Tammikuu 2019

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Tammikuu 2019

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Tammikuu 2019


Tervehdys jäsenille

On jälleen se aika vuodesta, kun voitte alkaa pitämään kirjaa siitä, miten monta kertaa päivään päivityksiä väärälle vuodelle ennen kuin opin uuden vuosiluvun! Eli toisin sanoen: hyvää uutta vuotta kaikille! Toivomme kaikille hyviä pelihetkiä alkaneelle vuodelle ja muita hyviä hetkiä elämän muille osa-alueille. Tammikuusta suuren osan oppilaat ovat AM:issa vielä joululomailemassa, mutta kuun puolenvälin tienoilla on aika palata takaisin kouluun ja jatkaa ahkeraa opiskelua!

Tammikuun chatroolipeli-ilta
Tammikuun chatpeli-illassa oppilaat viedään koulun lähellä olevaan mäkeen pulkkailemaan! Tarjolla tulee olemaan myös kuumaa kaakaota ja (mahdollisesti joulusta yli jääneitä) pipareita, jos mäenlaskun lomassa tulee nälkä tai jos vaihtoehtoisesti mäenlasku ei kiinnosta ollenkaan. Peli-illan ajankohdasta äänestettiin ja peli pelataan koulun chatissa maanantaina 14. tammikuuta 2019 klo 19 alkaen. Lisätietoa pelistä voi lukea peli-iltatiedotteesta.

Ciaránin tuparimiitti (4.-6.1.2019, Helsinki)
Ciarán ystävällisesti järjestää AM:läisille tuparit uudessa kämpässään loppiaisviikonlopun aikana. Luvassa on ilmeisesti ruokaa, lautapelejä ja ruokaa ja hengausta ja ruokaa. Lisätietoa miitistä voi lukea miitin topiikista ja siellä voi myös ilmoittautua mukaan, jos sitä ei ole vielä tehnyt. Huomatkaa, että nukkumapaikkoja oli kuitenkin rajatusti ja niitä oli kai mennyt jo melko paljon!

Kevätlukukauden alkaminen
Kevätlukukausi alkaa maanantaina 14. tammikuuta 2019 ja oppitunnit sen jälkeen jatkuvat lukujärjestyksen mukaisesti. Keväälle on luvassa ainakin muutama uusi kurssi, joista tiedotetaan ja jotka lisätään lukujärjestykseen, kunhan niiden yksityiskohdat tarkentuvat. Pyrimme ilmoittelemaan myös etusivun päivityksissä, kun uusia kursseja on lisätty. In-game oppilaat palaavat takaisin koululle Tylypahkan pikajunalla,, joka lähtee King’s Crossin asemalta sunnuntaina 13. tammikuuta 2019 klo 12.

Kirjahaaste 2019
Myös vuonna 2019 AM järjestää jo hyvää vauhtia perinteeksi käymässä olevan kirjahaasteen. Kyseessä on kilpailun sijaan haaste - nimittäin haaste itsellesi. Osallistua voi siis poimitpa sitten kirjoja käteesi harvemmin tai useammin. Säännöt ovat samat kuin aikaisempina vuosina, ja ne löytyvät täältä. Myös erikoiskirjahaasteet saavat jatkoa, ja ensimmäinen erikoishaaste löytyykin jo kirjahaasteen foorumialueelta.

Tammikuun erikoiskirjahaaste
Tammikuun erikoiskirjahaasteena on lukea jokin ensikirjailijan kirja eli toisin sanoen kirja, joka on kyseisen kirjailijan ensimmäinen julkaistu teos. Onko sinulla kenties lukematta ehkä suosikkikirjailijasi alkupään tuotantoa tai innostutko lukemaan sinulle jonkin aivan uuden kirjailijan teoksen? Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät erikoishaasteen topiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaisessa topiikissa, ja siellä voi myös kysyä esimerkiksi kirjasuosituksia, jos aivot lyövät haasteen osalta tyhjää. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2019 loppuun saakka, ja mikäli olet jo sattunut tänä vuonna aikaisemmin lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit lukea sen hyväksi tähän haasteeseen vaikka samantien.

Roolipelihaasteet 2019
Emme tiedä, jääkö näitä kaipaamaan kukaan vai ei, mutta ilmoitettakoon täten, että roolipelihaasteita ei ainakaan näillä näkymin ole vuodelle 2019 tulossa. Ylläpidon työmäärää oli jostain karsittava ja roolipelihaasteet olivat melko vähäisen osallistumisinnokkuuden vuoksi valitettavasti ensimmäisenä listalla. Jos joku kuitenkin kokee roolipelihaasteiden puuttumisen siinä määrin ikäväksi, että on valmis itse vetämään niitä vuoden ajan, voi ottaa yhteyttä minuun ja otamme haasteet mielellämme takaisin. :D Joku koki roolipelihaasteiden puuttumisen siinä määrin ikäväksi, että oli valmis vetämään niitä vuoden ajan itse, joten aiemmin ilmoitetusta poiketen roolipelihaasteet siis jatkuvatkin edelleen vuonan 2019! Haasteet julkaistaan tänäkin vuonna parittomien kuukausien ensimmäisenä päivänä ja osallistumisaikaa niihin on aina kaksi kalenterikuukautta. Haasteista vastaa tänä vuonna Lazlo Silverstein ja ensimmäinen haaste löytyy jo täältä. Sen aiheena on jäätävä hetki, joten pääsette tarinoimaan hahmojenne ei ehkä kaikkein mukavimmista hetkistä!

Vuosikirjat 2016-2017 ja 2017-2018
Nyt en edes huijaa vaan tämä on täysin totta: lukuvuoden 2016-2017 vuosikirja on melkein valmis. Siitä puuttuu muutama osa, jotka allekirjoittaneella on tällä hetkellä väärällä kovalevyllä väärässä maassa, mutta kunhan saamme ne käsiimme, vuosikirja on vihdoin julkaisuvalmis. Tämä tapahtunee helmikuun alussa. Vuosikirja 2017-2018 on vähän enemmän vaiheessa, mutta kokoontunee tästä jossain kohtaa lähiaikoina samalla rutiinilla kuin tuo toinenkin, joten uskoisin senkin olevan julkaisuvalmis helmikuun aikana. Vuosikirjan 2018-2019 kokoaminen puolestaan aloitetaan nyt kevään aikana ja siitä tulee vastaamaan Sebastian Madison, joten ehkä saamme sen jopa joskus ajallaan valmiiksi!


Uudet oppilaat

Ei vielä uusia oppilaita


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

01.01.2019 - Uudenvuodenpäivä
04.01.2019 - Ciaránin tuparimiitti
05.01.2019 - Ciaránin tuparimiitti
06.01.2019 - Loppiainen ja Ciaránin tuparimiitti
10.01.2019 - Jeremiah Collinsin syntymäpäivä (18 vuotta)
11.01.2019 - Ciarán O’Dwyerin syntymäpäivä (24 vuotta)
12.01.2019 - William Roverin syntymäpäivä (17 vuotta)
13.01.2019 - Lawanda Chinon syntymäpäivä (34 vuotta)
14.01.2019 - Kevätlukukausi alkaa ja tammikuun chatpeli-ilta
15.01.2019 - Jenny Toddin syntymäpäivä (16 vuotta)
19.01.2019 - Oppilaat viedään pulkkamäkeen (in-game)


Tammikuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista