oli, että jokaisen sukupolven vanhin lapsi saa aina jonkun muun sauvan perinnöksi. Suku liikkui länteen, tapa jäi. Isoisän mielestä sauvan köynnös on romanialaista Feteasca Neagra- rypälelajiketta. Alueellisuus korostuu sauvassa vahvasti ja varmuutta ei enää ole kuka sauvan alun perin on tehnyt. Kimeeran viiksikarva ytimenä on yksittäisiä tapauksia lukuunottamatta Läntisessä Euroopassa käyttämätön, mutta kertomusten mukaan idässä sauvan tulevan omistajan piti itse hankkia viiksikarva sauvaansa varten. Uusia kimeerasauvoja ei enää tehdä."


Ulkonäkö:

Huomiota herättävin piirre Mylesissä on varmasti tämän koko oikean jalan korvaava proteesi. Kun siitä nostaa katseensa kasvoihin, hallitsee melko kapeita terävälinjaisia kasvoja isot pyöreähköt smaragdinvihreät silmät. Nenä on kolmiomainen ja kasvoja reunustaa kiharat mustat yläselkään ulottuvat hiukset, joita pitää yleensä nutturalla. Mylesillä on hyvin pienet, kapeat ja vaaleat huulet ja kapea kaula. Mylesillä on aina ollut alaselässään ja vasemmassa jalassa ongelmia ja oikean jalan surullisen kohtalon myötä on kehittänyt todella epävarman suhteen liikuntaa. On ruumiinrankenteeltaan melko kuikelo ja varsinkin sairauden myötä on laihtunut turhankin paljon. Myles ei ole mikään jättiläinen myöskään pituutensa puolesta, jota löytyy noin 176cm.

Vaatteissaan Myles suosii silmiinsä hyvin sointuvaa smaragdinvihreää, mustaa ja harmaata, sekä joskus maanläheistä ruskeaa. Myles pukeutuu vapaa-ajallaan toisinaan myös kaapuun ja käyttää paljon viittoja, sillä on kasvanut velhoyhteisössä. Muutenkin hänen pukeutumistaan voisi luonnehtia aikuismaiseksi ja klassiseksi. Koulupuvun kanssa hän käyttää usein slipoveria ja varsinkin talviaikaan suosii villapaitoja. Kengillä Myles ei temppuile vaan käyttää lähinnä miesten nahkakenkiä.

Luonne: päivittämättä

Myles rakastaa metsää ja sen eläimiä (niin taikaeläimiä kun muitakin) eikä hän tekisi pahaa kärpäsellekään, mutta on valmis taistelemaan heikompien puolella. Hänellä on tapana pitää huolta loukkaantuneista eläimistä. Mylesillä on suuri sydän, jossa on tilaa kaikille ja kaikelle. Hän haaveilee lentämisestä kuin taivaan lintu ja elämästä osana luontoa. Hän on tavallaan itsekin kuin lintu, vapaa ja kahlitsematon rajoitteistaan huolimatta. Poika soittaa erilaisia luonnonhuiluja ja rumpuja, mutta myös settirumpuja usein soittaa. Mylesiä voisi kuvailla sanoilla jokseenkin ujo, viaton, epäitsevarma, ajattelematon ja helposti nolostuva. Poika haluaisi olla itsenäinen ja omillaan pärjäävä ja avun tarve onkin suurimpia itseinhon syitä. Pohjimmiltaan Myles on välittävä ja seisoo aina lopulta omiensa puolella.

Myles on kuitenkin ollessaan rohkealla päällä melkoisen hyvä valehtelemaan ja tunnistamaan jos muut valehtelevat hänelle. Hän tietää mistä narusta aikuisia vetää, jotta saa mitä haluaa ja onkin osikseen myös siksi monien kyläläisten lellikki, oikea Tylyahon oma poika. Hän on toisinaan varomaton ja ajattelematon suunnatessaan usein päämääräänsä unohtaen, että tärkeintä on matka sinne. Hänelle on tärkeää päästä tavoitteeseensa. Myles on usein malttamaton, eikä jaksa keskittyä ja puurtaa koulutöiden parissa, vaan janoaa jo seuraavaa seikkailua tai vapaa-aikaa rakkaiden asioiden parissa.


Perhe/lapsuus:

Myles syntyi Tylyahon baarimikon Zane Stansonin ja tämän vaimon Adelaiden (o.s. Lefebvre) esikoiseksi ja ihastutti kylän asukkaat hurmaavalla luonteellaan ja omalaatuisella tarmollaan jo pikkulapsena. Vanhempien suhde oli melkoisen uusi ja Belgialaistaustainen äiti oli ilmestynyt kylään asumaan vain vajaat 2 vuotta ennen pojan syntymää. Hänelle syntyi pikkuveli Travis Alaric keväällä 2008. Nuorena Myles autteli paljon vanhempiaan yrityksessä ja haavelili Tylypahkan aloittamisesta. Hän kävi seuraamassa tupien huispausotteluita ja haaveili itsekin huispaamisesta, eniten lyöjänä, sillä kaikki hänen suurimmat huispausidolinsa olivat lyöjiä.

Myles vietti siis kaiken kaikkiaan hyvin onnellisen ja tasaisen lapsuuden. Kuitenkin kesällä 2018 hän joutui onnettomuuteen, sillä hän touhusi metsässä tavalliseen tapaansa hieman varomattomasti loukkaantunutta pöllöä autellen. Suuri käärme puraisi poikaa rajusti oikeaan reiteen, ja hän olisi luultavasti kuollut, jollei eräs toinen kyläläinen olisi sattunut paikalle ajoissa. Jalkaa ei kuitenkaan kyetty pelastamaan ja se korvattiin tekojalalla. Myles otti kyseisen pöllön lemmikikseen ja antoi sille nimeksi Snake.

Muuta:
  • Luihuisen johtajapoika
  • Huispausselostaja
  • Omistaa pikkupöllön nimeltään Snake (minervanpöllö) sekä harmaan tabbyraidallisen kissan
    nimeltä Fox
  • Pitää kuivatuista karpaloista
  • On musikaalinen ja omistaa mm. Kaval-huilun ja tárogatón. Soittaa rumpuja sekä laulaa koulun bändissä. Soittaa myös kitaraa
  • Puhuu englannin lisäksi sujuvaa belgianranskaa ja jonkin verran balkaninromanikieltä
V.I.P.-kokeiden arvosanat

Muodonmuutokset - O
Pimeyden voimilta suojautuminen - K
Loitsut - O
Taikajuomat - U
Tähtitiede - O
Taikuuden historia - U
Yrttitieto - U
Muinaiset riimut - U
Taikaolentojen hoito - U
Jästitieto - O
Ennustaminen - S

Ihmissuhteet:

Travis Stanson -pikkuveli
Laetitia Lefebvre - serkku
Gaëlle Lefebvre -serkku
Gabriel Rover - poikaystävä <3
Harriet Jones - Travisin tyttöystävä, kaveri
Vivianna West - tupatoveri, jonka kanssa nykyään tulee toimeen
Austin di Angelo - tupatoveri, mielenkiintoinen tyyppi jonka Travis on jostain syystä ottanut huolekseen
Hugo Rashad - tupatoveri, jonka kanssa ei juuri tule toimeen
Arabelle Fairnley - entinen ihastus