Rosalie Carrow

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Rosalie Carrow
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 23. Syyskuuta 2019, 18:35
Ammatti: Opettaja
Oppiaine: Yrttitieto

Rosalie Carrow

Viesti Kirjoittaja Rosalie Carrow »

Rosalie Mary Alyssa Carrow
Synt. 14.10.1990

Puhdasverinen, suku toiminut kuolonsyöjien riveissä aiemmin.

Sauva: Saksanpähkinää ja lohikäärmeen hammasta

Vanhemmat Cristopher Henrik Carrow (s. 1960) ja Victoria Savannah Carrow os. Bourne
Sisarukset Cristopher Gideon Carrow (s. 1988), Diana Savannah (s. 1992 k.2.2.2020) Delfina Eleonora (s. 1994 k. 16.6.2013)

Luonne:Rosalie on tiukka, itsepäinen, päättäväinen ja jymähtänyt ajatuksiltaan jonnekin 1900-luvun alkuun. Rosalie on joutunut lapsuuden olemaan isoveljensä varjossa, joten tästä seurauksena hänestä on tullut miellyttämishaluinen, sekä päättäväinen. Hän ei puhele liikoja ja puhuu yleensä asiaa kun puhuu. Kaiken minkä Rosalie tekee, tekee hän tarkasti. Oli kyse sitten siivoamisesta, muistiinpanoista tai ruuanlaitosta. Nainen on hieman huono ystävystymään, ja vielä huonompi harkitsemaan mitään parisuhteen tapaistakaan. Rosalie haaveilee kuitenkin todellisesta rakkaudesta ja suurista tunteista. Itsenäinen nainen ei kuitenkaan välitä miehistä, eikä myönnä edes itselleen kunnolla, että on naisiinpäin.

Perhe on Rosalielle tärkeä ja menee etusijalle melkein kaikissa tapauksissa. Rosalie kokikin pienen romahduksen, kun hänen nuorempi siskonsa teki itsemurhan. Tapauksen jälkeen Rosalie eristäytyi puoleksi vuodeksi perheestään ja aloitti yrttitiedon opinnot.

Menneisyys: Rosalie on puhdasverisestä suvusta, joka yrittää pitää viimeiset ylpeyden rippeet kaiken tämän uudistuksen keskellä. Aina hieman veljensä varjoon jääneenä ja miellyttämishaluisena, on oppinut tavoittelemaan sitä mitä haluaa. Kun Cristopher oli opiskelemassa itselleen tulevaisuutta, Rosalie, Diana ja Delfina opiskelivat kiltisti kotiopetuksessa serkkunsa Aurelian kanssa. Rosalie on kateellinen veljelleen, vaikkei näytäkään sitä kovinkaan helposti ulospäin.

Itsenäinen nainen opiskeli kaikella päättäväisyydellä itselleen yrttitiedon opettajan pätevyyden ja samalla lääkekasvejakin, vaikka oma koulupohja ei ollutkaan mitenkään kummoinen.

Ulkonäkö: Ulkonäöllisesti Rosalie muistuttaa paljon serkkuaan Aureliaa, sillä 165cm pitkä, hoikka ja siro tyttö näyttää nopeasti katsottuna aivan serkultaan. Ruskeat piikkisuorat hiukset ylettyvät lapaluiden kohdalle, kasvot ovat kalpeat, hivenen pyöreähköt. Silmät ovat isot ja ruskeat. Vaatteina Rosalien päällä näkee järkeviä kaapuja, ei paljon paljasta ihoa ja väritykseltään neutraalia. Rosalie suosii paljon mustaa, valkoista ja harmaata, välillä beigeä.

Rosalie harrastaa huilun- ja pianonsoittoa, upottaen kaiken vapaa-aikansa yleensä siihen. Kasvien hoitamisen jälkeen toki.