Kesäkuu 2019

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Kesäkuu 2019

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Kesäkuu 2019


Tervehdys jäsenille

Kesäloma! Toiset ovat odottanet tätä innolla, toiset vähemmän innolla, mutta kaikille se yhtä lailla koittaa. On aika hyvästellä koulukaverit kesäloman ajaksi ja matkata takaisin kotiin. AM:in oppilaat lähetetään kaikki koteihinsa kesäloman ajaksi, mutta henkilökunnan jäsenet voivat halutessaan asua kesäloman aikanakin koululla (mikäli asuvat siellä lukuvuosien aikanakin). Jotta AM:läisten kesä ei kuitenkaan kuluisi täysin erossa toisistaan, kesäloman aikana järjestetään kesäleiri, jolle oppilaat voiva osallistua!

In-game koulun päättäjäisjuhlaa vietetään lauantai-iltana 1. kesäkuuta 2019, jolloin valmistuvat oppilaat saavat päättötodistuksensa. Muut oppilaat saavat todistuksensa sunnuntaiaamuna. Pikajuna Lontooseen lähtee koululta sunnuntaina 2. kesäkuuta 2019 klo 12.


Kesäkuun chatroolipeli-ilta
Kesäkuun chatpeli-illassa hahmot voivat osallistua kesäloman aikana Lontoon liepeillä järjestettäville velhomusiikkifestivaaleille. Kyseessä ei ole kesäleiriin tai kouluun liittyvä aktiviteetti vaan kaikki paikalla olevat hahmot ovat siis vain sattumalta osuneet samoille festivaaleille. :D Mutta tästä johtuen siis paikalla voi olla myös hahmoja, jotka eivät osallistu kesäleirille ja toisaalta paikalle voi tuoda myös vaikkapa jo valmistuneita hahmoja halutessaan. Peli-illan päivämäärää voi äänestää keskiviikkoon 5. kesäkuuta 2019 saakka.

Lukuvuoden päättyminen
Kuten olen jo aika pitkään varoitellut, olen ollut kevään siinä määrin kiireinen, etten ole ehtinyt kauehasti tehdä lukuvuoden päättymiseen liittyviä töitä enkä luultavasti ehdi vielä ainakaan ennen elokuuta. Tästä johtuen päättäjäisjuhlat palkintojenjakoineen sekä todistukset tulevat tänä vuonna olemaan myöhässä, puhutaan luultavasti vasta elokuun loppupuolesta. Muuten lukuvuosi kuitenkin päättyy ajallaan eli sunnuntaina 2. kesäkuuta 2019. Tästä alkaa kesäloma, jonka aikana ei ole normaalia opetusta, mutta jonka aikana voi osallistua vuoden 2019 kesäleirille. Lukuvuoden päättymiseen liittyy myös hahmojen valmistuminen sekä siirtyminen luokalta toiselle, mistä voi lukea lisää tästä infosta.

Kesäloma 2019 ja kesäleiri
Kesäloma alkaa maanantaina 3. kesäkuuta 2019 ja päättyy sunnuntaina 1. syyskuuta 2019. Kesäloman aikana ei järjestetä normaalia opetusta, mutta foorumi ja chat ovat normaalisti auki ja niissä saa pelata menneelle lukuvuodelle sijoittuvia pelejä. Lisäksi kesäloman aikana AM järjestää perinteisen kesäleirin, jolle sijoittuvia tapahtumia voi myös pelata kesän aikana. Kesäleirille voi ilmoittautua täällä.

Tupa- ja roolipelipisteiden deadline
Sekä tupa- että roolipelipisteiden deadline on sunnunta 2. kesäkuuta 2019. Tämä tarkoittaa sitä, että lukuvuoden 2018-2019 saldoon menevät kaikki viimeistään kyseisenä päivänä ansaitut pisteet. Tähän sisältyvät kaikki viimeistään silloin ilmoitetut chatpelit sekä pelatut foorumipelivuorot ja lisäksi kaikki kursseihin liittyvät tupapisteet (koska ne on ansaittu kaikki ennen kyseistä deadlinea, vaikka opettaja palkitsisikin ne vasta myöhemmin). Opettajien tulee palkita kaikki kursseihinsa liittyvät tupapisteet viimeistään sunnuntaina 30. kesäkuuta 2019.

Lukuvuoden 2018-2019 palkinnot
Kuten ehkä huomasitte, palkintoja ei saatu äänestykseen toukokuun puolella, mutta ehkä tässä kuussa! Onneksi niillä ei kuitenkaan ole kiire, jos ne jaetaankin vasta elokuun puolella. :'D

Kesäkuun erikoiskirjahaaste
Kesään kuuluu tietysti meri, joten kesäkuussa luetaan mereen liittyviä kirjoja! Kesäkuun erikoishaasteessa tarkoituksena on lukea siis kirja, johon jollakin tavalla liittyy meri. Kyseessä voi olla kansikuva tai kirjan tapahtumat sijoittuvat merelle tai jotakin muuta vastaavaa. Kirja voi olla tietokirja tai fiktiota. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät erikoishaasteen topiikista ja siellä voi pyytää myös kirjasuosituksia, jos vaikka pää lyö tyhjää. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaisessa topiikissa. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2019 loppuun saakka, ja mikäli olet jo sattunut tänä vuonna aikaisemmin lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit lukea sen hyväksi tähän haasteeseen vaikka samantien. Kirjahaasteeseen yleisemminkin voi edelleen osallistua, vaikka ei sitä heti vuoden alussa olisikaan tehnyt! Lisätietoa kirjahaasteesta yleisesti sekä osallistumisohjeet löytyvät kirjahaasteen infosta.

Touko-kesäkuun roolipelihaaste
Touko-kesäkuussa roolipelihaasteen aiheena ovat edelleen treffit. Tekstin ei välttämättä tarvitse (mutta se voi!) sijoittua itse treffeille vaan kyseessä voi olla vaikkapa treffien muistelu tai niistä haaveilukin. Lisätietoa sekä osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista ja osallistumisaikaa on kesäkuun loppuun eli tiistaihin 30. kesäkuuta 2019. Haasteeseen voi osallistua niin monella hahmollaan kuin haluaa ja jokaisesta osallistumisesta tienaa roolipelipisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti. Haasteesta saatavat pisteet menevät lukuvuoden 2018-2019 pistesaldoon, jos osallistumisen jättää viimeistään 2. kesäkuuta 2019 ja muussa tapauksessa kesäleirin pistesaldoon.

Ylläpito kesälomalla
Normaalistikin kesäisin AM:in päivitystahti on ollut hieman huonompi kuin lukuvuosien aikana, mutta kieltämättä tästä keväästä huonommaksi on enää paha mennä. Siitä huolimatta kuitenkin huomautettakoon siis, että kesän aikana myös AM:in ylläpito on osaksi kesälomalla (tai kesä"lomalla") ja monet asiat tapahtuvat melko hitaasti. Olen itse enemmän tai vähemmän poissa kuvioista luultavasti vielä heinäkuun loppuun asti IRL-kiireiden vuoksi.

Vuoden 2018 kirjahaasteen tulokset
Ovat edelleen tulossa joskus. Eivät kuulu tällä hetkellä kriittisimpiin AM-tehtäviin, mutta ovat kyllä siellä tehtävälistalla ja tulossa, kunhan aikaa ja motivaatiota löytyy.

Vuosikirjat 2016-2017 ja 2017-2018
Sama, vanha virsi edelleen vuosikirjojen kanssa: 2016-2017 vuosikirja on jo melkein koottu yhdessä Sebastianin kanssa, 2017-2018 myös melko hyvässä jamassa, mutta kummankin viimeistelyt ovat tällä hetkellä jäissä niin kauan kuin suurin osa ajastani (ja energiastani) kuluu IRL-elämässä gradun parissa. Vuosikirjan 2018-2019 kokoaminen toivottavasti sujuu vähän rivakammalla aikataululla ja se aloitetaan tämän kevään aikana ja siitä tulee minun sijaani vastaamaan Sebastian Madison, joten ehkä saamme sen jopa valmiiksi joskus ajallaan! (Tai sitten emme.)


Uudet oppilaat

Ei vielä uusia oppilaita


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

01.06.2019 - Alexander Barnettin syntymäpäivä (15 vuotta)
02.06.2019 - Lukuvuosi 2018-2019 päättyy
03.06.2019 - Kesäloma alkaa ja uusikuu
09.06.2019 - Helluntaipäivä
10.06.2019 - Kesäleiri alkaa
15.06.2019 - Sebastian Madisonin syntymäpäivä (21 vuotta)
17.06.2019 - Täysikuu
21.06.2019 - Juhannusaatto
22.06.2019 - Juhannuspäivä


Kesäkuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista