Elokuu 2020

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Elokuu 2020

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Elokuu 2020


Tervehdys jäsenille

Niin se kesäkin kuluu ja nyt lähtee käyntiin viimeinen kesälomakuukausi ennen koulun penkille palaamista! Toisille tämä on suuri surun lähde, toisille taas ehkä helpotus. Yhtä kaikki, kouluun palaamista ei voi välttää, jos tahtoo saataa koulutuksensa loppuun! Sitä ennen edessä kuitenkin on vielä monien varmasti pitkään odottama tapahtuma, nimittäin tänä vuonna Iso-Britannia isännöi jälleen huispauksen MM-kisoja!


Elokuun chatroolipeli-ilta
Elokuun chatpeli-iltaa vietämme vaihtelun vuoksi yhdessä Taikakoulu Châteaun kanssa! Pelin aiheena on kesäloman ajalle sijoittuvat huispauksen MM-kisat Iso-Britanniassa. Peli-illassa pelaamme Iso-Britannia vs. Ranska -ottelun päivää. Peli pelataan perinteiseen tapaan AM:in chatissa ja pelipäivää voi äänestää sunnuntaihin 9. elokuuta 2020 saakka, minkä jälkeen valitaan eniten ääniä saanut päivä.

Elokuun erikoiskirjahaaste
Elokuun erikoiskirjahaasteena on yleisön toivomuksesta kirja jonkun toisen osallistujan listalta. Tarkoituksena on siis lukea jokin kirja, jonka joku muu kirjahaasteen osallistuja on aiemmin tänä vuonna lukenut. Kirja voi olla sinulle täysin uusi tai entuudestaan tuttu. Kysykää toki myös toisilta osallistujilta suosituksia siitä, mitä lukemansa kirjaa he erityisesti suosittelisivat! Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät erikoishaasteen topiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaiseen topiikkiin. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2020 loppuun saakka, ja jos olet sattunut jo aikaisemmin tänä vuonna lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa sen heti haasteen topiikkiin ja siten hyväksilukea haasteeseen. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen! Kirjahaasteeseen yleisemminkin voi edelleen osallistua, vaikka ei sitä heti vuoden alussa olisikaan tehnyt! Lisätietoa kirjahaasteesta yleisesti sekä osallistumisohjeet löytyvät kirjahaasteen infosta.

Kolmas lukupiirihaaste
Kolmannen lukupiirihaasteen aiheena on jännityskirjallisuus ja viime kuun aikana kirjoja sai ehdottaa ja äänestää. Äänestyksen voittajaksi päätyi Stephenie Meyerin Kemisti. Tarkoituksena on, että osallistujat voivat elokuun aikana lukea kyseisen kirjan ja syyskuun aikana sitten yhdessä keskustella siitä. Lisätietoa lukupiiristä löytyy lukupiirihaastetopiikista.

Heinä-elokuun roolipelihaaste
Meneillään olevassa roolipelihaasteessa aiheena on jästi, ja tarkoituksena on kirjoittaa teksti, jossa tavalla tai toisella esiintyy jästejä (tai edes yksi jästi). Hahmosi ei tarvitse olla suorassa kontaktissa jästiin, mutta jollakin tavalla jästihahmon tulee tarinassa olla läsnä. Lisätietoa sekä osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista ja osallistumisaikaa on elokuun loppuun eli maanantaihin 31. elokuuta 2020. Haasteeseen voi osallistua niin monella hahmollaan kuin haluaa ja jokaisesta osallistumisesta tienaa roolipelipisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että heinä-elokuun pisteet menevät kaikki kesän pistesaldoon eli eivät vaikuta vielä ensi lukuvuoden tupapokaaliin. Lisätietoa roolipelihaasteista yleisesti löytyy täältä.

Kesäloma
Tylypahka AM:issa vietetään parhaillaan kesälomaa. Loma päättyy sunnuntaihin 6. syyskuuta 2020. Kesäloman aikana ei järjestetä normaalia opetusta, mutta foorumi ja chat ovat tietysti normaaliin tapaan auki ja niissä voi pelata menneelle lukuvuodelle tai vaikka kesälomalle sijoittuvia pelejä. Lisäksi kesäloman aikana AM järjestää jo perinteeksi käyneen kesäleirin, jolle sijoittuvia tapahtumia voi pelata kesän aikana.

Kesäleiri 2020
Tämän vuoden kesäleirin teemana on vaellus Skotlannissa Loch Nessin ympäristössä. Leirille voivat osallistua kaikki Tylypahka AM:in tämänhetkiset oppilaat sekä tulevat ekaluokkalaiset. Henkilökunnan jäsenet sekä AM:ista jo valmistuneet ovat tervetulleita mukaan leirille valvojiksi. Mukaan voi ilmoittaa hahmojaan ilmoittautumistopiikissa koko kesän ajan. Tarkempaa tietoa leiristä niin off-game kuin in-game löytyy kesäleirin foorumialueelta.

Lukuvuoden päättäjäiset ja palkinnot
Lukuvuoden päättäjäisistä lisätietoa on luvassa elokuun loppupuolella.

Kesäloman ajan roolipelit
Kesäleirille sijoittuvat roolipelit voi ilmoittaa kesäleirin chatpeli-ilmoitustopiikkiin, foorumipeli-ilmoitustopiikiin ja kesäleirin aikajanalle. Edelliselle lukuvuodelle tai kesäloman ajalle, mutta ei leirille sijoittuvat pelit (esim. hahmojen koteihin sijoittuvat pelit) ilmoitetaan lukuvuoden 2019-2020 chatpeli-ilmoitustopiikkiin, foorumipeli-ilmoitustopiikiin ja aikajanalle. Kesäloman aikana ilmoitetuista peleistä palkitaan normaaliin tapaan roolipelipisteet, mutta niitä ei muuteta tupapisteiksi (koska kesän päätteeksi ei jaeta tupapokaalia). Kesän loputtua ahkeria pelaajia palkitaan kuitenkin perinteiseen tapaan. :)


Uudet oppilaat
Luokka-asteet tulevia luokkia syksystä alkaen.

Emrick Van Evereck (Korpinkynsi, 7. luokka)
Myles Stanson (Luihuinen, 4. luokka)
Kathy Allen (Korpinkynsi, 7. luokka)
Colin Quill (Puuskupuh, 4. luokka)
Lucas Lundberg (Luihuinen, 5. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Fredricka (Rohkelikon tupakummitus)


Tapahtumat

03.08.2020 - Täysikuu
11.08.2020 - Aimee Russellin (22 vuotta) ja Marcus Everettin (31 vuotta) syntymäpäivä
19.08.2020 - Uusikuu
21.08.2020 - Jesse Cainen (33 vuotta) syntymäpäivä
23.08.2020 - Kesäleirille ilmoittautuminen päättyy
30.08.2020 - Kesäleiri päättyy (off-game)
31.08.2020 - Rachel Crowmoorin (18 vuotta) syntymäpäivä


Elokuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista