Desdemona Adams

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Desdemona Adams
Uusi jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 12. Huhtikuuta 2020, 10:25

Desdemona Adams

Viesti Kirjoittaja Desdemona Adams »

Nimi: Desdemona Clementine Adams
Kutsumanimi: Desdemona(virallisesti), Mona tai Desde
Ikä: 15.5.2004

Ulkonäkö: Desdemona on 173cm pitkä, urheilullisen kropan omaava teini. Ruskeat olkapäille ulottuvat suorat hiukst on leikattu tasaiseksi polkaksi, silmät ovat harmaat. Kasvot ovat todella kapeat ja nenästä voisi sanoa aristokraattinen. Mielenkiintoisen näköinen on todennäköisempi kuvaus Desdestä, kuin puhtaasti kaunis. Katselee myös porukkaa yleensä todella keskittyneesti, mikä saattaa vaikuttaa vähän häiritsevältä tuijotukselta. Meikkaa päivittäin, mutta ei ole maailmanloppu jos kulkee ilman meikkiä.

Luonne: Desde on lämminhenkinen ja rauhallinen ihminen, jonka lempipuheenaiheita on huispaus ja sen kaikki muodot. Lämminhenkisyys kestää aika pitkään ja tytön kärsivällisyys onkin pitkä, oli kyse sitten ihmissuhdeasioista tai koulutehtävistä. Ei ole ehkä se paras apuri koulutehtävissä, mutta lupaa kyllä aina yrittää ja on ottamassa syyt niskoilleen herkästikin, jos kokee olevansa edes vähän osallinen asiaan. Vaihtoehtoisesti on myös pelastamassa kaverinsa nahkoja, jos tilanne vaatii. Ei kuitenkaan ala varsinaisesti miellyttämään ketään, Desde vain kokee että rehellisyydellä pääsee pitkälle ja karma kyllä korjaa asian jossain vaiheessa. Hän on myös sosiaalinen omalla tavallaan, ei ehkä se ryhmän keskipiste, mutta ei ahdistu jos joku kysyy jotain tai puhe on jostain ryhmätekemisestä. Hän lähtee yleensä mukaan ihan mielellään, mutta ei ole mikään aloitteentekijä. Omalla tavallaan saamaton, sillä aloittaminen on tytölle ollut aina vaikeaa. Mona on omalla tavallaan älykäs, mutta joutuu tekemään paljon töitä opiskelunsa eteen, varsinkin jos kyse on jostain missä pitää lukea paljon. Tytön vahvuuksia ovat loitsut ja muodonmuutokset, sekä pvs. Tytön harrastuksena on huispaus, mutta tässäkään se kilpailu ei ole se juttu, vaan tykkää vain pelata.

Perhe: Vanhemmat Walter (s.1973) ja Julia (s. 1973), sekä kaksi vanhempaa veljeä Benvolio (s.1998) ja Edmund (s.2001). Molemmat isoveljet ovat käyneet Tylypahka AM:in ja opiskelevat nyt Lontoon Taikayliopistossa. Molemmat vanhemmat työskentelevät Taikaministeriössä, Walter työskentelee vahinkotaikojen peruutuspartiossa ja Julia jästinkestävien selitysten valiokunnassa. Perhe on taikova ja sukukin pitkälti, mutta täydestä puhdasverisyydestä ei ole varmuutta.

Perhe asuu Dorchesterissä Iso-Britanniassa.

Muuta: On aikoinaan hajoittanut molemmista nilkoista nivelsiteet ja ne kipuilee välillä. Murtanut luitaan ja on varsin onnettomuusaltis, suhtautuen asiaan nykyisin huumorilla. Kärsii migreenistä ja yrittää pitää sen kurissa lääkityksellä.

V.I.P-tulokset:

PVS O
Loitsut O
Muodonmuutokset U
Taikahistoria S
Liemet K
Yrttitieto K
Tähtitieto O
Taikaeläintenhoito O
Muinaiset riimut K