Skye Ranieri

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Skye Ranieri
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 8. Lokakuuta 2023, 18:39
Tupa: Korpinkynsi

Skye Ranieri

Viesti Kirjoittaja Skye Ranieri »

Nimi: Skye Chiara Gwendolen Ranieri
Ikä / Syntymäpäivä / Luokka-aste: 11v. / 6.8.2012 / 1. luokka
Sukupuoli: noita
Asuinpaikka: Amlwch, Angleseyn saari, Wales
Veristatus: Puoliverinen
Sauva: 10 tuumainen sauva eebenpuuta, ytimenä feeniksin sulka

Eebenpuu on onnellisinta niiden käsissä, jotka uskaltavat olla oma itsensä. Usein toisinajattelijoita, äärimmäisen yksilöllisiä tai tyytyväisiä ollessaan ulkopuolisia.

Harrastukset: Kuvataiteet, käsityöt ja simpukoiden ja korukivien keräily (kokoelma on iso)

Lempiaineet: Tähtitieto, loitsut, liemet ja yrttitieto

Perhe ja sukulaiset:
Vanhemmat Giulio ja Gwen Ranieri. Asuu tätinsä Enid Mortonin kanssa.

Aikajana
Pinterest

Ulkonäkö

Skye on ikäisekseen pienikokoinen tyttö. Hän on paitsi lyhyt, myös rakenteeltaan siro ja kevyt. Joku on joskus sanonut hänen muistuttavan satukirjojen keijuja, mutta se on ehkä hieman liioittelua. Pieni hän kuitenkin on, siitä ei pääse mihinkään ja siksi häntä on joskus nimitelty Kirpuksi ja Hippiäiseksi, eikä hän ainakaan ensin mainitusta pidä ollenkaan. Ryhti hänellä on melko hyvä ja ruumiinrakenne kutakuinkin sopusuhtainen.

Tytön iho on väriltään vaalea ja pisamia hänelle tulee turhan herkästi ja joskus ihan liikaa. Kasvot ovat sydämenmuotoiset ja poskipäät erottuvat selvästi. Hänellä on pienehkö nenä, luonnostaan vaaleanpunaiset huulet ja silmät, joita täti on joskus sanonut bambin silmiksi. Väriltään silmät ovat vihreät. Kasvoja kehystävät tummat, melkein mustat hiukset, jotka ovat hieman laineikkaat. Hiukset ovat pitkät ja yltävät yli puoleen selkään. Usein hiukset ovat ainakin puoliksi auki, mutta ne pidetään mieluusti pois silmiltä. Monesti Skye letittää hiustensa sekaan erilaisia nauhoja ja puuhelmiä. Kesällä ei ole mitenkään harvinaista nähdä Skyen pitävän seppelettä hiuksillaan.

Pukeutumisessaan Skye suosii luonnollisia materiaaleja, kuten villaa ja pellavaa. Hänen vaatteensa ovat melkein aina kotona tehtyjä mekkoja, hameita ja paitoja. On hänellä muutamat pellavaiset housutkin. Vaatteista löytyy usein neutraaleja ja luonnollisia värejä, kuten luonnonvalkoista ja ruskean tai vihreän eri sävyjä, joskus toki muutakin. Hänen tyyliään voisi kuvailla melko boheemiksi. Kesäisin Skye kulkee mielellään avojaloin tai kevyissä sandaaleissa, muutoin kengät ovat yleensä jonkinlaiset nilkkurit.


Luonne

Luonnonläheinen ja omintakeinen pukeutuminen antaa jo melko hyvän kuvan Skyen luonteesta. Hän on rauhallinen, luontoa rakastava tyttö, jolla on kosolti taiteellista silmää ja joka ei liiemmin välitä muiden mielipiteistä. Skye uskaltaa olla oma, hieman höpsö ja erikoinen itsensä. Osittain tämä johtuu naiiviudesta, mutta toisaalta hän on myös vakuuttunut siitä, että maailman mahtuu monenlaista eläjää, eikä kaikkien tarvitse asettua samaan muottiin. Ei hän itsekään oikein sovellu mihinkään tiettyyn lokeroon, ainakaan omasta mielestään.

Skyen on yleensä vaikea salata tunteitaan ja todellisia mielipiteitään, sillä ne heijastuvat hänen olemuksestaan, vaikkei niitä ääneen sanoisi. Hän on herkkä ihminen, joka kokee tunteet vahvasti. Piirtäminen, kirjoittaminen ja viulun soitto ovat hänelle ne asiat, jotka auttavat moneen pulmaan ja toimivat kanavana purkaa tunteita. Skye ennemmin vetäytyy lempiharrastustensa pariin kuin puhuu syvimmistä tunnoistaan muille. Hän ei ole kaikkein puheliaimmasta päästä ja saattaa vaikuttaa joidenkin mielestä hieman arvoitukselliselta tapaukselta.

Perusluonteeltaan Skye on melko rauhallinen ja tyyni. Hän ei suutu helposti, mutta kun hän loukkaantuu, hän loukkaantuu kunnolla. Joidenkin mielestä hän saattaa vaikuttaa jopa vähän tylsältä, mutta jos häneltä itseltään kysytään, hänellä on harvoin tylsää. Skye viihtyy melko hyvin omissa oloissaan ja ainoana lapsena hän on siihen tottunut. Monesti hän on kuitenkin saanut huomata, että muiden seura on tehnyt hyvää ja saanut hänet tekemään ja kokemaan asioita, joista olisi luultavasti muuten jäänyt paitsi. Muita Skye kohtelee hyvin ja häntä voisi kuvata kiltiksi ja lempeäksi, usein omissa ajatuksissaan kulkevaksi tytöksi.


Menneisyys

Gwen Morton rakastui Italian matkalla nuorukaiseen, joka oli hänen puhdasverisen sukunsa mielestä kaikin puolin epäsopiva mies ja sen Gwen tiesi itsekin. Giulio oli köyhä, ja kaiken kukkuraksi vielä jästi. Siitä huolimatta Gwen tapaili tuota salaa monta kertaa, ennen kuin oli palattava takaisin kotiin Walesiin. Kotona elämä oli ankeaa, eikä Gwen saanut Giuliota mielestään. Gwen oli aina ollut hieman kapinallinen, joten ei ollut lopulta kovin vaikeaa tehdä niin kuin sydän sanoi ja karata Italiaan Giulion luokse, jonka kanssa meni naimisiin hyvin pian, sillä lapsikin oli tulossa. Gwen kuitenkin kuoli synnytyksen jälkeisiin komplikaatioihin, joten Giulio jäi yksin lapsen kanssa. Hänestä ei ollut huolehtimaan lapsesta, joten hän etsi käsiinsä tuon perheen ja jätti tytön heidän hoteisiinsa. Mortonit eivät olleet tästä ollenkaan mielissään, vaan aikoivat lähettää Skyeksi nimetyn tytön orpokotiin. Gwenin sisko Enid päätti kuitenkin ottaa tytön hoteisiinsa, vanhempiensa vastustuksesta huolimatta.

Skye oli jo lapsena pieni ja hento, eikä hänen terveytensä ollut mikään itsestään selvyys. Hän ei juuri aiheuttanut käytöksellään päänvaivaa tädilleen, jonka kanssa oli oikeastaan ihan hauska asua. Täti oli hieman erikoinen tapaus, taiteellinen ja vapaamielinen. Skye imi itseensä paljon samoja piirteitä, sillä sai kuluttaa aikaansa enimmäkseen käsitöiden ja taiteiden parissa. Hän vietti myös paljon aikaa läheisen maatilan metsissä ja pelloilla. Hänen elämänsä on ollut melko eristäytynyttä, sillä täti on luonteeltaan melkoinen erakko. Vaikka Skye on lukenut paljon, suuri maailma on hänen mielestään hieman pelottava, eikä koulun aloittaminen ole sujunut ilman jännitystä ja koti-ikävää.