Roolipelihaaste 4: Jästi (heinä-elokuu)

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Lazlo Silverstein
Lahna
Viestit: 527
Liittynyt: 15. Joulukuuta 2016, 20:46
Tupa: Rohkelikko

Roolipelihaaste 4: Jästi (heinä-elokuu)

Viesti Kirjoittaja Lazlo Silverstein »

Roolipelihaaste 4: Jästi (heinä-elokuu)
Deadline: ma 31. elokuuta 2020 kello 23.59
Etkö tiedä, mikä on roolipelihaaste? Lue lisää täältä!

Tehtävänanto
Heinäkuussa AMin väki on toivottavasti kirmannut jo lomalaitumille. Lomalle lähtö ja lomalaitumet sopivat hyvin yhteen tämän haasteen kanssa yhteen, sillä taikamaailman sisäoppilaitoksessa vierailee vain ani harvoin taikamaailman ulkopuolista väkeä. Neljännessä roolipelihaasteessa haastetaan sisällyttämään jästi eli ei-taikova ihminen, joka ei ole syntynyt velhoperheeseen, osaksi tarinaa. Voit itse valita, että onko jästi tietoinen taikamaailman olemassaolosta vai ei.

Roolipelihaasteosallistumisessasi on oltava hahmosi lisäksi yksi jästi. Heidän ei tarvitse olla suorassa kontaktissa keskenään, mutta silkka jästimaailman läsnäolo ilman jästin jästiä ei riitä. Lomien aikana hahmosi voi esimerkiksi vaikka käydä elokuvateatterissa, leikkiä jästinaapureidensa kanssa, käydä jästinaapuriston kotibileissä, ostaa jästiajoneuvon tai käydä vaikka jästien hengenpelastuskurssilla. Hahmosi voi halutessasi myös vaikuttaa siihen, miten hyvin taikamaailma pysyy jästiltä salattuna. Osaako hän huomioida jästit vai pitääkö keksiä tekosyitä? Mikäli hahmosi on jästisyntyinen, voit halutessasi kirjoittaa hänen jästivanhemmistaan. Haasteosallistumisessasi voi tietenkin olla myös useampi jästi, eikä sijainnin tarvitse olla jästimaailma.

Pääideana siis on, että haasteosallistumisessasi on hahmosi lisäksi jästi. Tähän haasteeseen voit osallistua niin oppilas- kuin henkilökuntahahmolla, ja halutessasi useammallakin hahmolla. :3

Pisteytys
Ensimmäisestä hahmosta palkitaan 20 kesäleiri/roolipelipistettä, toisesta 10, ja kaikista seuraavista 5 pistettä/hahmo. Täysiä pisteitä varten tekstin kokonaispituuden tulee olla vähintään 500 sanaa, ja lyhyemmät kirjoitukset pisteytetään sanamäärän mukaan (esimerkiksi 250 sanalla saat 50 % täysistä pisteistä). Kaikenmittaiset tekstit ovat sallittuja, mutta 500 sanan ylittämisestä ei anneta lisäpisteitä.

Palautus
Kirjoitukset voi postata suoraan vastauksena tähän topiikkiin tai linkkinä luovuustopiikistasi löytyvään kirjoitukseesi. Jos osallistut useammalla hahmolla, postaathan jokaisen osallistumisesi (tai linkit niihin) erikseen.

Linkin voi tehdä seuraavalla koodilla:

Koodi: Valitse kaikki

[url=URL-osoite]Linkin teksti[/url]
Lazlo Silverstein, Rohkelikko, 7. lk, valvojaoppilas
”You don't know what you deserve / That's why you end up hurt
But you never listen / Take my advice as criticism / Then make the worst decisions”

avatar: Black Clover, Secre <3 / text: girl in red, You Stupid Bitch
Avatar
José Da Silva
Lahna
Viestit: 624
Liittynyt: 1. Tammikuuta 2020, 20:20
Tupa: Korpinkynsi

Re: Roolipelihaaste 4: Jästi (heinä-elokuu)

Viesti Kirjoittaja José Da Silva »

Josélla on mielenkiintoinen kesätyö luutien parissa, mutta aina kaikki ei suju kuin tanssi.
Alla siis linkki haasteosallistumiseeni.

Jästi ja luudanvarsi
Viestiketju Lukittu