Helmikuu 2019

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Helmikuu 2019

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Helmikuu 2019


Tervehdys jäsenille

Talvi jatkuu vielä hetken, mutta onneksi pakkaa sekoittamaan saapuu juhla, joka jakaa mielipiteitä. Helmikuun puolivälissä vietetään nimittäin ystävänpäivää, jota on jo pitkään juhlistettu AM:issakin tanssiaisin, lahjanvaihdoin ja muin tapahtumin. Tänä vuonna oppilaskunta järjestää Suuressa Salissa ystävänpäivädiskon. Juhlapäivästä voidaan olla montaa mieltä ja kaikille tämä vaaleanpunasävyinen parinmuodostustapahtuma ei ole kovin mieleinen. Ystävänpäivädiskoon ovat kuitenkin tervetulleita kaikki katsomatta siihen, löytyykö kainalosta jo oma sydänkäpy vai ei!


Helmikuun chatroolipeli-ilta
Helmikuun peli-ilta pelataan keskiviikkona 20. helmikuuta 2019 klo 19 alkaen koulun chatissa. Pelin teemana on oppilaskunnan ystävänpäiväksi järjestämä disko. Mutta ei mitä tahansa diskoa vaan teemana on liikennevalodisko eli kaikkia kannustetaan pukeutumaan suhdestatuksensa mukaisesti liikennevaloväreihin: punainen tarkoittaa varattua, vihreä vapaata ja keltainen jotakin siltä väliltä, kenties jonkinlaista säätöä tai muuten epävarmaa tilannetta. On kuitenkin tietysti jokaisen itse valittavissa, pukeutuuko tämän koodin mukaan vai ei eikä keltään evätä pääsyä diskoon pukeutumisteeman noudattamatta jättämisen vuoksi. Kaikki, jotka kokevat ystävänpäivän tai liikennevaloteeman tyhmäksi ovat siis ihan vapaita kapinoimaan vaatevalinnoillaan! Lisätietoa peli-illasta löytyy peli-iltatiedotteesta.

Helmikuun erikoiskirjahaaste
Helmikuun erikoiskirjahaasteessa ollaan ystävänpäivätunnelmissa, sillä tällä kertaa haasteena on lukea kirja, jonka otsikosta löytyy sana "rakkaus". Kirja voi olla toki kirjoitettu myös jollakin muulla kielellä, jolloin sana rakkaus voi näyttäytyä vaikka muodoissa love, kärlek, amour tai Liebe. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät erikoishaasteen topiikista ja siellä voi pyytää myös kirjasuosituksia, jos vaikka pää lyö tyhjää. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaisessa topiikissa. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2019 loppuun saakka, ja mikäli olet jo sattunut tänä vuonna aikaisemmin lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit lukea sen hyväksi tähän haasteeseen vaikka samantien.

Tammi-helmikuun roolipelihaaste
Tammi-helmikuun roolipelihaasteen teemana on jäätävä hetki, jota voi tulkita useammallakin tapaa. Joka tapauksessa haasteessa pääsee siis tarinoimaan jostakin hahmon ehkä vähemmän mukavasta hetkestä. Lisätietoa sekä osallistumisohjeet löytyvät haasteen topiikista ja osallistumisaikaa on helmikuun loppuun eli torstaihin 28. helmikuuta 2019. Haasteeseen voi osallistua niin monella hahmollaan kuin haluaa ja jokaisesta osallistumisesta tienaa tupapistietä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Caine "lomalla" kevään 2019
Jos siis muiden töiden tekoa voi kutsua lomailuksi. Allekirjoittanut hoitaa yksinään melko suurta osaa AM:in ylläpitotehtävistä ja yrittää samaan aikaan tämän kevään aikana koota oikean elämän puolella gradunsa nollasta sataan, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että minun täytyy luultavasti antaa enemmän aikaani gradulle ja vähemmän AM:ille. :( Tämä taas tarkoittaa, että vastuullani olevat ylläpitotehtävät (mm. AM:in sähköposti, kurssiasiat, tupapisteet, pääsivujen päivitys ja aika moni muukin juttu) saattavat olla kevään aikana hyvinkin myöhässä ja päivitykset vähissä. En aio kevään aikana opettaa itse (paitsi Abigailin numerologian itseopiskelukurssi etenee loppuunsa normaalisti) enkä järjestää myöskään mitään ylimääräisiä tapahtumia tai muuta ohjelmaa AM:iin ja luultavasti myös kaikki ei-kriittiset projektit (kuten ne vanhat vuosikirjat...) seisovat. Ja todennäköisesti minua näkee vähemmän myös chatissa ja foorumilla. Tämä ei tarkoita, että kiinnostukseni AM:iin on hiipumassa vaan enemmänkin, että minun täytyy tietoisesti tehdä enemmän aikaa gradulleni ja se aika pitää ottaa ylivoimaisesti aikaavievimmältä harrastukseltani eli AM:ilta. :'D En tahdo ottaa muutenkin stressaavassa tilanteessa lisäpaineita vielä AM:in ylläpitoon liittyvistä asioista. Joten toivottavasti ymmärrätte ja kiitoksia kärsivällisyydestä ja halusin vain sanoa tämän, jotta mahdollinen (todennäköinen) epäaktiivisuuteni ei turhaan herätä epäilyksiä AM:in tulevaisuudesta noin yleensä. :D Pärjäämme kevään varmasti vähän vähemmilläkin päivityksillä ja hoidan kyllä kaikki pisteasiat kuntoon ennen palkintojenjakoa (joka luultavasti siirtyy myös vähän pidemmälle kesään).

Vuoden 2018 kirjahaasteen tulokset
Ne tulevat joskus, mutta eivät valitettavasti kuulu niihin kaikkein kriittisimpiin ylläpitotehtäviini, joten en osaa antaa mitään tarkkaa ajankohtaa.

Vuosikirjat 2016-2017 ja 2017-2018
Kokosimme joululomalla Sebastian Madisonin kanssa vanhoja vuosikirjoja kasaan ja lukuvuoden 2016-2017 vuosikirja saatiinkiin miltei valmiiksi. Siitä jäi uupumaan vain muutama osa, jotka olivat väärällä kovalevyllä. Nyt pääsimme käsiksi taas oikeaan kovalevyyn, mutta kuten aiemmin selitin, yritän karsia pois AM-töistäni kaikki vähemmän kriittiset hommat keväältä ja sanotaan se nyt ääneen: 2016-2017 vuosikirja on myöhässä jo miltei kaksi vuotta, joten ei tunnu enää ihan kriittiseltä, ilmestyykö se nyt kevään aikana vai vasta kesällä. Siitä ei puutu enää paljoa, jos joten jos minulla on ylimääräistä aikaa ja koen jonkin suuren inspiraation, se saattaa ilmestyä vielä keväällä, mutta voi olla myös, että ei. 2017-2018 vuosikirja menee melko varmasti kesälle asti. Molempien eteen on kuitenkin tehty jo sen verran töitä, että ne ovat varmasti ilmestymässä vielä ennen pitkää! Vuosikirjan 2018-2019 kokoaminen toivottavasti sujuu vähän rivakammalla aikataululla ja se aloitetaan tämän kevään aikana ja siitä tulee minun sijaani vastaamaan Sebastian Madison, joten ehkä saamme sen jopa valmiiksi joskus ajallaan!


Uudet oppilaat

Lyra Turner (Korpinkynsi, 5. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Jemina Grant (yrttitiedon professori)


Tapahtumat

01.02.2019 - Numerologia 101: Oppitunti 4 ilmestyy
04.02.2019 - Uusikuu
08.02.2019 - Prof. Renee Parkin (43 vuotta) syntymäpäivä
09.02.2019 - Korpinkynsi vs. Luihuinen -huispausottelu
14.02.2019 - Ystävänpäivä, ystävänpäivädisko ja Atlas Ironwoodin (19 vuotta) syntymäpäivä
19.02.2019 - Täysikuu
20.02.2019 - Melody Woodin (18 vuotta) syntymäpäivä)
23.02.2019 - Rohkelikko vs. Puuskupuh -huispausottelu
25.02.2019 - Jamie Wescottin (21 vuotta) syntymäpäivä)

Helmikuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista