Esmercan Castillo

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Esmercan Castillo
Aloittelija
Viestit: 5
Liittynyt: 21. Huhtikuuta 2015, 23:54
Ammatti: Professori
Oppiaine: Lento ja huispaus

Esmercan Castillo

Viesti Kirjoittaja Esmercan Castillo »

Koko nimi: Esmercan Jilwan Castillo
Kutsumanimi: Esmercan, Esme
Ikä: 35 vuotta
Syntymäpäivä: 6. marraskuuta 1979
Syntymäpaikka: Lontoo, Iso-Britannia
Sukupuoli: nainen
Asema: lennon ja huispauksen opettaja

Ulkonäkö: Esmercanilla on melko lyhyeksi kynityt, tummat hiukset ja tummat silmät sekä hieman keskimääräistä tummempi ihokin. Pituutta häneltä löytyy reiltu 170 senttimetriä ja lentoharrastus sekä muukin liikunta on pitänyt hänet melko sutjakassa kunnossa.
Vaatetuksen osalta Esmercan suosii melko perinteistä velhopukeutumista: kaapuja ja viittoja. Värien puolesta hän on melko kaikkiruokainen, mutta erityisesti violetti on hänen mieleensä.

Luonne: Esmercan on melko mukava ja rento tapaus eikä pahemmin turhista murehdi. Oppitunneillaan hän tosin tietysti pitää aina hyvän huolen siitä ettei kukaan pääse satuttamaan itseään. Häntä ei kuitenkaan haittaa, vaikka oppilaat tunneilla välillä keskustelisivatkin aiheeseen liittymättömistä asioista (ainakaan käytännön tunneilla) ja vaikka joltakulta jäisikin joku tunti väliin.
Vapaa-ajalla Esmercan tunnetaan parhaiten ehkä innostaan huispausta kohtaan. Useimmat pitävät häntä myös ihan reiluna ja hauskana ihmisenä, vaikkakin jotkut ehkä hieman liiankin rentona.

Muuta: Esmercan on äitinsä puolelta kurdi, mutta sitä tuskin huomaa paljon muusta kuin hänen nimestään. Hänen isänsä puolestaan on lähtöisin Espanjasta, mutta asunut miltei koko elämänsä Englannissa. Esmercanin molemmat vanhemmat ovat velhoja, mutta puhdasverinen hän ei kuitenkaan ole. Esmercan pelasi nuorempana Henkipään harpyijoissa lyöjänä, mutta putosi ryhmyn osuman seurauksena luudaltaan niin, että satutti mailakätensä. Kättä ei koskaan enää saatu korjattua kilpailukuntoon asti, mutta voipa hän ainakin hyvin vielä opettaa ja tuomaroida huispausta ja silloin tällöin pelatakin ihan vain harrastusmielessä. Huhtikuussa 2015 Esmercan sai koulun tupajoukkueiden huispausottelua tuomaroidessaan päähänsä iskun ryhmystä ja putosi luudaltaan joutuen jäämään sairauslomalle. Lukuvuodelle 2015-2016 hänelle oli palkattu jo sijainen, joten toivuttuaan ryhmyn iskusta hän jäi vapaalle valmentaakseen erästä huispausjoukkuetta
Esmercan Castillo, lukuvuodella 2015-2016 tehtävistään lomalla oleva lennon ja huispauksen professori