Laëtitia Lefebvre

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Laëtitia Lefebvre
Aloittelija
Viestit: 7
Liittynyt: 14. Huhtikuuta 2020, 13:55
Tupa: Luihuinen

Laëtitia Lefebvre

Viesti Kirjoittaja Laëtitia Lefebvre »

Laëtitia Eilish Lefebvre

Lempinimi: Lea
Ikä: 15 (24.06.2004)
Sukupuoli: nainen
Kansalaisuus: Irlanti/Belgia
Asuu: Galway
Puhutut kielet: Englanti, Iiri, ranska, flaami


Ulkonäkö:
Lealla on lähes vyötärölle asti ulottavat hieman taipuisat ruskeat hiukset. Pitää hiuksiaan usein kiinni joko erilaisilla leteillä tai nutturalla. Ruumiin rakenteltaan Lea on sopusuhtainen, mutta ei kovinkaan urheilullinen. Pituutta tytöltä löytyy 168cm ja painoa 73kg. Lealla on pyöreähköt hymyilevät kasvot ja vaikuttaa hyvin helposti lähestyttävltä.
Vapaa-ajalla Lea suosii erilaisia mekkoja tai hameita, vaikka ei ole mitenkään outoa nähdä tätä myös farkuissa ja t-paidassa. Värit ja kuvioit vaihtelevat paljon, ei kuitenkaan koskaan käytä mitään kovin kirkkaita värejä. Arksisin meikka vain pienesti, mutta välillä juhlissa tai erikoistilaisuussa voi nähdä myös vähän näyttävämpää meikkiä.
Erilaisia koruja myös löytyy useampia, kaikki usein hyvin sovitetty päivän asuun. Korut ovat yleensä hyvin siroja ja asuun sulautuvia. Ei pidä sen enempää räikeistä väreistä kuin koruistakaan.

Luonne:
Luonteltan Lea on enimmäkseen hyvin ystävällinen ja haluaa tulla toimeen kaikkien kanssa. Ei välttämättä ole aina se joka keskustelun avaa, mutta osallistuu mielellään erilaisiin keskusteluihin, aiheesta riippumatta. Mukailee helposti mielipidettään sen mukaan, mitä enemmistö sanoo. Lähtee harvoin väittämään vastaan.
Kavereita Lealta lyötyy useampi ja pitää paljon uusiin ihmisiin tutustumisesta. Ei kuitenkaan ole paras pitämään ystävyyssuhteita yllä. Vetäytyy helposti omiin oloihinsa tai katoaa ajatuksiinsa.

Lea on hyvin taiteellinen ja rakastaa kaikkea taiteeseen liittyvää. Taipumus taiteeseen on peritty äidiltä, vaikkakin heidän tyylit ovat hyvin erilaiset. Lea yleensä kokeelee kaikkea ja mitä enemmän ihania värejä pystyy yhdistymään, sitä parempi. On myös hyvä lyijykynä ja hiili piirroksissa, vaikka ei pidäkään niistä yhtä paljon kuin maalaamisesta.


  • Asui nuorempana Dublinissa, muuttivat Galwayhyn kun Lea oli 10-vuotias.
  • Lea on asunut koko ikänsä Irlannissa, mutta viettää usein kesänsä isovanhempien luona Belgiassa.
  • Belgialaisen taustan takia Lea puhuu lähes täydellisesti ranskaa sekä hyvin myös flaamia.
  • Oppii helposti uusia kieliä puhumalla ja lukemalla, ei kuitenkaan ole koskaan ollut hyvä kieliopillisissa asioissa. Lukihäiriö isona syynä tähän
  • Huispaus ei ole koskaan kiinnostanut erityisemmin, mutta tietenkin seuraa sitä, koska kaikki muutekin tekevät niin.
  • Urheilullisesti ei ole koskaan ollut kovinkaan lahjakas, mutta pyrkii silti pitämään kuntoaan yllä lenkkeilyllä.
  • Maalaamisen lisäksi harrastuksena jousiammunta. Pitää myös tanssimisesta, vaikkei sitä koskaan ole varsinaisesti harrastanut.
  • Lemmikkinä Savannah kissa nimeltä Lilith. Kotona perheellä on myös muita eläimiä. Pihapiirissä asuu myös kettupari, joka on tottunut perheeseen. Nimeksi ovat antaneet Lou & Coco.

Sisko:
Gaëlle Eireen Lefebvre (14, 2006)
Ovat samassa tuvassa siskonsa kanssa. Eivät ole läheisimmästä päästä, mutta tulevat hyvin toimeen ja välittävät toisistaan.