Maaliskuu 2020

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Maaliskuu 2020

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Maaliskuu 2020


Tervehdys jäsenille

Huhhuh, maaliskuuta viedän joo! Niin se vuosi 2020 on jo hyvässä vauhdissa! Maliskuussa voidaan jo vähän alkaa puhua keväästäkin ja maaliskuulle sijoittuu myös AM:läisten keskuudessa suosittu Pyhän Patrickin päivä, jota erityisesti vihreään väriin mieltyneiden luihuisten tiedetään viettävän (toisinvaan varsin railakkaastikin). Lisääntyvä valo ja lämpö saavat varmasti monet AM:läiset ryömimään ulos linnasta ja nauttimaan auringosta koulun pihamaille - jos siis keävän myötä lähestyvät loppukokeet eivät ahdista liikaa.


Maaliskuun chatroolipeli-ilta
Taide on hieno itseilmaisun muoto ja se voi olla myös terapeuttista, joten AM:in oppilaille on maaliskuussa järjestetty taideopetusta. Koulun entinen kouluavustaja Aurelia Jackson saapuu koululle opettamaan iltapäiväksi maalausta. Pelin ajankohdasta voi äänestää sunnuntaihin 1. maaliskuuta 2020 saakka täällä

Maaliskuun ylläpitokokous
Näillä näkymin maaliskuussa ei pidetä yleistä ylläpitokokousta, koska varsinaista asiaa ei kesäleirisuunnitelmien lisäksi oikeastaan ole ja kesäleirisuunnittelusta pidetään ihan oma kokouksensa maaliskuun aikana. Jos jollakulla on mielessä jokin asia, josta ehdottomasti pitäisi keskustella vielä ennen huhtikuuta, voi ottaa yhteyttä minuun. :)

Maaliskuun erikoiskirjahaaste
Maaliskuun erikoiskirjahaasteena on lukea jonkin AM-hahmon krijoittama kirja - tai ainakin melkein, sillä luemme kirjoja, joiden kirjoittaja on jonkin AM-hahmon kaima. Kirjailijalla voi olla kokonaan sama nimi kuin AM-hahmolla, mutta riittää myös, että vain kirjailijan etu- tai sukunimi on sama. Lisähaastetta voit tuoda valitsemalla nimenomaan jonkun oman hahmosi kaiman, mutta haasteeseen kelpaavat kaikkien AM-hahmojen kaimat. Kirjan genrellä ei ole väliä, joten voit lukea niin faktaa kuin fiktiotakin. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät erikoishaasteen topiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaiseen topiikkiin. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2020 loppuun saakka, ja jos olet sattunut jo aikaisemmin tänä vuonna lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa sen heti haasteen topiikkiin ja siten hyväksilukea haasteeseen. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen! Kirjahaasteeseen yleisemminkin voi edelleen osallistua, vaikka ei sitä heti vuoden alussa olisikaan tehnyt! Lisätietoa kirjahaasteesta yleisesti sekä osallistumisohjeet löytyvät kirjahaasteen infosta.

Ensimmäinen lukupiirihaaste
Vuoden ensimmäisen lukupiirihaasteen luettavaksi kirjaksi valikoitui Luukaupunki (Cassandra Clare). Jos kirja on jo luettuna, voit siirtyä keskustelemaan siitä lukuhaasteen topiikkiin! Muistathan kuitenkin laittaa mahdolliset spoilerit spoileritagien taakse (ohjeet topiikissa). Jos et ole vielä saanut kirjaa loppuun, niin ei kuitenkaan hätää! Voit kertoa topiikissa myös, miten pitkälle olet ehtinyt ja mitä mieltä olet kirjasta tähän mennessä ja palata takaisin ehkä vielä uudestaan sitten, kun olet saanut koko kirjan luettua!

AM Goes CluedUpp (02.05.2020, Helsinki)
AM:ilta on lähdössä kaksi joukkuetta Helsingissä lauantaina 2. toukokuuta 2020 järjestettävään CluedUpp: Witchcraft & Wizardry -kaupunkiseikkailupeliin. Kyseessä on mobiiliappin avulla kaupungissa pelattava mysteerinratkontapeli. Emme ole koskaan ennen olleet vastaavassa, mutta käytännössä ymmärryksemme mukaan kierrämme siis kävellen joukkueissa Helsinkiä kännyköiden kanssa ja ratkomme arvoituksia Tylypahka-teemaisesti pukeutuneina. :D Joukkueissa on vielä vähän paikkoja jäljellä, noin hintaan 10,20 € per pää (tai vähän halvemmalla, jos saamme kaikki paikat täytettyä ennen toukokuuta). Jos tahdot varmistaa paikkasi joukkueessa, otathan yhteyttä Jesse Caineen! Luvassa on varmasti hauska päivä!

Sebun tuparimiitti (21.03.2020, Raisio)
Sebastian järjestää Raisiossa (Turun lähellä) tuparimiitin, jonne ovat tervetulleita kaikki AM:in jäsenet. Ilmoitathan kuitenkin osallistumisestasi etukäteen! Luvassa on luultavasti ainakin ruokaa, lautapelejä ja aivan loistavaa seuraa! Lisätietoa löytyy miittitopiikista.

Maalis-huhtikuun roolipelihaaste (2/6)
Uudessa roolipelihaasteessa mietitään hahmojen rutiineita. Useimmilla ihmisllä on paljon erilaisia rutiineita esimerkiksi aamuun tai iltaan tai vaikkapa opiskeluun. Rutiinit voi tämänkertaisessa haasteessa kirjoittaa listana ranskalaisin viivoin ja kaikilta hahmoilta varmasti löytyy jotain rutiineita, joten kaikki osallistumaan! Lisätietoa sekä osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista ja osallistumisaikaa on huhtikuun loppuun eli torstaihin 30. huhtikuuta 2020. Haasteeseen voi osallistua niin monella hahmollaan kuin haluaa ja jokaisesta osallistumisesta tienaa roolipelipisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoa roolipelihaasteista yleisesti löytyy täältä.

Rästissä olevat ylläpitotyöt
Rästityöt ovat edenneet melko vähän helmikuun aikana, mutta kuitenkin edenneet! Lukuvuoden 2018-2019 kaikki pisteet on nyt annettu ja ne odottavat enää tarkistusta, minkä jälkeen voimme siirtyä palkintojenjakoon ja todistusten lähettämiseen. Viimeistä siis viedään ja ehkäpä saamme vielä virallisesti menneen lukuvuoden päätettyä ennen tämänhetkisen lukuvuoden päättymistä! Pyrimme edelleen ensisijaisesti hoitamaan AM:in juoksevat asiat ja näitä rästihommia silloin, kun ehdimme.
Seuraavat asiat ovat edelleen siis työlistalla:
  • Lukuvuoden 2018-2019 päätös ja palkinnot
  • Kesäleiri 2019
  • Vuosikirja 2016-2017
  • Vuosikirja 2017-2018
  • Vuosikirja 2018-2019
Jos jollakulla on ylimääräistä aikaa ja halua auttaa näiden töiden hoitamisessa tai joissakin muissa AM:in ylläpitoon liittyvissä asioissa, voi mielellään ottaa yhteyttä minuun tai Sebastian Madisoniin vaikka foorumilla yksityisviestitse, sähköpostilla tai chatissa ja kertoa, minkätyyliset hommat kiinnostaisivat. :)


Uudet oppilaat

Ei vielä uusia oppilaita


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

02.03.2020 - Prof. Vincent Coatesin (54 vuotta) syntymäpäivä
03.03.2020 - Jonathan Ortizin (17 vuotta) syntymäpäivä
09.03.2020 - Täysikuu
15.03.2020 - Darian Bringhamin (25 vuotta) syntymäpäivä
17.03.2020 - Pyhän Patrickin päivä
23.03.2020 - Allen Lowettin (6 vuotta)
24.03.2020 - Klaus Schneiderin (33 vuotta) syntymäpäivä ja uusikuu
29.03.2020 - Kesäaika alkaa (kelloja siirretään 1 tunti eteenpäin)


Maaliskuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista