Lokakuu 2019

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Lokakuu 2019

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Lokakuu 2019


Tervehdys jäsenille

Lokakuussa Tylypahka AM:issa juhlistetaan kurpitsajuhlaa sekä AM:in syntymäpäiväjuhlaa eli toisin sanoen sivuston perustamisen vuosipäivää. Tänä vuonna AM täyttää jo melko kunnioitettavat 14 vuotta! Kurpitsajuhlaan ja ylipäätän syksyyn ja lokakuuhun liittyen kuukauden peli-illassa pelataan kurpitsojen kaivertamista, joten muista toki tuoda hahmosi mukaan kaivertamaan kaikista hienoin kurpitsa! Lokakuussa on tietysti myös aikaa nauttia ruskasta sekä varmasti myös ensimmäisistä, kirpeistä syysaamuista - tai masistella sisällä loputtoman tuntuisia syyssateita, jotka varmasti saapuvat myös vääjäämättä. Sinä päätät, miten hahmosi syksynsä viettää!


Lokakuun chatroolipeli-ilta
Koulun päättävät tahot ovat kaikessa viisaudessaan tänä vuonna keksineet siirtää kurpitsajuhlien koristeluvastuun oppilaille, joten lokakuun peli-illassa kaiverretaan tällä kertaa kurpitsoja! In-game askartelutuokio on luonnollisesti kaikille oppilaille pakollinen - ja valitettavasti muutamalle opettajallekin. Peli-illan ajankohdasta voi äänestää keskiviikkoon 2. syyskuuta 2019 saakka, jonka jälkeen julkistamme pelin ajankohdan.

Syksyn ensimmäinen ylläpitokokous
Olemme aiemmin kokoustaneet ylläpidon kesken noin 1-2 kertaa kuussa käydäksemme läpi AM:in asioita ja jakaaksemme tehtäviä. Kokouksista on nyt ollut kesän aikana pitkä tauko, mutta aloitamme ne nyt taas uudestaan ja tahdoimme toivottaa kaikki AM:in ylläpitohommista kiinnostuneet jäsenet tervetulleiksi tähän syksyn ensimmäiseen kokoukseen. Kokous pidetään maanantaina 7. lokakuuta 2019 klo 20 alkaen chatissa ja kestää (toivottavast) noin tunnin. Lisätietoa aiheista löytyy kokoustopiikista ja siellä ilmoitetaan myös myöhemmin kanavan nimi. Jos et pääse itse kokoukseen paikalle, mutta sinulla on sen aiheisiin liittyen jotakin kommentoitavaa tai ideoita, niitä voi lähettää myös etukäteen Jesse Cainelle tai Sebastian Madisonille yksityisviestillä.

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020
Ilmoittautumisaika lukuvuodelle 2019-2020 on virallisesti päättynyt eilen, mutta niin kauan kuin ilmoittautumistopiikki on vielä auki, voi ilmoittautumisensa edelleen hoitaa siellä, mikäli havahtuu siihen vasta nyt. Jos sinulla on ilmoittautuminen tekemättä ja tahdot vielä jatkaa, ILMOITTAUDU NYT HETI. Suljemme ilmoittautumistopiikin, kun alamme karsimaan ilmoittautumatta jättäneitä hahmoja pois erinäisiltä listoilta toivottavasti tässä lähiviikkojen aikana emmekä anna siitä enää erillistä etukäteisvaroitusta. Eronneiden hahmojen foorumitunnuksien oikeudet kavennetaan vierailijan tasolle tai poistetaan kokonaan, mikäli tunnuksella ei ole postattu yhtäkään viestiä. Jos havahdut ilmoittautumiseen vasta, kun topiikki on lukittu ja hahmosi jo karsittu pois listoilta, voit saada hahmosi takaisin lähettämällä yksityisviestiä Jesse Cainelle tai sähköpostia osoitteeseen amtylypahka@gmail.com. Mainitsethan viestissäsi vähintään hahmosi koko nimen sekä tuvan (tai henkilökunnan tapauksessa viran).

Huispaus lukuvuonna 2019-2020
Vanhojen huispaajien ilmoittautuminen alkoi eilen 30. syyskuuta 2019 ja jatkuu kahden viikon ajan sunnuntaihin 13. lokakuuta 2019. Tämä ilmoittautumisaika on tarkoitettau viime lukuvuonna joukkueissa olleille hahmoille, jotka voivat varmistaa vanhan pelipaikkansa pysymisen. Tämän jälkeen maanantaina 14. lokakuuta 2019 klo 18 alkaen loppuihin pelipaikkoihin voi ilmoittautua kuka tahansa 2.-7. luokalla oleva (lentotaitoinen) hahmo. Ensimmäinen joukkuejako uusien ilmoittautujien kesken tehdään maanantania 28. lokakuuta 2019, joten kannattaa ilmoittautua ennen sitä, jos tahtoo varmistaa paikkansa joukkueessa! Jos sen jälkeen joukkueissa on vielä vapaana paikkoja, on haku niihin auki koko loppulukuvuoden ja ne jaetaan ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoa huispausjoukkueisiin hakemisesta löytyy huispaushakuinfosta.

Lukuvuoden 2018-2019 päätös ja palkinnot
Uuden lukuvuoden alkajaisjuhla saatiin jo pelattu kunnialla ja ihan kohtuullisessa aikataulussa, mutta edellisen lukuvuoden päättäminen vielä roikkuu hieman. Suurin osa puuttuvista tupapisteistä on jo palkittu, mutta muutamia epäselvyyksiä selvitetään vielä. Elämme kuitenkin edelleen siinä ajatuksessa, että nämä hoidetaan vielä ja päättäjäisjuhlat 2018-2019 palkinnonjakoineen juhlitaan vielä jossain kohtaa syksyä. :D

Kesäleiri 2019
Kesäleirikin päätellään tästä jossain kohtaa palkinnonjakoineen, mutta pyrimme hoitamaan ensin lukuvuoden 2018-2019 pisteytyksen ja palkinnot kuntoon.

Lokakuun erikoiskirjahaaste
Lokakuun erikoiskirjahaasteena on lukea jonkinlainen kummitustarina. Se, minkälaisesta kummittelusta on kyse, jää jokaisen itse valittavaksi ja kirjan sävy voi olla kepeämpi tai pelottavampi, miten itse haluat. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät erikoishaasteen topiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaisessa topiikissa. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2019 loppuun saakka, ja mikäli olet jo sattunut tänä vuonna aikaisemmin lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit lukea sen hyväksi tähän haasteeseen vaikka samantien. Kirjahaasteeseen yleisemminkin voi edelleen osallistua, vaikka ei sitä heti vuoden alussa olisikaan tehnyt! Lisätietoa kirjahaasteesta yleisesti sekä osallistumisohjeet löytyvät kirjahaasteen infosta.

Syys-lokakuun roolipelihaaste
Syys-lokakuun roolipelihaastee jatkuu tässäkin kuussa ja aiheena on vahinko. Tarkoitus on siis kirjoittaa jostakin hahmollesi sattuneesta vahingosta. Se voi olla pieni tai iso ja sen seuraukset voivat positiivisia tai negatiivisia, mutta se on alun perin sattunut siis tahattomasti. Lisätietoa sekä osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista ja osallistumisaikaa on elokuun loppuun eli lauantaihin 31. lokakuuta 2019. Haasteeseen voi osallistua niin monella hahmollaan kuin haluaa ja jokaisesta osallistumisesta tienaa roolipelipisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Lukuvuoden 2018-2019 vuosikirja
Lukuvuoden 2018-2019 vuosikirjapalkintojen äänestys päättyi jo, mutta hahmoesittelyjä voi vuosikirjaa varten lähettää vielä niin kauan, kun vuosikirjaa ei olla koottu (eli luultavasti ainakin lokakuun puoliväliin). Kaikista lukuvuonna jäseninä olleista hahmoista listataan vuosikirjan nimi, tupa ja luokka-aste, mutta jos tahtoo pidemmän, sanallisen esittelyn ja/tai hahmon muita erityisasemia tai hauskoja taikka muuten kuvaavia lausahduksia ja hetkiä lukuvuoden varrelta, tulee sellainen lähettää meille erikseen täältä löytyvin ohjein.

Rästissä olevat ylläpitotyöt
Kirjahaasteen 2018 tulokset, vuosikirjat 2016-2018... ja muutama muukin juttu. Tiedämme, että ne ovat myöhässä ja muistamme ne edelleen, mutta ajanpuutteessa meidän on täytynyt keskittyä ensisijaisesti nykyhetkeen ja juoksevien asioiden hoitamiseen. Aikomuksenamme on kyllä kuitenkin edelleen jossain välissä kiriä pitkältä tehtävälistaltamme myös näitä rästihommia kiinni (ja olemme joskus ennenkin onnistuneet siinä, joten ei nyt heitetä vielä pyyhettä kehään!).


Uudet oppilaat

Joshua Burke (Korpinkynsi, 4. luokka)
Sophie Lewis (Rohkelikko, 2. luokka)
Grace Mason (Rohkelikko, 1. luokka)
Lucrecia Flores (Luihuinen, 5. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä :(


Tapahtumat

07.10.2019 - Ylläpitokokous klo 20 chatissa
08.10.2019 - Jayden Lewisin syntymäpäiväjuhlat chatissa
13.10.2019 - Täysikuu
16.10.2019 - Prof. Archibald McGregorin syntymäpäivä (80 vuotta)
21.10.2019 - Tylyapahka AM:in syntymäpäivä (14 vuotta)
28.10.2019 - Uusikuu
31.10.2019 - Halloween ja kurpitsajuhla


Lokakuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista