Veronica Dahl

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Veronica Dahl
Taikuri
Viestit: 48
Liittynyt: 22. Syyskuuta 2019, 19:21
Ammatti: parantaja/kuraattori

Veronica Dahl

Viesti Kirjoittaja Veronica Dahl »

Veronica Ruth Dahl
23.08.1985, horoskoopiltaan neitsyt, noita,
Koulun parantaja, kuraattori, psykiatri

  • Käynyt kotiopetuksessa velho sekä jästi koulut. Opiskellut jästien psykiatrisen sairaanhoitajan koulutuksen ja velhojen parantaja koulutuksen.
  • Omistaa vinon pitkähkön taipuisan sauvan, joka on tehty vaahterasta, ytimenä gäätän viiksi.
  • Suojelius on ilves.

Veronica on sosiaalinen olento, joka tarvitsee aktiivista ihmiskontaktia, mutta silloin kun sitä on liikaa, kaipaa kirjojen pariin. Urheilee paljon (mm. kävelee, pyöräilee ja joogaa), mutta lukee ja kirjoittaa sitäkin enemmän. Ratkoo ajankulukseen ristikoita ja tykkää kaikista aivoleikeistä. On (pitkälti) vegaani, mm. allergioidensa takia. Juo melko non-stoppina teetä. On aloittanut AM:iin tulonsa jälkeen taas kahvinjuonnin saadakseen energiaa. On perso makealle. Ei juo alkoholia miltei ikinä, pitää tosin viinistä. Toisinaan hyvin stressaantuneena on sortunut lihan syömiseen tai useampaan leivokseen.
On luonteeltaan pirteä, avoin, huumorintajuinen ja mukautuva. On kärsivällinen ja pyrkii olemaan mahdollisimman ymmärtävä kaikkea kohtaan, ja mielellään yrittää auttaa aivan kaikessa. Välillä on liian utelias.
Omaa hyvän intuition, päättelykyvyn ja empatiakyvyn. On fiksu vaikkakin vähän hömelö. On kaikin puolin hyväntahtoinen ihminen.


Veronica on 170 pitkä vaalea nainen, jonka paino pyörii 60 kilon kummallakin puolella. Käyttää koon 39 kenkiä. Mitat tuumina ovat 38-28-38.
Hänellä on timantinmuotoiset kasvot, joita kehystää pitkät laineikkaat luonnon vaaleat hiukset. Hiuksiaan pitää useimmiten korkeahkolla ponihännällä.
Mantelinmuotoiset silmät ovat vihreänruskeat, mielletään usein valossa vihreiksi, mutta hämärässä näyttävät ruskeilta. Ohuet kaarevat kulmat joiden välissä ilmerypyt. Niitä reunustaa aina jonkinlaiset silmälasit, jotka istuvat hyvin tämän suorahkolle nenälle. Tykkää hieman hullutella silmälasien malleilla.
Veronicalla on täyteläisen pyöreät hymyileväiset huulet, ja hyvät hampaat, tosin etuhampaiden välissä on rako, jota on hävennyt koko elämänsä.
Käyttää mielenkiintoisia sekä hillittyjä koruja, riippuen asuista. Toisinaan käyttää meikkiä vahvasti, mutta arjessa sutii vain hieman mascaraa ripsiin, punaa poskille ja huulille. Pukeutuu mielellään hameisiin, pitkähihaisiin ja korkokenkiin. Tykkää 30 - 70-lukujen pukeutumistyyleistä. Välillä asut voivat olla tyylillisesti hauskoja, mutta näyttää aina kuitenkin fiksulta, viehättävyyttä unohtamatta.


Veronicalla on käheän heleä ääni, ja tarttuva nauru. Ei käytä hajusteita, mutta tuoksut jäävät herkästi tämän hiuksiin. Tuoksuu usein leivonnaisille, kanelille, laventelille ja vaniljalle. Olemus on yleensä pirteä ja lempeä, mutta mukautuu tilanteisiin. Leipoo miltei päivittäin, tarjoaa tekeleitään yleensä vierailleen, ja niihin voi usein myös törmätä opettajain huoneen pöydällä tai tapahtumissa.


Dahlin suku on skandinaavinen, ja äidin puolen suku on britti. Vain Veronica ja hänen veljensä Michael asuvat Britanniassa. Michael on kolmas lapsi Dahlin perheessä, kun Veronica taas on neljäs. Michael oli Veronican paras ystävä, kunnes Michael meni naimisiin. Tämän puoliso ei pidä Veronicasta. Veronicalla on pari opiskelija tyttöystävää Lontoossa, mutta hän näkee heitä vain pari kertaa vuodessa. Tällä hetkellä Rosalie Carrow on ehkä lähimpänä ystävää mitä hänellä on. Dahlin suvussa esiintyy paljon surkkeja ja parantajia.
Viimeksi muokannut Veronica Dahl, 15. Heinäkuuta 2023, 13:42. Yhteensä muokattu 8 kertaa.
Throw Kindness around like Confetti (ɔ◔‿◔)ɔ ♥
Avatar
Veronica Dahl
Taikuri
Viestit: 48
Liittynyt: 22. Syyskuuta 2019, 19:21
Ammatti: parantaja/kuraattori

Re: Veronica Dahl

Viesti Kirjoittaja Veronica Dahl »

Veronican työhuone, eli kuraattorin vastaanotto, sijaitsee sairaalasiiven lähettyvillä. Sen voi ohittaa huomaamattaan, sillä työhuone on matalan ja kapean puisen oven takana. Ovessa on pieni kultainen kyltti, jossa lukee Veronica Dahl, Kuraattori. Oven ulkopuolella, vasemmalla puolen, on ruskeapuinen tuoli, jonka istuinosat on päällystetty mustalla nahalla. Oikealla puolen ovea omassa ruukussaan asustelee iso eläväinen kultapalmu. Voit koputtaa oveen tai istua tuolille odottamaan, odotellessasi voit jutella palmulle. Palmulla ei ole vielä nimeä, mutta se on hyvä kuuntelemaan.
Kun astut sisälle ovesta, näet ison luonnonvaloisan huoneen, joka on sisustettu modern mid century tyyliin. Huoneessa vallitsee rauhaisa atmosfääri, ja sen täyttää jokin raikas tuoksu, voit itse päättää onko se tee, appelsiini, raikas ilma vai kenties vanilja.
Suoraan edessäsi on kaksi erittäin mukavan näköistä lepotuolia, joidenka välissä on lehtiä ja pieni pöytä. Puolella seinistä on lattiasta kattoon ylettyviä hyllyjä, toisella puolikkaalla tauluja ja ikkunaa. Sinusta oikealla on takka ja Veronican työpöytä. Sinusta vasemmalla, hyllyt ovat täynnä levyjä ja vinyylejä, ja niiden taakse kätkeytyy ovi, josta pääsee Veronican asuinhuoneistoon, mutta ovi on lukittu.
https://i.pinimg.com/564x/ba/f7/67/baf7 ... c04f49.jpg
https://i.pinimg.com/564x/c5/d5/17/c5d5 ... 5c7554.jpg
Throw Kindness around like Confetti (ɔ◔‿◔)ɔ ♥
Avatar
Veronica Dahl
Taikuri
Viestit: 48
Liittynyt: 22. Syyskuuta 2019, 19:21
Ammatti: parantaja/kuraattori

Re: Veronica Dahl

Viesti Kirjoittaja Veronica Dahl »

OTA YHTEYTTÄ TAI JÄTÄ KYSYMYKSIÄ TÄNNE

Askarruttaako sinua jokin? Onko sinulla jotakin mistä haluaisit puhua? Onko jotakin sattunut ja haluaisit neuvoja? Oli asiasi sitten kiusatuksi tuleminen, jokin pelko tai mieltäsi yleisesti askarruttava asia, esitä kysymyksesi tai asiasi tähän kirjaan!
Throw Kindness around like Confetti (ɔ◔‿◔)ɔ ♥
Vastaa Viestiin