Senera Arghansek-Alargh

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Senera Arghansek-Alargh
Aloittelija
Viestit: 5
Liittynyt: 2. Syyskuuta 2022, 13:27
Tupa: Luihuinen

Senera Arghansek-Alargh

Viesti Kirjoittaja Senera Arghansek-Alargh »

Perustiedot
Kokonimi: Senera Colenso Arghansek-Alargh
Kutsumanimi: Senera Arghansek-Alargh
Lempinimet: -

Sukupuoli: Noita
Seksuaalinen suuntautuminen: -
Siviilisääty: -
Verisääty: Puhdasverinen (vähintään 142 sukupolven verran puhdasverisiä esivanhempia)
Veriryhmä: A+

Kansalaisuus: Iso-Britannia
Äidinkieli: Korni
Muu kielitaito: Englanti, kymri, iiri

Ikä: 11 vuotta
Syntymäpäivä ja aika: 05.03.2011 kello 13.42
Aurinkomerkki: Kalat
Kuumerkki: Kalat

Syntymäpaikka: Falmouth, Iso-Britannia
Asuinpaikka: Falmouth, Iso-Britannia

Tupa: Luihuinen
Luokka: Ensimmäinen
Kerhot: -

Harrastukset: Baletti, seinäkiipeily, parkour

Sauvakäsi: Oikea
Taikasauva: 10 tuumaa pähkinäpensasta, ytimenään lohikäärmeen sydänjuuri
Suojelius: -
Animaagihahmo: -
Mörkö: Hissi

Ruokavalio: Kasvissyöjä
Allergiat: Pähkinät

Taustatiedot
Ulkonäkö:
Yksi eniten huomiota, katseita ja kommentteja saava ominaisuus Senerassa ovat tämän hiukset. Vapaana ollessaan tämän hiukset ovat kevyesti kihartuvat ja yltävät tämän lantiolle. Useimmiten Seneran hiukset ovat kumminkin vähintäänkin letitetyt, mutta useimmiten ne on vedetty melko monimutkaisillekin lettikampauksille lähemmäs päätä. Erilaisten kukkais- ja perhospinnien käyttö osana kampauksia ei ole myöskään lainkaan tavatonta Seneran tapauksessa. Mutta pituus tai kampaukset ei Seneran hiuksissa ole edes se kaikkein huomiota herättävin ominaisuus vaan näiden väri, sillä tytön hiukset on värjätty vaaleanvioleteilla sekä hopeisilla sävyillä. Hiusten seasta saattaa välillä näkyä tytön molemmin puolin käyttämät sisäkorvaistutteet.

Kasvot Seneralla ovat melko pyöreät, eli hänellä ei ole juurikaan kulmikkuutta niissä, ja posket ovat melko täyteläiset. Ja ne ovat täynnä pisamia. Keskellä kasvoja on pienehkö, kärjestään ylöspäin kaartuva nenä ja tämän alapuolella on pieni suu kapeine huulineen. Huulien takaa löytyy kohtalaisen suorahko hammasrivistö, joskin ylärivin etuhampaiden välissä on nähtävissä rako tytön hymyillessä niin että hammasrivistö tulee näkyviin. Seneran kasvoilla useimmiten on jommatkummat hänen silmälaseistaan, joista molemmilla on melko kevyet, kulmikkaat sangat. Silmälasien suurin ero keskenään onkin siinä, että toiset ovat sävyltään pastellinvioletit ja toiset pastellinvihreät. Silmälasien takana tuikkivat suurehkot ja pyöreät silmät. Sävyltään nämä silmät ovat hopeisen harmaat.

Iho tällä neidolla on erittäin vaalea ja täynnä pisamia lähes koko kehon alueelta. Pituutta Seneralla on vain 135 senttimetriä, mutta hän ei anna tämän haitata. Koulupukunsa Senera pukee kaikkien sääntöjen mukaan oikeaoppisesti ja häneltä löytyy koulupukuun kuuluvia osia sen verran, että niitä riittäisi hyvin lainattavaksi asti. Seneran vapaa-ajan pukeutumista taas voisi kuvailla sanoilla “söpö” ja “lapsellinen”, tytöllä onkin tapana vaihtaa koulupäivien päätteeksi pois koulupuvustaan. Ja lapsihan hän yhä on, eikä häntä todellakaan haittaa näyttää siltä (tai yrittää hyötyä siitä). Seneran kaulassa roikkuu vuorokauden ympäri, useimmiten kuitenkin vaatteiden alle kätkettynä, vihreä akaatti riipus, johon on kaiverrettu suojeleva riimu.

Luonne:
Senera on erittäin yhteisöllinen ja seurallinen persoona, joka etsiytyy mielellään juttusille kenen tahansa kanssa ja pyrkii ystävystymään jokaisen kohtaamansa ihmisen kanssa. Välillä Seneralla on hankaluuksia pysyä kärryillä keskustelusta etenkin isommissa seurueissa tai meluisassa tilassa keskustelua käydessä ja saattaa päätyä vastaamaan keskustelutoverille aivan eri aiheeseen kuin mistä tuo on alun perin puhunut. Seneralla on kuulon ongelmien tähden kuitenkin kehittynyt erittäin vahvaksi kyky lukea ihmisten kehonkieltä ja hänellä on suvussa periytyvää potentiaalia ennustamiseen, joiden johdosta hän kykenee aistimaan melko herkästi ihmisten mielen tiloja ja niiden muutoksia - ja pyrkii toimillaan helpottamaan muiden oloa. Senera onkin erittäin tunteellinen ja empaattinen persoona, joka on mielellään avuksi muille, vaikka hänen puhdasverinen kasvatuksensa pyrkii välillä pintaan.

Omille ystävilleen Senera on uskollinen ja luotettava, eikä hän ikinä tekisi tahallaan mitään, mikä aiheuttaisi välirikkoa. Toki, Senera saattaa olla hivenen manipuloiva ja tökkiä ihmisiä huomaamattomasti haluamaansa suuntaan. Tai haastaa heitä tekemään asioita, mutta kiinni jäätäessä näyttää pieneltä enkeliltä, jolla ei ole mitään käsitystä siitä, mistä oikein on kyse. Jälkimmäisistä hän useimmiten onnistuu vakuuttamaan jopa haastetun henkilön itsensä, että tämä oli ihan itse koko jutun suunnitellut ja tehnyt.

Kuten sanottua, Senera ei välttämättä aina käytä hänelle suotua mielikuvituksen lahjaansa täysin pelkkään hyväksi luettavaan, vaan tasapainoilee usein harmaalla alueella vakuuttaen kumminkin ihmiset siitä, että on oikein kiltti ja hyvä ihminen. Senera rakastaa olla esillä, oli se sitten baletti- ja näytelmälavoilla tai ihan arkielämässä. Senera saattaa välillä upota rooleihinsa niin, ettei aina itsekään täysin tiedä missä menee todellisuuden ja mielikuvituksen raja. Tytön haaveissa onkin jonkinlainen ura, jossa pääsee esiintymään - mieluummin lavalle kuin toimistorakennuksen kokoushuoneeseen.

Senera ei tyydy siihen, että saa valmiita vastauksia vaan hän esittää usein miten ja miksi -kysymyksiä. Hän tahtoo ymmärtää, kuinka nämä vastaukset on saatu ja kuinka on päädytty juuri näihin vastauksiin joidenkin toisten mahdollisuuksien sijaan.

Perhe ja suku:
Seneran perheen eniten nimeä ansainnut jäsen on hänen äitinsä, Demelza Arghansek-Crokkan, joka on yksi tunnetuimmista nykypäivän liemimestareista Iso-Britanniassa. Demelza Arghansek-Crokkan tunnetaan erityisesti tekemästään tutkimustyöstä liemissä käytettävien kasvien ominaisuuksien parissa, sekä työstä näiden käyttötarkoitusten kehittämisen parissa.

Perheen isä, Iau Gadga-Alargh, sen sijaan on parantaja, joka on perehtynyt kansantietoon ja perinneoppeihin. Iau Gadga-Alargh työskentelee muutaman opiskeluaikaisen ystävänsä kanssa yhteisellä pienklinikalla Falmouthissa.

Demelza ja Iau ovat Seneran jälkeen saaneet vielä neljä muuta lasta: Perran (2013), Locryn (2016), Ia (2020) ja Haco (2022). Seneralla on ihan hyvät välit kaikkien sisarustensa kanssa.

Sekä Arghansek, että Alargh ovat erittäin vanhoja puhdasverisiä sukuja, jotka useimmat puhdasverisistä vähänkään tietävät ovat vähintäänkiin kuulleet.

Lemmikit:
Seneralla on lemmikkikissa nimeltään Endellion. Endellion on hyvin ruipelo ja musta pieni kissa, jolla on kellertävät silmät ja joka tuntuu seuraavan emäntäänsä kaikkialle, minne tuo meneekin, vaikka useimmiten pysyykin syrjässä ja vain tuijottaa. Harva sitä koskaan saa tietääkään, ettei Endellion ole mikään ihan tavallinen kissa, vaan kykenee emäntänsä hengen ollessa uhattuna muuttumaan pantterin kokoiseksi tuota suojellakseen.

Endellion ei kumminkaan ole Seneran mukana koulussa, vaan on hankittu Seneran suojaksi juuri kotiympäristössä. Seneralle kissa on kumminkin rakas ystävä, josta hän puhuu jatkuvasti ihmisille.
Viimeksi muokannut Senera Arghansek-Alargh, 11. Syyskuuta 2022, 15:00. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hear the sea, she is singing
Listen to her singing
Only for you and me
Sounds the song of the sea
Avatar
Senera Arghansek-Alargh
Aloittelija
Viestit: 5
Liittynyt: 2. Syyskuuta 2022, 13:27
Tupa: Luihuinen

Senera Arghansek-Alargh

Viesti Kirjoittaja Senera Arghansek-Alargh »

Ihmissuhteet

Aikajana
Hear the sea, she is singing
Listen to her singing
Only for you and me
Sounds the song of the sea
Vastaa Viestiin