Elokuu 2019

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Elokuu 2019

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Elokuu 2019


Tervehdys jäsenille

Elokuu, viimeinen kesäkuukausi ennen syksyä. Tylypahka AM:issa elokuu on myös viimeinen kesälomakuukausi, joten vielä on kaikilla nelisen viikkoa aikaa lomailla ennen paluuta koulun penkille. Muistakaa käyttää siis aika hyödyksi! Elokuussa voi hyvin jo alkaa pelata tietenkin myös lukuvuodelle sijoittuvai pelejä tai vaikkapa syksyn perinteisiä junapelejä!


Elokuun chatroolipeli-ilta
Elokuun peli-illassa kesäleiriläiset viedään päiväksi vesipuistoon! Koska kyseessä on tavallinen jästivesipuisto, jota ei ole varattu pelkästän AM:ille, voi peliin pelata mukaan myös kesäleirille osallistumattomia hahmoa. Peli pelataan keskiviikkona 21. elokuuta 2019 klo 19 alkaen ja lisätietoa peli-illasta löytyy peli-iltatiedotteesta.

Kesäloma 2019 ja kesäleiri
Tylypahka AM:in kesäloma jatkuu vielä elokuun ajan päättyen sunnuntaihin 1. syyskuuta 2019. Kesäloman aikana ei järjestetä normaalia opetusta, mutta foorumi ja chat ovat normaalisti auki ja niissä saa pelata menneelle lukuvuodelle sijoittuvia pelejä ja näin elokuuta elettäessä toki jo vaikka jotain uuden lukuvuoden syksyyn sijoittuvia, kuten vaikkapa junamatkaa koululle (huomatkaa kuitenkin, että pisteet ennen lukuvuoden alkua pelatuista peleistä menevät kesäleirin pistesaldoon).. Lisäksi kesäloman aikana AM järjestää perinteisen kesäleirin, jolle sijoittuvia tapahtumia voi myös pelata kesän aikana. Kesäleirille voi ilmoittautua täällä.

Lukuvuoden 2018-2019 palkinnot
Äänestykset ovat nyt päättyneet ja tulokset julkistetaan päättäjäisjuhlassa (joka pidetään todennäköisesti vasta sysykuun puolella).

Elokuun erikoiskirjahaaste
Elokuun haasteessa päästään lukemaan niitä kirjoja, joita olet aikonut lukea jo noin ikuisuuden ajan, sillä tarkoituksena on lukea kirja, joka on ollut "luettavaksi"-listallasi jo vähintään vuoden! Nyt on siis loistava tilaisuus vihdoin lukea se kirja, joka sinun oli tarkoitus lukea jo ajat sitten! Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät erikoishaasteen topiikista ja siellä voi pyytää myös kirjasuosituksia, jos vaikka pää lyö tyhjää. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaisessa topiikissa. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2019 loppuun saakka, ja mikäli olet jo sattunut tänä vuonna aikaisemmin lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit lukea sen hyväksi tähän haasteeseen vaikka samantien. Kirjahaasteeseen yleisemminkin voi edelleen osallistua, vaikka ei sitä heti vuoden alussa olisikaan tehnyt! Lisätietoa kirjahaasteesta yleisesti sekä osallistumisohjeet löytyvät kirjahaasteen infosta.

Heinä-elokuun roolipelihaaste
Elokuussa jatkuu vielä roolipelihaaste aiheella eläimet. Eläimen ei välttämättä tarvitse olla elävä ja hengittävä, oikea eläin vaan kyseessä voi olla myös vaikkapa taulussa esiintyvä eläin. Ja vaikka ihmisetkin sinällään ovat eläimiä, niin tällä kertaa haasteessa on tarkoitus kirjoittaa muista eläimistä, joten edes se apinamainen pikkusisko tai myyrän näköinen naapuri eivät valitettavasti tähän haasteeseen käy. Lisätietoa sekä osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista ja osallistumisaikaa on elokuun loppuun eli lauantaihin 31. elokuuta 2019. Haasteeseen voi osallistua niin monella hahmollaan kuin haluaa ja jokaisesta osallistumisesta tienaa roolipelipisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti. Kaikki haasteesta jettavat pisteet lasketaan kesäleirin pistesaldoon.

Ylläpidon (Cainen) "opintoloma" jatkuu
Kuten monet jo tietävät, olen enemmän tai vähemmän "lomaillut" AM:in ylläpitohommistani työskennellessäni IRL graduni parissa. Valitettavasti tämä projekti jatkuu edelleen vielä ainakin elokuun ajan, joten suurta aktivoitumista ei valitettavasti ainkaan ennen syyskuuta ole luvassa.

Lukuvuoden 2018-2019 vuosikirja
Lukuvuoden 2018-2019 vuosikirjapalkintojen äänestyis päättyi jo, mutta hahmoesittelyjä voi vuosikirjaa varten lähettää vielä 15. syyskuuta 2019 saakka. Kaikista lukuvuonna jäsenistä olleista hahmoista listataan vuosikirjan nimi, tupa ja luokka-aste, mutta jos tahtoo pidemmän, sanallisen esittelyn ja/tai hahmon muita erityisasemia tai hauskoja taikka muuten kuvaavia lausahduksia ja hetkiä lukuvuoden varrelta, tulee sellainen lähettää meille erikseen täältä löytyvin ohjein.

Vuoden 2018 kirjahaasteen tulokset
Ovat edelleen tulossa joskus. Eivät kuulu tällä hetkellä kriittisimpiin AM-tehtäviin, mutta ovat kyllä siellä tehtävälistalla ja tulossa, kunhan aikaa ja motivaatiota löytyy.

Vuosikirjat 2016-2017 ja 2017-2018
Sama, vanha virsi edelleen vuosikirjojen kanssa: 2016-2017 vuosikirja on jo melkein koottu yhdessä Sebastianin kanssa, 2017-2018 myös melko hyvässä jamassa, mutta kummankin viimeistelyt ovat tällä hetkellä jäissä niin kauan kuin suurin osa ajastani (ja energiastani) kuluu IRL-elämässä gradun parissa. Vuosikirjan 2018-2019 kokoaminen toivottavasti sujuu vähän rivakammalla aikataululla ja se aloitetaan tämän kevään aikana ja siitä tulee minun sijaani vastaamaan Sebastian Madison, joten ehkä saamme sen jopa valmiiksi joskus ajallaan! (Tai sitten emme.)


Uudet oppilaat
*Luokka-asteet ovat oppilaiden luokka-asteet syksystä 2019 alkaen.

Ei vielä uusia oppilaita :(


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä :(


Tapahtumat

01.08.2019 - Uusikuu
04.08.2019 - Kesäleiri päättyy (in-game)
11.08.2019 - Aimee Russellin (21 vuotta) ja Marcus Everettin (30 vuotta) syntymäpäivä
15.08.2019 - Täysikuu
21.08.2019 - Jesse Cainen syntymäpäivä (32 vuotta) ja elokuun chatpeli-ilta
25.08.2019 - Kesäleiri päättyy (off-game, leirihaasteiden deadline)
30.08.2019 - Uusikuu
31.08.2019 - Rachel Crowmoorin syntymäpäivä (17 vuotta)


Elokuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista