Marraskuu 2019

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Marraskuu 2019

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Marraskuu 2019


Tervehdys jäsenille

Kun kurpitsaiset juhlat ovat ohi, joulu alkaakin lähestyä jo melkoista vauhtia. Valitettavasti monille se myös tarkoittaa kokeisiinpänttäysaikaa. Marraskuussa ilmat usein jo kylmenevät melko kirpeiksi aamuiksi AM:in mailla, mutta lunta joudutaan vielä odottelemaan. Mikä olisikaan siis parempaa aikaa käpertyä viltin alle kaakaomukillisen - tai rakkaan! - kanssa. Huispaajille marraskuu toki tietysti tarkoittaa enemmänkin kovia treenejä ja kauden ensimmäisten otteluiden jännittämistä! Suurin osa koulusta onkin seuraamassa marraskuun huispausotteluita, tuli taivaalta sitten vettä, räntää tai peräti lunta!


Marraskuun chatroolipeli-ilta
Marraskuun peli-illassa pelataan Puuskupuh vs. Korpinkynsi -huispausottelun aamua. Ilmassa on tietysti suuren urheilujuhlan tuntua ja jo pelanneet joukkueetkin jännittävät, miten huispauskausi alkaa kahdelle muulle joukkueelle! Peli-iltaa pelataan tiistaina 26. marraskuuta 2019 klo 19 alkaen koulun chatissa ja lisätietoa peli-illasta löytyy täältä.

Marraskuun ylläpitokokous
Syksyn ensimmäiseen, avoimeen ylläpitokokoukseen saapui melko paljon porukkaa, joten päätimme pitää marraskuun kokouksenkin avoimen. Kokouksissa käydään läpi AM:in asioita, jaetaan tehtäviä ja ideoidaan uusia juttuja. Kaikki halukkaat AM:in jäsenet ovat siis tervetulleita myös seuraavaan kokoukseen, joka pidetään tiistaina 5. marraskuuta 2019 klo 18 alkaen chatissa ja kestää noin tunnin. Lisätietoa aiheesta löytyy kokoustopiikista, jossa ilmoitetaan myös kanavan nimi. Koska kokoukselle on aikaa melko vähän ja asiaa paljon, toivomme, että siellä pitäydytään melko tiukasti käsillä olevissa aiheissa ja säästetään muut asiat kokouksen loppuun, jos aikaa jää. Jos et pääse itse kokoukseen paikalle, mutta sinulla on sen aiheisiin liittyen jotakin kommentoitavaa tai ideoita, niitä voi lähettää myös etukäteen Jesse Cainelle tai Sebastian Madisonille yksityisviestillä.

Joulukalenteri 2019
Tämän vuoden joulukalenteri kootaan parin vuoden tauon jälkeen hahmokalenterina eli toisin sanoen jokainen luukku on jonkun pelaajan tekemä ja liittyy johonkin tämän hahmoon. Virallinen ilmoittautuminen on jo ohi, mutta joitakin luukkuja on vielä vapaana, joten jos havahdut tähän vasta nyt ja tahdot ehdottomasti tehdä vieä luukun, otathan yhteyttä Sebastian Madisoniin! Huomaa, että myöhästä aloituksesta huolimatta kaikkien tulee noudattaa sellaista aikataulua, että luukut ovat valmiita ja toimitetty Sebastianille viimeistään sunnuntaina 17.marraskuuta 2019. Lisätietoa kalenterista löytyy täältä ja vanhoja joulukalentereja puolestaan voi päästä ihailemaan (tai hakemaan niistä inspiraatiota) täältä.

Huispaus lukuvuonna 2019-2020
Ensimmäiset huispausilmoittautumiset ovat nyt ohi ja joukkueiden kokoonpanot löytyvät huispaustopiikista. Vapaaksi jääneille paikoille voi ilmoittautua koko lukuvuoden ajan postaamalla ilmoittautumislomakkeen samaiseen topiikkiin. Loput paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Puuskupuhin ja Rohkelikon joukkueisiin on lisäksi tällä hetkellä käynnissä kapteenihaku, joten jos joku näissä joukkueissa on kiinnostunut kapteenin paikasta, lähetäthän hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 10. marraskuuta 2019. Lukuvuoden ensimmäinen huispausottelu pelataan lauantaina 9. marraskuuta 2019, jolloin julkaistaan siis Rohkelikko vs. Luihuinen -ottelun tulokset. Puuskupuh vs. Korpinkynsi -ottelun tulokset puolestaan ilmestyvät lauantaina 23. marraskuuta 2019. Otteluiden tulokset arvotaan näiden sääntöjen mukaisesti, minkä jälkeen joukkueiden pelaajilla on mahdollisuus muutaman viikon ajan kommentoida, miten ottelu heidän hahmojensa kannalta meni (lopputulos huomioon ottaen).

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020
Ilmoittautumisaika lukuvuodelle 2019-2020 on virallisesti jo päättyynyt, mutta niin kauan kuin ilmoittautumistopiikki on vielä auki, voi ilmoittautumisensa edelleen hoitaa siellä, mikäli havahtuu siihen vasta nyt. Jos sinulla on ilmoittautuminen tekemättä ja tahdot vielä jatkaa, ILMOITTAUDU NYT HETI. Suljemme ilmoittautumistopiikin, kun alamme karsimaan ilmoittautumatta jättäneitä hahmoja pois erinäisiltä listoilta toivottavasti tässä lähiviikkojen aikana emmekä anna siitä enää erillistä etukäteisvaroitusta. Jos havahdut ilmoittautumiseen vasta, kun topiikki on lukittu ja hahmosi jo karsittu pois listoilta, voit saada hahmosi takaisin lähettämällä yksityisviestiä Jesse Cainelle tai sähköpostia osoitteeseen amtylypahka@gmail.com. Mainitsethan viestissäsi vähintään hahmosi koko nimen sekä tuvan (tai henkilökunnan tapauksessa viran).

Marraskuun erikoiskirjahaaste
Vuosi 2019 alkaa olla jo loppusuoralla ja niinpä onkin aika perinteisen erikoishaasteemme! Marraskuun kirjahaasteena on toisin sanoen lukea jotain hieman uudempaa tuotantoa eli vuonna 2019 ensimmäisen kerran julkaistu kirja. Genrellä tai kirjan muulla sisällöllä ei ole väliä, kunhan kyseessä on tämän vuoden julkaisu. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät erikoishaasteen topiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaisessa topiikissa. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2019 loppuun saakka, ja mikäli olet jo sattunut tänä vuonna aikaisemmin lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit lukea sen hyväksi tähän haasteeseen vaikka samantien. Kirjahaasteeseen yleisemminkin voi edelleen osallistua, vaikka ei sitä heti vuoden alussa olisikaan tehnyt! Lisätietoa kirjahaasteesta yleisesti sekä osallistumisohjeet löytyvät kirjahaasteen infosta.

Marras-joulukuun roolipelihaaste
Pari vuotta takaperin roolipelihaasteessa kirjoitettiin äideista ja nyt on vuoro isien! Vuoden viimeisen roolipelihaasteen aihe on siis isä. Jos hahmon biologinen isä ei ole kuvioissa tai hänestä kirjoittaminen ei muuten innosta, ei hätää, sillä haasteessa voi keskittyä myös muunlaiseen isähahmoon, isyyteen tai isämäisyyteen. Isästä on kuitenkin tarkoitus kirjoittaa niin, että oma roolipelihahmosi on keskiössä, joten muista pitää hänetkin mukana tarinassasi! Lisätietoa sekä osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista ja osallistumisaikaa on vuoden loppuun eli tiistaihin 31. joulukuuta 2019. Haasteeseen voi osallistua niin monella hahmollaan kuin haluaa ja jokaisesta osallistumisesta tienaa roolipelipisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Lukuvuoden 2018-2019 päätös ja palkinnot
Uusi lukuvuosi on lähtenyt jo hyvin käyntiin, mutta edellisen lukuvuoden päättäminen on edelleen hieman kesken. Olemme edistyneet asiassa siinä mielessä, että puuttuvia pisteitä on vielä vähemmän, mutta muutamia kuitenkin. Asia hoidetaan kuitenkin tässä vielä jossain kohtaa, minkä jälkeen kaikki saavat myös todistuksensa ja pidämme jonkinlaisen päättäjäisjuhlan. :)

Kesäleiri 2019
Kesäleirikin päätellään tästä jossain kohtaa palkinnonjakoineen, mutta pyrimme hoitamaan ensin lukuvuoden 2018-2019 pisteytyksen ja palkinnot kuntoon.

Lukuvuoden 2018-2019 vuosikirja
Lukuvuoden 2018-2019 vuosikirjapalkintojen äänestys päättyi jo, mutta hahmoesittelyjä voi vuosikirjaa varten lähettää vielä niin kauan, kun vuosikirjaa ei olla koottu (eli näillä näkymin miltei marraskuun loppuun). Kaikista lukuvuonna jäseninä olleista hahmoista listataan vuosikirjan nimi, tupa ja luokka-aste, mutta jos tahtoo pidemmän, sanallisen esittelyn ja/tai hahmon muita erityisasemia tai hauskoja taikka muuten kuvaavia lausahduksia ja hetkiä lukuvuoden varrelta, tulee sellainen lähettää meille erikseen täältä löytyvin ohjein.

Rästissä olevat ylläpitotyöt
Kirjahaasteen 2018 tulokset, vuosikirjat 2016-2018... ja muutama muukin juttu. Tiedämme, että ne ovat myöhässä ja muistamme ne edelleen, mutta ajanpuutteessa meidän on täytynyt keskittyä ensisijaisesti nykyhetkeen ja juoksevien asioiden hoitamiseen. Aikomuksenamme on kyllä kuitenkin edelleen jossain välissä kiriä pitkältä tehtävälistaltamme myös näitä rästihommia kiinni (ja olemme joskus ennenkin onnistuneet siinä, joten ei nyt heitetä vielä pyyhettä kehään!).


Uudet oppilaat

Aiden Morgan (Luihuinen, 6. luokka)
Amelia Birney (Puuskupuh, 5. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä :(


Tapahtumat

02.11.2019 - Pyhäinpäivä
05.11.2019 - Marraskuun ylläpitokokous chatissa klo 18
06.11.2019 - Esmercan Castillon syntymäpäivä (40 vuotta)
09.11.2019 - Rohkelikko vs. Luihuinen -huispausottelu
10.11.2019 - Isänpäivä (Suomi)
12.11.2019 - Täysikuu
23.11.2019 - Puuskupuh vs. KOrpinkynsi -huispausottelu
26.11.2019 - Uusikuu
30.11.2019 - Lucas MacFhionnlaigh'n syntymäpäivä (20 vuotta)


Marraskuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista