Huispausjoukkueet 2018-2019

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Huispausjoukkueet 2018-2019

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Huispausjoukkueet lukuvuonna 2018-2019

Alla on lista Tylypahka AM:in huispausjoukkueiden tämänhetkisest kokoonpanosta ja listan jäljestä puolestaan löytyvät ohjeet huispausjoukkueeseen liittymiselle. Huispausta ei varsinaisesti tällä hetkellä pelata vaan otteluiden lopputulokset arvotaan ja joukkueeseen kuuluminen on enemmänkin roolipelillinen seikka. Lukuvuoden 2018-2019 huispausotteluiden aikataulut ja tulokset löytyvät täältä.

Huispausjoukkueeseen voivat hakea kaikki toisen vuoden ja sitä vanhemmat oppilaat. Kapteenin ja varakapteenin paikkaa voivat hakea viidesluokkalaiset ja sitä vanhemmat hahmot. Jatko-opiskelijat eivät voi enää pelata tupansa huispausjoukkueessa virallisissa tupienvälisissä otteluissa, mutta he voivat halutessaan esimerkiksi valmentaa joukkuetta. Joukkueen kapteenit valitsevat varakapteeninsa joukkueen muista (virkaan halukkaista) jäsenistä.

Korpinkynsi
UUSI KUVAUS TULOSSA

Kapteeni: Jenny Todd (5. luokka)
Varakapteeni:
Valmentaja:

Jahtaaja 1: Jenny Todd (5. luokka)
Jahtaaja 2: Spencer Hale (4. luokka)
Jahtaaja 3:
Lyöjä 1:
Lyöjä 2:
Pitäjä:
Etsijä: Lyra Turner (5. luokka)

Luihuinen
UUSI KUVAUS TULOSSA

Kapteeni: William Rover (6. luokka)
Varakapteeni:
Valmentaja:

Jahtaaja 1:
Jahtaaja 2:
Jahtaaja 3:
Lyöjä 1: William Rover (6. luokka)
Lyöjä 2:
Pitäjä: Lily West (6. luokka)
Etsijä: Juliana Vazquez (7. luokka)

Puuskupuh
UUSI KUVAUS TULOSSA

Kapteeni:
Varakapteeni:
Valmentaja:

Jahtaaja 1: Orion Ironwood (5. luokka)
Jahtaaja 2: Susie Fortune (4. luokka)
Jahtaaja 3:
Lyöjä 1:
Lyöjä 2: Alexander Barnett (4. luokka)
Pitäjä:
Etsijä: Isla Dunn (4. luokka)

Rohkelikko
UUSI KUVAUS TULOSSA

Kapteeni:
Varakapteeni:
Valmentaja:

Jahtaaja 1:
Jahtaaja 2:
Jahtaaja 3:
Lyöjä 1:
Lyöjä 2:
Pitäjä:
Etsijä: Eliah Morgan (4. luokka)


Huispausjoukkueeseen liittyminen

Kuka voi liittyä huispausjoukkueeseen?
  • Toisen vuoden oppilaat ja sitä vanhemmat voivat liittyä tupansa joukkueeseen.
  • Hahmosta tulee löytyä hahmoesittely hahmoesittelyalueelta.
  • Viidesluokkalaiset ja sitä vanhemmat oppilaat voivat halutessaan hakea kapteenin paikkaa mikäli se on vapaana.
  • Jatko-opiskelijat eivät voi enää pelata tupansa huispausjoukkueessa virallisissa otteluissa, mutta he voivat halutessaan esimerkiksi auttaa joukkueen valmentamisessa.
Miten joukkueeseen haetaan?
Huispausjoukkueisiin voi hakea kuka tahansa 24. syyskuuta 2018 klo 18 alkaen täyttämällä alta löytyvän ilmoittautumislomakkeen ja postaamalla sen tähän topiikkiin. Viime kauden huispaajat voivat ilmoittautua jo aikavälillä 10. - 23. syyskuuta 2018 ja varmistaa siten vanhan paikkansa pitämisen.

Miten ilmoittautumislomake täytetään?
Vastaa lomakkeen kysymyksiin pelaajana, älä hahmona. Kysymykset on tarkoitettu sellaisiksi, että niihin voi vastata ihan 1-2 lauseella. Enemmänkin toki saa kirjoittaa, jos siltä tuntuu, mutta vastausten pituus ei varsinaisesti ratkaise joukkueeseen pääsyä. Kaikkien tupajoukkueessa pelaavien ei myöskään tarvitse olla mitään lajinsa luonnonlahjakkuuksia ja tulevia ammattilaisia, jotka ovat syntyneet kilpaluuta kädessä vaan joukkueisiin mahtuu varmasti mukaan myös sellaisia "ihan ok" -tasoisia pelaajia. :) Olisihan se roolipelillisestikin vähän hassua, jos koulu olisi täynnä jotain maailmantason lahjakkuuksia, sillä nyt on kyse kuitenkin koulujoukkueista eikä huispauksen maailmanmestaruuskisoista! Otathan huomioon lomaketta täyttäessäsi myös hahmosi iän: lisävuodet normaalisti tuovat mukanaan myös lisää taitoa ja kokemusta. Jätä hahmollesi siis jotain kehitysvaraakin! Tietoja voi päivittää hahmon varttuessa. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia, muut vapaaehtoisia. Hakemuslomakkeen alta löytyvät myös täyttöohjeet eri kohtiin.

Ilmoittautumislomake

Koodi: Valitse kaikki

[b]*Nimi:[/b]
[b]*Tupa:[/b]
[b]*Luokka-aste:[/b]
[b]*Haettu pelipaikka:[/b]
[b]Oletko kiinnostunut kapteenin virasta?[/b]
[b]Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta?[/b]

[b]*Hahmon vahvuudet huispauksessa:[/b]
[b]*Hahmon heikkoudet huispauksessa:[/b]
[b]*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla:[/b]
[b]*Lento/huispaushistoria:[/b]
[b]*Lento/huispaustaidot:[/b]
[b]Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen:[/b]
[b]Käytössä oleva luuta:[/b]
Täyttöohjeet

Haettu pelipaikka: - Jos haet useampaa eri pelipaikkaa (jahtaaja/lyöjä/etsijä/pitäjä), laita ne järjestykseen siten, että 1 on se, jonka haluat ensisijaisesti. Mikäli pelipaikalla ei ole sinulle väliä vaan haluat vain ylipäätään hahmosi joukkueeseen, voit laittaa kohtaan myös "mikä tahansa käy". Jos haet paikkaa, joka on tällä hetkellä täytetty, lisääthän pelipaikkatoivomuksen vieraan merkinnän (varasija). Hahmosi menee tällöin varasijalle kyseiseen pelipaikkaan. Pelipaikan vapautuessa sitä tarjotaan ensimmäisenä varasijalla olevalle.

Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? - Kyllä/ei. Huomaa, että kapteeneilla tulee jatkossa todennäköisesti olemaan joitakin ylimääräisiä vastuita (esim. varakapteeneiden valinta, joukkueen suunnitteluketjun ylläpido ja mahdollisesti roolipelien järjestäminen joukkueelle), joten näihin virkoihin tahdotaan aktiivisia pelaajia, jotka ovat valmiita hallinnoimaan joukkuetta hiukan myös off-game.

Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? - Kyllä/ei. Varakapteenit toimivat kapteenin apuna in-game ja mahdollisesti tarvittaessa myös off-game.

Hahmon vahvuudet huispauksessa - Kerro tässä kohdassa yksi tai useampi asia, joissa hahmosi on erityisen hyvä huispauksen saralla. Onko hän esimerkiksi taitava lentäjä, erityisen ketterä tai omaako hän loistavan pelisilmän? Mikä tahansa seikka, joka mielestäsi on vahvuus huispauskentällä, käy!

Hahmon heikkoudet huispauksessa - Kerro tässä kohdassa yksi tai useampi asia, joissa hahmollasi olisi vähän petrattavaa huispauksen saralla. Kukaan ei ole täydellinen! Ehkä kaadon käsittely vaatii vähän lisäharjoittelua tai ryhmyn tähtäys tai ehkä ylipäätään lentotaidossa on hiomista? Mikä tahansa seikka, joka mielestäsi on heikkous huispauskentällä, käy.

Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla - Mainitse tässä kohdassa sellaiset huispaukseen/lentoon liittyvät asiat, joita hahmosi ehkä tekee vapaa-ajallaan tupajoukkueen treenien lisäksi. Seuraako hän esimerkiksi aktiivisesti ammattilaishuispausta tai perehtyy mielellään kirjallisuuden avulla huispauksen historiaan? Pitääkö hän strategioihin tai tekniikkaan perehtymisestä tai seuraako hän ehkä kiinnostuneena kilpaluutien kehitystä? Myös se toki on mahdollinen vastaus, että hahmosi ei harrasta huispausta tai lentoa muuten kuin tupajoukkueessa pelaamalla!

Lento/huispaushistoria - Kerro tässä kohdassa hahmosi mahdollisestai historiasta lennon ja huispauksen parissa. Onko hän ehkä saanut ensimmäisen leikkiluutansa jo ennen kuin oppi edes kävelemään vai innostuiko hän lentämisen tuomasta vauhdin hurmasta paljon myöhemmin? Onko hän seurannut pienestä pitäen huispausta silmä kovana vai saiko hän ehkä tutustua koko huispaukseen vasta Tylypahkaan päästyään?

Lento/huispaustaidot - Kerro, mitä tasoa suunnilleen hahmosi lento- ja huispaustaidot ovat. Onko hän lajissaan luonnonlahjakkuus, perus-ok vai ehkä vielä vähän haparoivan puolella? Ota tässä huomioon myös hahmosi ikä ja kokemus huispauksen ja lennon parissa.

Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen - Kerro, miksi hahmosi päätti liittyä huispausjoukkueeseen. Jos hahmosi on jo joukkueessa, voit myös kertoa, milloin hän on joukkueeseen liittynyt.

Käytössä oleva luuta - Jos olet miettinyt, millaista menopeliä hahmosi lentää, voit mainita sen tässä. :)
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista
William Rover
Suklaasammakko
Viestit: 208
Liittynyt: 19. Lokakuuta 2017, 21:38
Tupa: Luihuinen

Re: Huispausjoukkueisiin haku 2018-2019

Viesti Kirjoittaja William Rover »

*Nimi: William Rover
*Tupa: Luihuinen
*Luokka-aste: 6.
*Haettu pelipaikka: lyöjä
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? kyllä
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? kyllä, mikäli en pääse kapteeniksi

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Nopea ja etevä lentäjä, vahva yläkroppa ja hyvä pelisilmä. Tasapaino aiempaa parempi. Ei mene tappeluihin yms. tyhmyyksiin helpolla.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Stressaa paljon, tasapaino saattaa ajoittain heittää. Ajoittainen väsymys ja stressi saattavat ajoittain vaikuttaa.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla:Oli entisessä koulussaan huispausjoukkueessa lyöjänä. Tykkää kilpalennosta ja tekeekin sitä usein veljiensä kanssa.
*Lento/huispaushistoria:Innostui lentämisestä isoveljien ansiosta, ollessaan kahdeksan vuotias. Sen jälkeen ollut 12-vuotiaasta 15- vuotiaaseen edellisessä koulussaan lyöjänä. Lisäksi oli viime vuonna koulun huispausjoukkueessa lyöjänä.
*Lento/huispaustaidot:On ikäänsä nähden aika edistynyt lentäjä, muttei mikään luonnonlahjakkuus, sillä esimerkiksi tasapaino saattaa heittää hyvinkin paljon ajoittain.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Oli joukkueessa viimekin vuonna, joten ajatteli tämän olevan luonnollinen jatkumo. Eli rakastaa huispausta.
Käytössä oleva luuta: isoveljen vanha (muttei kuitenkaan kovin vanha) Nimbus 2015.


((Luitte juuri 100. version... Puhelin tyksii poistella mun kirjoituksia </33))
Epäilen!
Aina, ikuisesti.
Todistan aina uudelleen,
Jokainen kerta toisensa jälkeen...
Loppumattomasti.
★ ★ ★ ★ ★ ★
Entinen luihuisen huispausjoukkueen lyöjäkapteeni ja johtajapoika, nykyinen huispaaja Kanadasta!
Orion Ironwood
Jäsen
Viestit: 13
Liittynyt: 7. Kesäkuuta 2016, 00:28
Tupa: Puuskupuh

Re: Huispausjoukkueet 2018-2019

Viesti Kirjoittaja Orion Ironwood »

*Nimi: Orion Ironwood
*Tupa: Puuskupuh
*Luokka-aste: Viides
*Haettu pelipaikka: Jahtaaja
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Toki, jos ei löydy parempaa kapteenia xD
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Hjuu

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Orion on ahkera harjoittelija, eikä luovuta helposti. Hän on hyvä tiimipelaaja, joka ottaa muut pelaajat huomioon. Orionilla on ahkeran harjoittelun lisäksi melko paljon onnea peleissä.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Orion on sählääjä, jolla on välillä oma pääkin hukassa harjoituksissa. Hän ei myöskään ole luonnonlahjakkuus, vaan joutuu tekemään menestyksen eteen lujasti töitä. Orion ei myöskään ole joukkueen paras taktikoija, vaan on pelissään melko suoraviivainen. Orion ottaa myös tarpeettomia riskejä pelissä, minkä vuoksi hän on enemmän kuin vähän tapaturma-altis.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Kiusaa ahkerasti Anthonya jatkuvilla harjoittelupyynnöillä.
*Lento/huispaushistoria: Orion on pelannut kaikenlaisia pallopelejä pienestä pitäen kavereidensa kanssa. Huispauksen hän aloitti ollessaan seitsemänvuotias. Kotona Orion on joskus pakottanut veljensä Atlaksen heittelemään kaatoa pihalle. Liittyi koulun joukkueeseen kolmasluokkalaisena, ja on pärjännyt jahtaajana parina edellisenä vuonna varsin hyvin. Aloitti lentämisen jo lapsena, ja sinä aikana on ehtinyt.... ööö.... sattua ja tapahtua paljon, mm. luita on mennyt poikki enemmän kuin huispauksessa keskimäärin.
*Lento/huispaustaidot: Lentotaito riippuu siitä, kuinka ahkerasti harjoittelee ja huispaus siitä, miten hyvin pystyy keskittymään peliin, eikä esim. sataan muuhun asiaan samaan aikaan.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Orion tahtoi huispausjoukkueeseen jo toisella luokalla, muttei läpäissyt koelentoja. Niinpä hän harjoitteli ahkerasti ja haki uudelleen, jolloin paikka ja jahtaajaksi aukesi. Orion on myös melko hyvä pelaamaan pitäjää.
Käytössä oleva luuta: Puhtolakaisu 12
Orion Ironwood, 5. luokka, huispausjoukkueen jahtaaja ja hölösuu
Avatar
Spencer Hale
Odobenus rosmarus
Viestit: 67
Liittynyt: 29. Elokuuta 2017, 21:33
Tupa: Korpinkynsi

Re: Huispausjoukkueet 2018-2019

Viesti Kirjoittaja Spencer Hale »

*Nimi: Spencer Hale
*Tupa: Korpinkynsi
*Luokka-aste: 4
*Haettu pelipaikka: Jahtaaja
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Ei

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Spencer on nopea, hyväkuntoinen ja ketterä lentäjä. Pelaa yleensä maltillisesti ja teknisesti OK. Osumatarkkuus hänellä on hyvä. Hän on kannustava ja pitää joukkueen yhteishenkeä ja ilmapiiriä pystyssä. Kilpailuhenkinen, mutta kykenee ottamaan häviöt hyvin.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Spencer on aika herkkä ja paineet peleissä vaikuttavat helposti hänen suoritukseensa, jolloin syötöt menevät pieleen ja maalit jäävät vähemmälle. Lisäksi hänellä on korkeanpaikankammo, jonka takia hän ei lennä korkeammalle mitä tarvitsee. Voimaa tytöllä ei ole hirveästi, joten väsyy pitkäkestoisissa peleissä helposti.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Ei harrasta muuta huispaukseen tai lentämiseen liittyvää, huispausurheilua on alkanut vasta viime vuodesta lähtien seuraamaan enemmän
*Lento/huispaushistoria: Spencer sai ensimmäisen luutansa 11-vuotiaana ja on siitä asti lennellyt ahkerasti. Huispausta hän on myös itsenäisesti ja muiden kanssa harjoitellut ja pelaillut aktiivisesti yli kaksi vuotta.
*Lento/huispaustaidot: Koska Spencer ei ole vielä montaa vuotta pelannut tai ylipäätänsä lentänyt, hänen taitonsa eivät ole mitään huippuluokkaa. Hän on kuitenkin omasta tahdostaan ja harjoittelulla kehittynyt nopeasti ikäisekseen ja kaadon käsittely sujuu kohtalaisesti.
Jenny Todd
Vanha konkari
Viestit: 76
Liittynyt: 25. Huhtikuuta 2015, 16:17
Tupa: Korpinkynsi

Re: Huispausjoukkueet 2018-2019

Viesti Kirjoittaja Jenny Todd »

*Nimi: Jenny Todd
*Tupa: Korpinkynsi
*Luokka-aste: Viides
*Pelipaikka: Jahtaaja
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Kyllä
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Kyllä

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Jenny on urheilullinen ja treenaa huispausta tosissaan, mutta laji ei kuitenkaan ole hänelle pakkomielle ja hän sietää myös ajoittaisi epäonnistumisia varsin hyvin. Hänen lentotaitonsa ovat kehittyneet huimasti joukkueessa olon aikana, kuten myös strategiset taidot joukkueen aiempia kapteeneja seuraamalla. Hän on innostunut huispauksesta ja suunnittelee aina mielellään uusia kuvioita ja treenaa uusia temppuja luudallaan. Hänellä on myös ollut tapana huolehtia, että muut joukkueen jäsenet saapuvat harjoituksiin ajoissa ja oikeat välineet mukanaan.

*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Jenny ottaa harkittuja riskejä, mutta toisinaan jopa liian harkittuja, sillä silloint ällöin hän tuppaa pysähtymään miettimään vähän liian pitkäksi aikaa ennen kuin toimii. Hän keskittyy välillä myös hieman liikaa muiden joukkueensa jäsenten toiminnan seuraamiseen omaan peliinsä keskittymisen sijaan. Ärtyneenä tai epätoivoisena hän myös alkaa tehdä usein melko tyhmiä virheitä.

*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Jenny seuraa ammattihuispausta varsin ahkerasti. Hän on erityisesti Lipilinnan Lepakoiden vannoutunut fani, sillä hänen isänsä on kotoisin Pohjois-Irlannista. Englannin huispausliigan lisäksi Jenny seuraa innolla myös muiden maiden huispaustapahtumia ja odottaa aina malttamattomasti huispauksen maailmanmestaruuskisoja. Hän seuraa jonkin verran myös kilpalentoa.

*Lento/huispaushistoria: Jenny perii huispausharrastuneisuutensa luultavasti isältään ja isoveljeltään, jotka ovat niin ikään huispaushulluja. Tyttö oppi lentämän jo varsin nuorena samaisten henkilöiden suosiollisella avustuksella ja on siitä asti rakastanut lentämistä ja huispaamista. Tupansa huispausjoukkueeseen Jenny valittiin jahtaajaksi toisen lukuvuotensa aikana hyvien lentotaitojensa vuoksi.

*Lento/huispaustaidot: Jennyn lentotaidot ovat hyvät ja hän pyrkii jatkuvasti kehittämään niitä, sillä parannettavaa toki löytyy aina. Jenny on viime vuosina treenannu paljon käännöksiään terävämmiksi ja nykyään hän osaakin jo melko hyvän äkkikäännöksen - joskus jopa niin hyvän, että luudalla pysyminen on hankalaa. Kun hän ei täysillä keskity asiaan, kulmat tuppaavaat edelleen menemään vähän pitkiksi.

Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Tuli valituksi joukkueeseen jo varsin varhain koulu-urallaan hyvien lentotaitojensa vuoksi.

Käytössä oleva luuta: Nimbus 2011, jonka Jenny sai käytettynä kesän aikana.
Jenny Todd, Korpinkynsi, 4. luokka, Korpinkynnen jahtaaja
Avatar
Eliah Morgan
Odobenus rosmarus
Viestit: 61
Liittynyt: 30. Heinäkuuta 2015, 11:27
Tupa: Rohkelikko

Re: Huispausjoukkueet 2018-2019

Viesti Kirjoittaja Eliah Morgan »

*Nimi: Eliah Morgan
*Tupa: Rohkelikko
*Luokka-aste: Neljäs
*Pelipaikka: Etsijä
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? No ei nyt sentään.
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Ehkä

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Eliahilla on luontaista pelisilmää ja erittäin hyvä havainnointikyky, mikä on tietysti tärkeää etsijälle. Hän on nuori ja kettera ja hänen pelityylinsä on rauhallinen ja täsmällinen - ainakin silloin, kun hän ei jännitä liikaa! Eliah ei suhtaudu huispaukseen erityisen fanaattisesti vaan enemmänkin urheilulajina muiden joukossa: hän haluaa tulla koko ajan paremmaksi, joten harjoittelee ahkerasti, mutta hänen elämässään on muutakin sisältöä. Kentällä hän antaa aina kaikkensa, mutta voiton sijaan hän pitää tärkeämpänä rehtiä ja hyvää peliä. Eliah on aiemmin harrastanut jästikoulussaan pesäpalloa, ja hän on muutenkin urheilullinen, mistä lienee apua myös huispauksessa.

*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Kuten sanottua, huispaus ei ole Eliahin elämän aivan ykkösasia, joten esimerkiksi koulutyöt ajavat aina sen edelle, minkä vuoksi hän käyttää harjoitteluun varmasti vähemmän aikaa kuin jotkut fanaattisemmat huispaajatoverinsa. Nuorempana hän tietysti on myös lento- ja pelitaidoissa jäljessä vanhempia ja kokeneempia pelaajia ja jästisyntyisenä pääsi aloittamaan lennon opiskelunkin vasta Tylypahkaan tullessaan (eikä alku ollut järin loistelias). Hän onkin luudan käsittelytaidoissa edelleen ehkä hieman muuta joukkuetta jäljessä. Hän on myös melko varovainen eikä ota mielellään riskejä ja myös taipuvainen paineen alla hermostumaan ja sähläämään.

*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Eliah osallistui toisen kouluvuotensa aikana ahkerasti huispauskerhon toimintaan ja pelasi siellä pienen kokonsa ja tarkkojen silmiensä vuoksi usein etsijää. Sen jälkeen, kun hänet hyväksyttiin joukkueeseen, hän on edelleen toisinaan käynyt myös huispauskerhossa pienenä lisäharjoituksena. Nykyään hän seuraa jonkin verran myös ammattilaishuispaista ja lukee innokkaasti kirjoja ja lehtiä, jotka käsittelevät huispaustaktiikoita, luutia ja muuta peliin liittyvää.

*Lento/huispaushistoria: Jästisyntyinen Eliah opetteli luudalla lentämisen ja kuuli ensimmäistä kertaa koko huispauksesta vasta aloittaessaan ensimmäisen luokan Tylypahkassa. Hänen lentoharjoittelu-uransa ensimmäisellä luokalla ei ollur järin loistelias, mutta hän on harjoitellut paljon ja kehittynyt huomattavasti alkuajoista.

*Lento/huispaustaidot: Eliahin perus luudanhallintataidot ovat varsin hyvät, mutta monimutkaisemmat temput ja tilanteet tuottavat usein vaikeuksia. Hän on kehittynyt huomattavasti kahden viimeisen vuoden aikana, mutta parannettavaa riittää toki vielä paljon. Hän pysyy luudalla melko hyvin vauhdikkaammassakin ajojahdissa, mutta tiukat kurvit tuottavat hänelle vaikeuksia ja hänen mieltään hieman painaa se, ettei hän ole vieläkään onnistunut lentämään korkkiruuvikierrettä, koska pelkää liikaa pää alaspäin lentämistä.

Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Tavallisten karsintojen kautta uutta pelaaja etsittäessä

Käytössä oleva luuta: Nimbus 2015, jonka hän vihdoin sai syntymäpäivälahjaksi viime vuonna.
Eliah Morgan || 7. luokka || Rohkelikko || Johtajapoika || Huispauskapteeni || Avatar
"Jos kaikki romahtaa ja tarviit olkapään, mä lupaan olla tääl sua varten."
Avatar
Isla Dunn
Jäsen
Viestit: 17
Liittynyt: 24. Kesäkuuta 2015, 23:01

Re: Huispausjoukkueet 2018-2019

Viesti Kirjoittaja Isla Dunn »

*Nimi: Ilsa Dunn
*Tupa: Puuskupuh
*Luokka-aste: 4
*Haettu pelipaikka: Etsijä
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? -
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? -

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Taitava lentäjä, joka on oppinut entistä paremmaksi lentäjäksi viime kauden aikana. Innokas pelaaja, joka yrittää antaa kaikkensa. Omistaa joukkueensa mielestä hyvän näön, jonka takia onkin etsijä. Isla ei itse ole tässä samaa mieltä, mutta on mieluummin etsijä kun ulkona joukkueesta!

*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Pettymysten käsittely on Islan isoin ongelma. Jos vastajoukkue on voitolla, Islan keskittyminen herpaantuu. Kestää hetki, ennen kun Isla saa keskittymisensä takaisin. Etsijän asema ei ole myöskään se motivoivin joten Isla harjoittelee ennemmin lentoa kun siepin (tai muiden pallojen) etsimistä.

*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Lukee huispauslehtiä aktiivisesti. Koululla harjoittelee erilaisia vinkkejä, joita huispauslehdissä annetaan.

*Lento/huispaushistoria: Isla lensi ensimmäistä kerta vasta Tylypahka AMissa ja tykästyi siihen heti! Vielä enemmän Isla ihastui toisena vuotenaan vauhtia huispaukseen!

*Lento/huispaustaidot: Taitava lentäjä ikäisekseen. Harjoitellut paljon peruslentämistä sekä tykkää ottaa kavereiden kanssa kilpalentoja.

Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Isla päätyi joukkueeseen edellisenä vuonna yhdessä Alexin kanssa. Isla haki alunperin kaikkea muuta kun etsijän paikkaa, mutta päätyi joukkueen päätöksellä etsijäksi (ja on salaa kateellinen Alexille tämän loistavasti paikasta!).

Käytössä oleva luuta: Komeetta 370
Avatar
Alexander Barnett
VIP
Viestit: 125
Liittynyt: 17. Kesäkuuta 2015, 11:16
Tupa: Puuskupuh

Re: Huispausjoukkueet 2018-2019

Viesti Kirjoittaja Alexander Barnett »

*Nimi: Alexander Barnett
*Tupa: Puuskupuh
*Luokka-aste: 4. luokka
*Haettu pelipaikka: Lyöjä
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Tarvittaessa, Alex ei kuitenkaan varmasti ehdottaisi itse itseään toimeen

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Positiivinen asenne ja loistava motivaatio, hyvä kehonhallinta ja mailan käyttö.

*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Nopeita liikkeitä vaativa luudan hallinta, kuten äkkinäiset väistöt, käännökset tai syöksyt. (Paras siis pelata lyöjänä, jos ei osaa väistää!)

*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Alexilla on tapana harjoitella pallojen (tai muiden esineiden) heittelyä, kopittelua sekä mailalla lyömistä kaikkialla huispauskentän ulkopuolellakin. Huispauskirjallisuutta Alex on koittanut lukea kovasti, jotta pysyisi paremmin mukana kanssapelaajien keskusteluissa eri joukkueista ja pelitaktiikoista.

*Lento/huispaushistoria: Alex on jästisyntyinen, ja tutustui huispaukseen vasta aloitettuaan AM:issä. Alex kiinnostui kuitenkin lajista heti ja halusi oppia lentämään yhtä hyvin kuin huispaajat, ja alkoi suunnittelemaan heti myös myöhemmin joukkueeseen hakemisesta. Alexilla on paljon taustaa erilaisista jästipallopeleistä, ja hän on aina pärjännyt hyvin urheilussa ja liikunnassa. Lento tietysti oli alkuun uusi ulottuvuus, mutta vuoden aikana joukkueessa ollessa Alex on kehittynyt siinäkin.

*Lento/huispaustaidot: Luuta pysyy ilmassa, maila pysyy kädessä, tarvitaanko sitä muuta?

Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Alex reputti koelennot kakkosluokalla olemattomien taitojensa takia. Se ei kuitenkaan poikaa lannistanut, vaan vuoden ahkeran harjoittelun jälkeen Alex pääsi joukkueeseen kolmantena vuotenaan AM:issa.

Käytössä oleva luuta: Kätettynä (Islalta) ostettu Puhtolakaisu 10
Alexander Barnett, Puuskupuh, 6. luokka
Hahmoesittely
Avatar
Aurelia Carrow
Lahna
Viestit: 975
Liittynyt: 30. Toukokuuta 2018, 19:54
Ammatti: Opettajaharjottelija

Re: Huispausjoukkueet 2018-2019

Viesti Kirjoittaja Aurelia Carrow »

*Nimi: Lily West
*Tupa: Luihuinen
*Luokka-aste: Vitonen
*Haettu pelipaikka: Pitäjä
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Toki
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Toki

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Sinnikäs harjoittelu on tehnyt tehtävänsä ja on teknisesti hyvä lentäjä. Harjottelee vaikka puoli yötä jos jokin ei onnistu.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Jännittäminen ja helposti provosoituminen, jos osataan vain ärsyttää oikealla tavalla. Tekee harkitsemattomia asioita ja toimii impulsiivisesti. (Eli jos suuttuu, ei käy hyvin)
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: -
*Lento/huispaushistoria: Pelannut edellisessä koulussa etsijää muutaman vuoden ja treenaillut myös muitakin paikkoja.
*Lento/huispaustaidot: Hyvä lentämään nopeasti ja osaa tehdä nopeita ratkaisuja. (lopputuloksia ei mieti)
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen:Halusi jatkaa huispausta, rakastaa urheilua
Käytössä oleva luuta:Nimbus 2016
Vakituinen ja varma tuliviskinjuontiseura, joka samalla hurmaa niin varatut kuin sinkutkin.

Jos pidät minusta lupaat poimia minulle kaikki tuikkivat tähdet tummalta taivaankannelta. Jos pidät minusta oikein paljon lupaat noutaa minulle hopeisen kuun taivaalta. Mutta jos rakastat minua et tee turhia lupauksia. – Nyyti
Avatar
Susie Fortune
Vanha konkari
Viestit: 90
Liittynyt: 10. Syyskuuta 2018, 13:04
Tupa: Puuskupuh

Re: Huispausjoukkueet 2018-2019

Viesti Kirjoittaja Susie Fortune »

*Nimi: Susie Fortune
*Tupa: Puuskupuh
*Luokka-aste: 4
*Haettu pelipaikka: Jahtaaja
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? -
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? -

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Sanaton kommunikaatio, vaihtopelaaja (jonka käyttöä tuskin huomaa!), ahkera harjoittelija, kykenee seuraamaan laajaa aluetta kerralla ja hahmottamaan asioita
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Suullisen kommunikaation puute, ahdistuu herkästi (ja saattaa saada paniikkikohtauksiakin), ei oikein osaa mennä tilanteisiin mukaan (vastustajien väliin jos pallo on näillä)
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Lentelee ja kopittelee pallolla Sophien kanssa vapaa-ajallaan, lukee myös aina välillä huispauslehtiä.
*Lento/huispaushistoria: Ensimmäiset lentokokemukset ensimmäisellä luokalla ja sen jälkeen lennellyt Sophien kanssa.
*Lento/huispaustaidot: On ihan kohtalainen lentäjä, mutta ei ole kauheasti huispauksesta kokemusta, joten...
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Kuuli, että huispaajat saavat kaikki naiset, joten päätti yrittää
Käytössä oleva luuta: Nimbus 2010
She was burning herself,
and her hair was filled with ashes.
She was burning herself,
and her life becomes a flame.
Harry Chapin, Burning Herself
Viestiketju Lukittu